FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 17:28

Rinuka je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]

obratite paznju na 29, 32, 38 minutu.
gol na 38 minuti. :shock: :o :tokralju:
slika
Da nas Allah sve nagradi i nadogradi :D
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 21 apr 2016, 17:30

čekamo oficijelni app sada
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 17:38

Predstavnici Općine Centar i Fudbalskog kluba Sarajevo razgovarali su na jučerašnjem sastanku o projektu modernizacije stadiona na Koševu.
...
Selimović je rekao da je njegovim dolaskom u FK Sarajevo pokrenuta uspješna priča, a klub stabiliziran.

– Mojim dolaskom na čelo FK Sarajevo, koji je bio pred stečajem, uspjeli smo napraviti uspješnu priču gdje je u BiH putem investitora i UEFA-e ušlo više od 15 miliona maraka i zahvaljujući tim sredstvima uspjeli smo vratiti sve dugove i uvezati radni staž zaposlenika u klubu kojih sada ima 70. Također smo uspjeli izgraditi tri sportska terena na Butmiru i namjeravamo pokrenuti projekt izgradnje još nekoliko terena na Igmanu i Bjelašnici. Jedan smo od sportskih kolektiva u ovoj državi koji ispunjava sve svoje obaveze i drago nam je da nas je Općina Centar prepoznala kao ravnopravne partnere u projektu modernizacije stadiona -naglasio je Selimović, prenosi Fena.

:tokralju:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 apr 2016, 17:40

Prestao sam čitati nakon ovog "Mojim dolaskom".... Fuj. :kafa:
Samo Saraj'vo.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 21 apr 2016, 17:50

Pa ako nisi procitao da ti skraceno kazem

Ja ...bla bla bla... butmir
ja ... ja... jaaa..... vraceni dugovi
ja
ja
da niej mene
ja
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 21 apr 2016, 17:57

Ja ovo ja ono, ja tam ja vam, ja gor ja dol.

svetastrana
Kontakt:

Post Postao/la svetastrana » 21 apr 2016, 17:58

Pantelija je napisao/la:Pa ako nisi procitao da ti skraceno kazem

ja
ja
da niej mene
ja

I meni se gadi ovo JA (ako je istina da je bas tako izjavio) ali ne treba bit ni shupak pa ne reci da je dosta stvari uradio za klub. Iz nekih krugova imam info da njemu Tan najvise vjeruje .

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 18:01

svetastrana je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Pa ako nisi procitao da ti skraceno kazem

ja
ja
da niej mene
ja

I meni se gadi ovo JA (ako je istina da je bas tako izjavio) ali ne treba bit ni shupak pa ne reci da je dosta stvari uradio za klub. Iz nekih krugova imam info da njemu Tan najvise vjeruje .
http://****/odrzan-sastanak-opcina ... je-koseva/

m a z a n j e
o c i j u
p r e d
k r a j
s e z o n e.

Jbt iste taktike kao i politicari... :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2016, 18:05

E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Sarajevo ljubavi moja!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 apr 2016, 18:07

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 apr 2016, 18:26

sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.

Malo je degutatno i totlno bh. političi govori "ja sam ovo", "ja sam ono".. Odlika velikih ljudi je skromnost i poniznost. :kafa:

Niko mi ne odgovori kada se otvaraju kapije na Koševu u nedjelju?
Samo Saraj'vo.

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 21 apr 2016, 18:28

Popustite malo.

[youtube][/youtube]

:opaopa:
ZZ

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 apr 2016, 18:29

PitarBordo je napisao/la:
sekac je napisao/la:E vala udaviste više **** vas uprava sve redom ima li išta da se piše ovde osim protiv uprave pa ljudi derbi je za tri dana ne kontam ......
Hahaha, kako si mudro šutio heftu dana niko nije spomenuo upravu i odmah se uključio. Kakva providnost.
gle Boga mi :|

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 21 apr 2016, 18:33

Ne znam sta je veci problem bordo kluba , obitavanje Okica u njemu ili Uprava.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2016, 18:46

Malo je degutatno i totlno bh. političi govori "ja sam ovo", "ja sam ono".. Odlika velikih ljudi je skromnost i poniznost. :kafa:

Brate griješiš nema veze neču se ubjeđivati sa tobom ja mislim samo na utakmice sad a kad se prvenstvo završi bit če vremena za uprave i blebetanja protiv iste i za istu a ti odmah mene kritikuješ nešto ne vidim da si kritikovao ove što pišu protiv uprave ko je tu ofiran ili ti providan.E hvala ti na mišljenju izgleda da sam i ja kod tebe jedan od plačenika ali ti tvrdim debelo si se zajebao.Postali ste gori nego neki forumi jednoumlje ako nije onda si plačenik tužno i jadno ustvari zaboli me za to mene ovde interesuju komentari o derbiju o Sarajevu o igračima.......
Sarajevo ljubavi moja!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 21 apr 2016, 18:58

Kakav volej :clap:
Das Ist Walter

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 21 apr 2016, 19:02

Daj vi nama završite ovo u Butmiru,pa onda pravite na Igmanu i Bijelasnici...
Sabrine mi moje!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 apr 2016, 19:17

FrancescoTotti je napisao/la:
gle Boga mi :|
A i tebi i njemu da kažem zbog takvih kao što si ti i on i ne pišem više ne heftu nego već duže vrijeme jedino ovako kad pred važniju kakvu utakmicu lupate da se ne izrazim drugačije naljutim se pa pljunem koju vjeruj da mi se gadi uči na forum a to je žalosno da ne mogu uči da pročitam nešto a da se neko ne spomene u negativi da li uprava ili Okić ili neko deseti fuj .Gdje ono dizanje atmosfere pred derby gdje ono od prije pola godine je li mi navijamo za isti klub ili smo mi "plačenici" počeli navijati za neki drugi klub eto midene to je taj dobar volej ako ti je to u interesu uživaj.
Sarajevo ljubavi moja!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 21 apr 2016, 19:29

Yebo vas ta priča ba.

Mogli bi mi imati zanimljivu završnicu sezone.

Ako Bog da, samo da na derbiju dobijemo, vjerujem da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Imamo lagan raspored poslije derbija do kraja sezone, izuzimajući utakmicu u Tuzli. Samo da je prekosutra dobiti, a onda u idućem kolu ćemo svakako ogaditi fudbal Veležu a Zrinjski gubi na Grbavici, jer će Želji goriti pod nogama, i tu smo, na 2 boda od prvog Zrinjskog, a Sloboda ovo kolo ide na Otoku Olimpicu i biće joj veoma teško, s obzirom da Vukovima gori pod nogama, a Tuzlacima ne igra motor ekipe - Zajko Zeba. Znači, mogli bi Slobodu preći i odmah poslije ovog kola, a i da ne pređemo imamo međusobni susret sa njima, pa nek' se i kod nas nađe neki Lendrić. Eh, onda Zrinjski i Sloboda u zadnjem kolu imaju susret, zovi punca nek' im da sad petobanku da izginu dole (ako im ne bude trebalo), mi ćemo lahko protiv Nijazovih, i eto nas. :zviz:

Mašta može svašta :lol:
1946

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 apr 2016, 19:31

BitiSrcemVezan je napisao/la:Yebo vas ta priča ba.

Mogli bi mi imati zanimljivu završnicu sezone.

Ako Bog da, samo da na derbiju dobijemo, vjerujem da bi se mogli uključiti u borbu za titulu. Imamo lagan raspored poslije derbija do kraja sezone, izuzimajući utakmicu u Tuzli. Samo da je prekosutra dobiti, a onda u idućem kolu ćemo svakako ogaditi fudbal Veležu a Zrinjski gubi na Grbavici, jer će Želji goriti pod nogama, i tu smo, na 2 boda od prvog Zrinjskog, a Sloboda ovo kolo ide na Otoku Olimpicu i biće joj veoma teško, s obzirom da Vukovima gori pod nogama, a Tuzlacima ne igra motor ekipe - Zajko Zeba. Znači, mogli bi Slobodu preći i odmah poslije ovog kola, a i da ne pređemo imamo međusobni susret sa njima, pa nek' se i kod nas nađe neki Lendrić. Eh, onda Zrinjski i Sloboda u zadnjem kolu imaju susret, zovi punca nek' im da sad petobanku da izginu dole (ako im ne bude trebalo), mi ćemo lahko protiv Nijazovih, i eto nas. :zviz:

Mašta može svašta :lol:
Slazem se
Samo Sarajevo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_ i 26 gostiju.