Da nas Allah sve nagradi i nadogradiRinuka je napisao/la:Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
obratite paznju na 29, 32, 38 minutu.
gol na 38 minuti.![]()
![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da nas Allah sve nagradi i nadogradiRinuka je napisao/la:Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
obratite paznju na 29, 32, 38 minutu.
gol na 38 minuti.![]()
![]()
čekamo oficijelni app sadasaskend444 je napisao/la:http://www.fksarajevo.ba/bs/marketing/b ... redaj/3032
Pantelija je napisao/la:Pa ako nisi procitao da ti skraceno kazem
Ja ...bla bla bla... butmir
ja ... ja... jaaa..... vraceni dugovi
ja
ja
da niej mene
ja
http://****/odrzan-sastanak-opcina ... je-koseva/svetastrana je napisao/la:Pantelija je napisao/la:Pa ako nisi procitao da ti skraceno kazem
Ja ...bla bla bla... butmir
ja ... ja... jaaa..... vraceni dugovi
ja
ja
da niej mene
ja
I meni se gadi ovo JA (ako je istina da je bas tako izjavio) ali ne treba bit ni shupak pa ne reci da je dosta stvari uradio za klub. Iz nekih krugova imam info da njemu Tan najvise vjeruje .
Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
gle Boga miPitarBordo je napisao/la:Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Brate griješiš nema veze neču se ubjeđivati sa tobom ja mislim samo na utakmice sad a kad se prvenstvo završi bit če vremena za uprave i blebetanja protiv iste i za istu a ti odmah mene kritikuješ nešto ne vidim da si kritikovao ove što pišu protiv uprave ko je tu ofiran ili ti providan.E hvala ti na mišljenju izgleda da sam i ja kod tebe jedan od plačenika ali ti tvrdim debelo si se zajebao.Postali ste gori nego neki forumi jednoumlje ako nije onda si plačenik tužno i jadno ustvari zaboli me za to mene ovde interesuju komentari o derbiju o Sarajevu o igračima.......PitarBordo je napisao/la:Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Malo je degutatno i totlno bh. političi govori "ja sam ovo", "ja sam ono".. Odlika velikih ljudi je skromnost i poniznost.
Niko mi ne odgovori kada se otvaraju kapije na Koševu u nedjelju?
Kakav volejPitarBordo je napisao/la:Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Malo je degutatno i totlno bh. političi govori "ja sam ovo", "ja sam ono".. Odlika velikih ljudi je skromnost i poniznost.
Niko mi ne odgovori kada se otvaraju kapije na Koševu u nedjelju?
A i tebi i njemu da kažem zbog takvih kao što si ti i on i ne pišem više ne heftu nego već duže vrijeme jedino ovako kad pred važniju kakvu utakmicu lupate da se ne izrazim drugačije naljutim se pa pljunem koju vjeruj da mi se gadi uči na forum a to je žalosno da ne mogu uči da pročitam nešto a da se neko ne spomene u negativi da li uprava ili Okić ili neko deseti fuj .Gdje ono dizanje atmosfere pred derby gdje ono od prije pola godine je li mi navijamo za isti klub ili smo mi "plačenici" počeli navijati za neki drugi klub eto midene to je taj dobar volej ako ti je to u interesu uživaj.FrancescoTotti je napisao/la:gle Boga miPitarBordo je napisao/la:Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Slazem seBitiSrcemVezan je napisao/la:Yebo vas ta priča ba.
Mogli bi mi imati zanimljivu završnicu sezone.
Ako Bog da, samo da na derbiju dobijemo, vjerujem da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Imamo lagan raspored poslije derbija do kraja sezone, izuzimajući utakmicu u Tuzli. Samo da je prekosutra dobiti, a onda u idućem kolu ćemo svakako ogaditi fudbal Veležu a Zrinjski gubi na Grbavici, jer će Želji goriti pod nogama, i tu smo, na 2 boda od prvog Zrinjskog, a Sloboda ovo kolo ide na Otoku Olimpicu i biće joj veoma teško, s obzirom da Vukovima gori pod nogama, a Tuzlacima ne igra motor ekipe - Zajko Zeba. Znači, mogli bi Slobodu preći i odmah poslije ovog kola, a i da ne pređemo imamo međusobni susret sa njima, pa nek' se i kod nas nađe neki Lendrić. Eh, onda Zrinjski i Sloboda u zadnjem kolu imaju susret, zovi punca nek' im da sad petobanku da izginu dole (ako im ne bude trebalo), mi ćemo lahko protiv Nijazovih, i eto nas.
Mašta može svašta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.