FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2016, 19:37

BitiSrcemVezan je napisao/la:Yebo vas ta priča ba.

Mogli bi mi imati zanimljivu završnicu sezone.

Ako Bog da, samo da na derbiju dobijemo, vjerujem da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Imamo lagan raspored poslije derbija do kraja sezone, izuzimajući utakmicu u Tuzli. Samo da je prekosutra dobiti, a onda u idućem kolu ćemo svakako ogaditi fudbal Veležu a Zrinjski gubi na Grbavici, jer će Želji goriti pod nogama, i tu smo, na 2 boda od prvog Zrinjskog, a Sloboda ovo kolo ide na Otoku Olimpicu i biće joj veoma teško, s obzirom da Vukovima gori pod nogama, a Tuzlacima ne igra motor ekipe - Zajko Zeba. Znači, mogli bi Slobodu preći i odmah poslije ovog kola, a i da ne pređemo imamo međusobni susret sa njima, pa nek' se i kod nas nađe neki Lendrić. Eh, onda Zrinjski i Sloboda u zadnjem kolu imaju susret, zovi punca nek' im da sad petobanku da izginu dole (ako im ne bude trebalo), mi ćemo lahko protiv Nijazovih, i eto nas. :zviz:

Mašta može svašta :lol:
Tako je care! Daj malo pozitive, smorise sa ovom pricom. Derbi za tri dana a tema nam u komi.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2016, 19:43

Sabinho je napisao/la:

Ako Bog da, samo da na derbiju dobijemo, vjerujem da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Imamo lagan raspored poslije derbija do kraja sezone, izuzimajući utakmicu u Tuzli. Samo da je prekosutra dobiti, a onda u idućem kolu ćemo svakako ogaditi fudbal Veležu a Zrinjski gubi na Grbavici, jer će Želji goriti pod nogama, i tu smo, na 2 boda od prvog Zrinjskog, a Sloboda ovo kolo ide na Otoku Olimpicu i biće joj veoma teško, s obzirom da Vukovima gori pod nogama, a Tuzlacima ne igra motor ekipe - Zajko Zeba. Znači, mogli bi Slobodu preći i odmah poslije ovog kola, a i da ne pređemo imamo međusobni susret sa njima, pa nek' se i kod nas nađe neki Lendrić. Eh, onda Zrinjski i Sloboda u zadnjem kolu imaju susret, zovi punca nek' im da sad petobanku da izginu dole (ako im ne bude trebalo), mi ćemo lahko protiv Nijazovih, i eto nas. :zviz:

Tako je care! Daj malo pozitive, smorise sa ovom pricom. Derbi za tri dana a tema nam u komi.
Sabinho brate ti me duže znaš pokušao sam da razbijem da se ne sere da pričamo o tome evo ja prestajem hajde bolan o derbiju da pričamo (bit če vremena i za šupljiranje to je bila moja namjera) eto izvinite svi nisam imao loših namjera svega mi .
Sarajevo ljubavi moja!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 20:04

sekac je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sabinho brate ti me duže znaš pokušao sam da razbijem da se ne sere da pričamo o tome evo ja prestajem hajde bolan o derbiju da pričamo (bit če vremena i za šupljiranje to je bila moja namjera) eto izvinite svi nisam imao loših namjera svega mi .
Pa ni nismo sedmicu spomenuli upravu i sad odjednom se ti pojavis. Ako smo pogrijesili u vezi tebe halali :thumbup:

A u nedjelju utakmica kao i protiv svih drugih osrednjih klubova iz lige :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2016, 20:31

Istok te očekuje SVI NA DERBI
Zapad te zove SVI NA DERBI

Na sjeveru izgleda gosti :lol:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 apr 2016, 20:39

Pa biće i za sjever slika, polahko, još 3 dana do utakmice :)
1946

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 21 apr 2016, 20:41

[youtube][/youtube]

Ajmooooooooo!
Ovaj derbi nema se šta taktizirati, zafrkavati,filozofirati.. Samo pobjeda dolazi u obzir, a vjerujem da možemoo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 20:45

:rol:

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2016, 21:17

Totti, jel' to neki film ili?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 21:25

DrustveniParazit je napisao/la:Totti, jel' to neki film ili?
Ne znam volio bi i ja znat :D

bojler
Kontakt:

