Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Nema mrznje, mi se samo borimo za goli zivot.
Igraci koji misle da im ispadanje licno nece nista znaciti neka ponovo razmisle; ko ce starijeg igraca nakon toga htjeti, a kako ce mlad nastaviti karijeru takvom mrljom na rezimeu. Niko niti njih niti nas ne sljivi vani ovog kluba, samo zajedno kao bir se mozemo iz ovoga izvuci. A u tome cemo uspjeti inshallah, ako ne ovog vikenda onda sljedeceg - nego hocemo ovog vikenda da odmah zavrsimo posao!
Igraci koji misle da im ispadanje licno nece nista znaciti neka ponovo razmisle; ko ce starijeg igraca nakon toga htjeti, a kako ce mlad nastaviti karijeru takvom mrljom na rezimeu. Niko niti njih niti nas ne sljivi vani ovog kluba, samo zajedno kao bir se mozemo iz ovoga izvuci. A u tome cemo uspjeti inshallah, ako ne ovog vikenda onda sljedeceg - nego hocemo ovog vikenda da odmah zavrsimo posao!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Samo "oštro" u subotu pa šta bude.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Vi to pravo zayebaniMokroguz je napisao/la:Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Nad tobom sunce najljepše sja
U moje ime, da.staragarda je napisao/la:cuj,nema mrznje![]()
![]()
![]()
.....jel to govoris u svoje ime il je to stav svih 40 gledalaca na Otoci....e,svasta u Bozijoj basci
![]()
![]()
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Logicno razmisljanje, ovo je za Olimpic tekma sezone. Ako ne osvoje sva 3 boda - gotova im je sezona, dakle nije prijetnja nego je tako.pinoglavi je napisao/la:Vi to pravo zayebaniMokroguz je napisao/la:Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Bitna il ne bitna neko ispast mora....i nama je vazna ova utakmica tako da dolazimo po tri boda...
E ta prepotencija će vas koštati u prvenstvu a možda u Kupu BiH ako Bog da.staragarda je napisao/la:cuj,nema mrznjeMokroguz je napisao/la:Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Igraci koji misle da im ispadanje licno nece nista znaciti neka ponovo razmisle; ko ce starijeg igraca nakon toga htjeti, a kako ce mlad nastaviti karijeru takvom mrljom na rezimeu. Niko niti njih niti nas ne sljivi vani ovog kluba, samo zajedno kao bir se mozemo iz ovoga izvuci. A u tome cemo uspjeti inshallah, ako ne ovog vikenda onda sljedeceg - nego hocemo ovog vikenda da odmah zavrsimo posao!![]()
![]()
![]()
.....jel to govoris u svoje ime il je to stav svih 40 gledalaca na Otoci....e,svasta u Bozijoj basci
![]()
![]()
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Mancini je napisao/la:E ta prepotencija će vas koštati u prvenstvu a možda u Kupu BiH ako Bog da.staragarda je napisao/la:cuj,nema mrznjeMokroguz je napisao/la:Sanse su tu, i ako ih nemamo napravit cemo ih. Nase bodove odnositi se nece isplatiti, ako su vam igraci umorni i kartonirani, ima da ih nasi momci nagaze da ih pola suspenduju za sljedecu tekmu a drugu polovinu povrijede.
Igraci koji misle da im ispadanje licno nece nista znaciti neka ponovo razmisle; ko ce starijeg igraca nakon toga htjeti, a kako ce mlad nastaviti karijeru takvom mrljom na rezimeu. Niko niti njih niti nas ne sljivi vani ovog kluba, samo zajedno kao bir se mozemo iz ovoga izvuci. A u tome cemo uspjeti inshallah, ako ne ovog vikenda onda sljedeceg - nego hocemo ovog vikenda da odmah zavrsimo posao!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moj @Mancini nikada se ti tobe neces dozvati , prepotencija covjek rekao realno kako i sta

