Olimpik Sarajevo

hulehule
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la hulehule » 21 apr 2016, 16:15

Mancini je napisao/la:
hulehule je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Ja vam pišem onako kako je. A istina je da se u BiH isplati baviti kriminalom u sportu za razliku od inostranstva.
Pa znam da znate vi sarajlice da se isplati bavit kriminalom u BiH, u svi sferama zivota ne samo u sportu, ako vam ista cvjeta u kantonu, cvjeta vam kriminal, i ne znate nista drugo ni radit osim primanja humanitarne pomoci i kriminala u razlicitim oblicima
Nema potrebe za trolanjem.
:D :D :D :D Mancini poznatiji kao troll :D :D :D :D :D :D

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 16:36

Mancini je napisao/la:
solinas je napisao/la:Mancini jesi dobar,yebes ti sta,ili ga preturas iz lijeve u desnu.
Kakvi crni fiziotarapeuti i doktori. ...
Ima sudija brate,neka dijeli crvene kartone i svira penale ili sta vec,to mu je posao.
Vi samo udrite momcino.
Niste mogli pobijediti Vitez "kuci" zato malo manje tih izljeva adrenalina.
Naravno da cete ici na pobjedu i dati sve od sebe svaka cast,gruba igra opet svaka cast,ali prizivati neke lomove fiziotarapeute doktore. ... :eh:
Pa ne igras sa Drinom,Vitezom,Velezom....
Dolazi ti ponajbolji klub lige smiri se malo.
Ako pobjedite prvi cu doci i cestitati....
Koga ti provociraš? Čuj smiri se! Dosta više vaše oholosti i prepotentnosti i još te provocira sa vulgarnostima. :o
Ponasas se kao beba kada mu otmu flasicu.
Saberi se.ko je ohol i prepotentan.
Sloboda je trenutno najbolji klub lige i to su de fakto cinjenice.Fudbal je cudan i favoriti ne pobjedjuju uvjek,opet kazem pobijedi i cestitke ali te lomove i bolnice sto spominjes....polako momce.
Sloboda je za vikend apsolutni favorit i to je cinjenicno stanje.sto si agresivan.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 16:38

Opet ti kažem pusti šuplju priču i provokacije. Da vas čovjek ne zna pa hajde.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 16:40

Boze sacuvaj.
Sta te imam provocirat. E jesu te komsije unistile psihicki brate.bogami.
Sta sam rekao osim cinjenica. ....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 16:41

kengur je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
Mokroguz je napisao/la:Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Vi to pravo zayebani
Logicno razmisljanje, ovo je za Olimpic tekma sezone. Ako ne osvoje sva 3 boda - gotova im je sezona, dakle nije prijetnja nego je tako.
:thumbup:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 16:43

solinas je napisao/la:Boze sacuvaj.
Sta te imam provocirat. E jesu te komsije unistile psihicki brate.bogami.
Sta sam rekao osim cinjenica. ....
Nikakve činjenice. Samo sitne provokacije.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 16:46

I sta covjek da mu radi :urnebes: :tokralju: :tokralju:
Samo deri sam sa sobom onda sa 3,4 nicka pusti ti nas :tokralju:

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 17:10

solinas je napisao/la:Mancini jesi dobar,yebes ti sta,ili ga preturas iz lijeve u desnu.
Jeli ovo uvreda? I nemoj mi ti moralisati i filozofitati ovdje ako je ikako moguće. Dijeli savjete a prva rečenica mu je ona gore. :(

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 17:12

Mancini je napisao/la:
Jeli ovo uvreda? I nemoj mi ti moralisati i filozofitati ovdje ako je ikako moguće. Dijeli savjete a prva rečenica mu je ona gore. :(
Cuj uvreda. .. :urnebes:
E **** ga druze.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 17:14

solinas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Cuj uvreda. .. :urnebes:
E **** ga druze.
Za tvoj nivo ponašanja vjerovatno nije.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 21 apr 2016, 17:23

Sa kim se vi ovdje svađate....o Bozeeee...nadam se fer i korektnoj utakmici i nek bolji pobijedi...Samo da ne bude mrljavih 0-0
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 21 apr 2016, 17:48