Post Postao/la bojler » 21 apr 2016, 21:29

FrancescoTotti je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Totti, jel' to neki film ili?
Ne znam volio bi i ja znat :D
To je Serija Dobrodosli u Orient Express i to je jedino sto se veze za Fudbal kratka serijica 6 epizoda

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 apr 2016, 21:33

FrancescoTotti je napisao/la::rol:

:clap: :thumbup:
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 21:40

Imam neki osjecaj da cemo lakse nego ocekivano slavit u nedjelju

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 21 apr 2016, 21:44

:yawn:
F.K.SARAJEVO

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 22:09

aleksandar_veliki je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Imam neki osjecaj da cemo lakse nego ocekivano slavit u nedjelju
Tesko da na derbiju moze bilo ko slaviti lakse od ocekivanog. Gledajuci trenutni situaciju kucu bih stavio na Sarajevo, ali trenutno stanje nije mjerilo. Isto tako je bilo pred prosli derbi, pa dobi Zeljo. Ne znam, ali nekako imam osjecaj da cemo se usrati od dobrog fudbala i da ce biti sjajan derbi.
samo vrijeme da posluzi :pray:

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2016, 22:11

aleksandar_veliki je napisao/la:
FrancescoTotti je napisao/la:Imam neki osjecaj da cemo lakse nego ocekivano slavit u nedjelju
Tesko da na derbiju moze bilo ko slaviti lakse od ocekivanog. Gledajuci trenutni situaciju kucu bih stavio na Sarajevo, ali trenutno stanje nije mjerilo. Isto tako je bilo pred prosli derbi, pa dobi Zeljo. Ne znam, ali nekako imam osjecaj da cemo se usrati od dobrog fudbala i da ce biti sjajan derbi.
prosli derby je vecina ocekivala kako cemo ih pomesti a znamo kako je zavrsilo .al ja sad imam bolji osjecaj nego pred derby na grbavici ,nekako smo svega prosli u ovoj sezoni i sad smo nekako u pravom stanju , nismo u nebesima a ni previse pod nogama tako mislim da smo pumo mirni i koncentrisani od komsija a to puno znaci u drbyu . opet kazem ne zna se nikad i nema favorita al osjecam neku pozitivu pred ovaj derby vise nego za onaj na grbavici tad smo bili bahati

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 apr 2016, 22:12

Sta kaze Alen Skoro ,volio bi da bude 1-0 i da Berberovic bude strijelac.

Allahami ja mislim da bi svjetski mediji pisali o tome..bio bi neki naslov tipa igracu puklo srce prilikom proslave gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 apr 2016, 22:21

Nemojte sekača tako da napdate, nije vam fazon. Lik je oduvijek tu i vazda normala.
4.10.2009.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2016, 22:25

Baš, sekac je antika!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 21 apr 2016, 22:26

uNbx je napisao/la:Baš, sekac je antika!
Ja sam ga jednom napao, pa mi je tako fino odgovorio da sam skontao kakva je to ljudina. :thumbup: sekač!
4.10.2009.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2016, 22:28

[/quote]
gle Boga mi :|[/quote]A i tebi i njemu da kažem zbog takvih kao što si ti i on i ne pišem više ne heftu nego već duže vrijeme jedino ovako kad pred važniju kakvu utakmicu lupate da se ne izrazim drugačije naljutim se pa pljunem koju vjeruj da mi se gadi uči na forum a to je žalosno da ne mogu uči da pročitam nešto a da se neko ne spomene u negativi da li uprava ili Okić ili neko deseti fuj .Gdje ono dizanje atmosfere pred derby gdje ono od prije pola godine je li mi navijamo za isti klub ili smo mi "plačenici" počeli navijati za neki drugi klub eto midene to je taj dobar volej ako ti je to u interesu uživaj.[/quote]

Pitaj upravu.
Oni su krivi sto su od situacije da preko 2000 ljudi ode u Gradacac, doveli nas da malo ko o derbiju prica.
Danas na kafi, ni nasi ni anomo oni niti rijeci o derbiju.
Vjeruj da mi navijaci nismo krivi za to.

I bitnija je buducnost kluba od jednog derbija.
Mada, bilo bi ih lijepo mlatnuti u svakom slucaju :D

P.S. I ne smatram da si ti placenik. Jednostavno vjerujes u nesto i ja to postujem.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 14 gostiju.