Osvetite stariju bracu, ovi nas resetaju ko da su specijalci.
Ja sam siguran da Olimpic ima sanse, ebem mu nek malo zapnu Sloboda je umorna I to je najveca vasa sansa.
Imate igrace koji mogu samo da bas hoce.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 apr 2016, 17:53

Joj ovog solinasa i dan danas trola po forumu i podje8aje raju... Mnogo se fura za lika kojeg su naložili na forumu ovdje da dolazi Jajalo u Slobodu. :kafa:

Slažem se sa Mukijem da Olimpic ima šanse, mislim da im motiva ne nedostaje, a Sloboda mislim da će nekako biti pod dojmom tog finala..
Samo Saraj'vo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 17:59

PitarBordo je napisao/la:Joj ovog solinasa i dan danas trola po forumu i podje8aje raju... Mnogo se fura za lika kojeg su naložili na forumu ovdje da dolazi Jajalo u Slobodu. :kafa:

Slažem se sa Mukijem da Olimpic ima šanse, mislim da im motiva ne nedostaje, a Sloboda mislim da će nekako biti pod dojmom tog finala..
Sto ce nam silujemo vas kolektivno i bez njega.
Sloboda-Zeljo/Sarajevo
4-0-0
10-3 :tralala: :kafa:
Olimpic ce izgubili.
Tako I Zeljo umorni su poljuljani Siroki ih ubio. ..
Pa pljuss :wave:

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 apr 2016, 18:19

solinas je napisao/la:
Mancini je napisao/la:
Kakvi crni fiziotarapeuti i doktori. ...
Ima sudija brate,neka dijeli crvene kartone i svira penale ili sta vec,to mu je posao.
Vi samo udrite momcino.
Niste mogli pobijediti Vitez "kuci" zato malo manje tih izljeva adrenalina.
Naravno da cete ici na pobjedu i dati sve od sebe svaka cast,gruba igra opet svaka cast,ali prizivati neke lomove fiziotarapeute doktore. ... :eh:
Pa ne igras sa Drinom,Vitezom,Velezom....
Dolazi ti ponajbolji klub lige smiri se malo.
Ako pobjedite prvi cu doci i cestitati....
Koga ti provociraš? Čuj smiri se! Dosta više vaše oholosti i prepotentnosti i još te provocira sa vulgarnostima. :o
Ponasas se kao beba kada mu otmu flasicu.
Saberi se.ko je ohol i prepotentan.
Sloboda je trenutno najbolji klub lige i to su de fakto cinjenice.Fudbal je cudan i favoriti ne pobjedjuju uvjek,opet kazem pobijedi i cestitke ali te lomove i bolnice sto spominjes....polako momce.
Sloboda je za vikend apsolutni favorit i to je cinjenicno stanje.sto si agresivan.

Davno sam ja rekao da se Mancini necim dobrim puca,nekog dobrog dilera ima.... Steta sto ga krije,da I mi probamo te robe... Plus ima sindrom podvojene licnosti,napada sa svih nickova koje je napravio...nema ih 50 na tribini,a ovdje 5 lafo forumasa imaju,koga boli **** za taj klub..Kad smo igrali s njima,pitam nekog dedu blizu Otoke,gdje im dode stadion,kad on meni; Sine zar ces stvarno njih gledati,bolje ti je djevojci plati pice negdje... To sve govori koliko trebaju PL... Inace pozdrav Vucovima,raspade se čopor ove sezone? :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 apr 2016, 18:30

solinas je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Joj ovog solinasa i dan danas trola po forumu i podje8aje raju... Mnogo se fura za lika kojeg su naložili na forumu ovdje da dolazi Jajalo u Slobodu. :kafa:

Sloboda-Zeljo/Sarajevo
4-0-0
Olimpic ce izgubili.

A ko ste to "vi"? Hor bečkih dječaka?

Molim te. Sloboda je još kod kuće pokazala u zadnjih nekoliko kola kako može da doživi potpuni meltdown, primjer jedan Željezničar 0-1, primjer dva Lištica 0-3. Toliko. :salut:

Olimpic ima itekako šanse, a to će se i samo pokazati, sad da ne bi se vrtili u krug, tebi tvoje meni moje.
Samo Saraj'vo.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 18:55

Davno sam ja rekao da se Mancini necim dobrim puca,nekog dobrog dilera ima.... Steta sto ga krije,da I mi probamo te robe... Plus ima sindrom podvojene licnosti,napada sa svih nickova koje je napravio...nema ih 50 na tribini,a ovdje 5 lafo forumasa imaju,koga boli **** za taj klub..Kad smo igrali s njima,pitam nekog dedu blizu Otoke,gdje im dode stadion,kad on meni; Sine zar ces stvarno njih gledati,bolje ti je djevojci plati pice negdje... To sve govori koliko trebaju PL... Inace pozdrav Vucovima,raspade se čopor ove sezone? :mrgreen: :urnebes: :urnebes:[/quote]
Jao humora. :lol: Hem što vrijeđaš hem što lažeš. Nego jesi li se tramvajem provozao? Ipak nije svaki dan eskurzija. :lol:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 21 apr 2016, 19:00

PitarBordo je napisao/la:
solinas je napisao/la:

Sloboda-Zeljo/Sarajevo
4-0-0
Olimpic ce izgubili.

A ko ste to "vi"? Hor bečkih dječaka?

Molim te. Sloboda je još kod kuće pokazala u zadnjih nekoliko kola kako može da doživi potpuni meltdown, primjer jedan Željezničar 0-1, primjer dva Lištica 0-3. Toliko. :salut:

Olimpic ima itekako šanse, a to će se i samo pokazati, sad da ne bi se vrtili u krug, tebi tvoje meni moje.
Gdje sam ja napisao da nema sanse....rekao sam da moze pobjediti.
To sto je Sloboda je apsolutni favoriti je drugi par cipela.
Sloboda je svoju snagu ove sezone vec demonstrirala. Vi to najbolje znate.
A bicemo sledece sezone jos jaci.

FanVitez
Kontakt:

Post Postao/la FanVitez » 21 apr 2016, 19:07

Mancini je napisao/la:Davno sam ja rekao da se Mancini necim dobrim puca,nekog dobrog dilera ima.... Steta sto ga krije,da I mi probamo te robe... Plus ima sindrom podvojene licnosti,napada sa svih nickova koje je napravio...nema ih 50 na tribini,a ovdje 5 lafo forumasa imaju,koga boli **** za taj klub..Kad smo igrali s njima,pitam nekog dedu blizu Otoke,gdje im dode stadion,kad on meni; Sine zar ces stvarno njih gledati,bolje ti je djevojci plati pice negdje... To sve govori koliko trebaju PL... Inace pozdrav Vucovima,raspade se čopor ove sezone? :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Jao humora. :lol: Hem što vrijeđaš hem što lažeš. Nego jesi li se tramvajem provozao? Ipak nije svaki dan eskurzija. :lol:[/quote]

Kad sam ja europske metropole obilazio,ti nisi ni znao sta je tramvaj... Dok sa sela nisi u Sarajevo doselio ;)
TH 1950

Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 19:34

FanVitez je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Davno sam ja rekao da se Mancini necim dobrim puca,nekog dobrog dilera ima.... Steta sto ga krije,da I mi probamo te robe... Plus ima sindrom podvojene licnosti,napada sa svih nickova koje je napravio...nema ih 50 na tribini,a ovdje 5 lafo forumasa imaju,koga boli **** za taj klub..Kad smo igrali s njima,pitam nekog dedu blizu Otoke,gdje im dode stadion,kad on meni; Sine zar ces stvarno njih gledati,bolje ti je djevojci plati pice negdje... To sve govori koliko trebaju PL... Inace pozdrav Vucovima,raspade se čopor ove sezone? :mrgreen: :urnebes: :urnebes:
Jao humora. :lol: Hem što vrijeđaš hem što lažeš. Nego jesi li se tramvajem provozao? Ipak nije svaki dan eskurzija. :lol:
Kad sam ja europske metropole obilazio,ti nisi ni znao sta je tramvaj... Dok sa sela nisi u Sarajevo doselio ;)[/quote]
Bio sam u Zagrebu prije nego što si ga ti na razglednicama vidio. Da ne studiraš ne bi znao kako izgleda.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.