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Kome vama? Da ne radiš možda u nekom klubu?hulehule je napisao/la:Bitna il ne bitna neko ispast mora....i nama je vazna ova utakmica tako da dolazimo po tri boda...
@Target Pusti "šupljake". Ako nije ono prepotencija onda ne znam šta je!?
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 21 apr 2016, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Ako ce nas ista kostati, kostati ce nas ovaj post @staregarde na forumuMancini je napisao/la: E ta prepotencija će vas koštati u prvenstvu a možda u Kupu BiH ako Bog da.
Ne radim hvala Bogu, al cu doc za vikend u Sa da vam pozelim srecu u 1. ligi Federacije, jer ce vam uz pare sreca biti prijeko potrebna...iz iskustva ti govorim...Mancini je napisao/la:Kome vama? Da ne radiš možda u nekom klubu?hulehule je napisao/la:Bitna il ne bitna neko ispast mora....i nama je vazna ova utakmica tako da dolazimo po tri boda...
pozzz
A vašim fudbalerima će možda biti potreban veći broj fizioterapeuta i ljekara poslije utakmice. Misliš na pare kojima je vaš kamiondžija pokupovao utakmice i sudije u Prvoj ligi FBiH?hulehule je napisao/la:Ne radim hvala Bogu, al cu doc za vikend u Sa da vam pozelim srecu u 1. ligi Federacije, jer ce vam uz pare sreca biti prijeko potrebna...iz iskustva ti govorim...Mancini je napisao/la:Kome vama? Da ne radiš možda u nekom klubu?hulehule je napisao/la:Bitna il ne bitna neko ispast mora....i nama je vazna ova utakmica tako da dolazimo po tri boda...
pozzz
A vašim fudbalerima će možda biti potreban veći broj fizioterapeuta i ljekara poslije utakmice. Misliš na pare kojima je vaš kamiondžija pokupovao utakmice i sudije u Prvoj ligi FBiH?[/quote]
Ma ne brini ti za doktore, naucili smo mi igrat po selendrama i protiv divljaka, nije nam prvi put...a vama trebaju druge pare, ne moze te kamiondzijne pare trosit koje je on vec potrosio...
Ma ne brini ti za doktore, naucili smo mi igrat po selendrama i protiv divljaka, nije nam prvi put...a vama trebaju druge pare, ne moze te kamiondzijne pare trosit koje je on vec potrosio...
Ma ne brini ti za doktore, naucili smo mi igrat po selendrama i protiv divljaka, nije nam prvi put...a vama trebaju druge pare, ne moze te kamiondzijne pare trosit koje je on vec potrosio...[/quote]hulehule je napisao/la:A vašim fudbalerima će možda biti potreban veći broj fizioterapeuta i ljekara poslije utakmice. Misliš na pare kojima je vaš kamiondžija pokupovao utakmice i sudije u Prvoj ligi FBiH?
Došao kamiondžija u BiH kriminalom se baviti jer zna da se u "obećanoj" zemlji može dobiti kazna zatvora sa dvocifrenim brojem godina. Ali zato u BiH može sve proći nekažnjeno.
Al' kako ovaj Mancini uspije zakuhati s navijacima bilo kojeg kluba 

Ja vam pišem onako kako je. A istina je da se u BiH isplati baviti kriminalom u sportu za razliku od inostranstva.
Mancini jesi dobar,yebes ti sta,ili ga preturas iz lijeve u desnu.
Kakvi crni fiziotarapeuti i doktori. ...
Ima sudija brate,neka dijeli crvene kartone i svira penale ili sta vec,to mu je posao.
Vi samo udrite momcino.
Niste mogli pobijediti Vitez "kuci" zato malo manje tih izljeva adrenalina.
Naravno da cete ici na pobjedu i dati sve od sebe svaka cast,gruba igra opet svaka cast,ali prizivati neke lomove fiziotarapeute doktore. ...
Pa ne igras sa Drinom,Vitezom,Velezom....
Dolazi ti ponajbolji klub lige smiri se malo.
Ako pobjedite prvi cu doci i cestitati....
Ima sudija brate,neka dijeli crvene kartone i svira penale ili sta vec,to mu je posao.
Vi samo udrite momcino.
Naravno da cete ici na pobjedu i dati sve od sebe svaka cast,gruba igra opet svaka cast,ali prizivati neke lomove fiziotarapeute doktore. ...

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pa znam da znate vi sarajlice da se isplati bavit kriminalom u BiH, u svi sferama zivota ne samo u sportu, ako vam ista cvjeta u kantonu, cvjeta vam kriminal, i ne znate nista drugo ni radit osim primanja humanitarne pomoci i kriminala u razlicitim oblicimaMancini je napisao/la:Ja vam pišem onako kako je. A istina je da se u BiH isplati baviti kriminalom u sportu za razliku od inostranstva.
Koga ti provociraš? Čuj smiri se! Dosta više vaše oholosti i prepotentnosti i još te provocira sa vulgarnostima.solinas je napisao/la:Mancini jesi dobar,yebes ti sta,ili ga preturas iz lijeve u desnu.
Vi samo udrite momcino.
Naravno da cete ici na pobjedu i dati sve od sebe svaka cast,gruba igra opet svaka cast,ali prizivati neke lomove fiziotarapeute doktore. ...![]()

Nema potrebe za trolanjem.hulehule je napisao/la:Pa znam da znate vi sarajlice da se isplati bavit kriminalom u BiH, u svi sferama zivota ne samo u sportu, ako vam ista cvjeta u kantonu, cvjeta vam kriminal, i ne znate nista drugo ni radit osim primanja humanitarne pomoci i kriminala u razlicitim oblicimaMancini je napisao/la:Ja vam pišem onako kako je. A istina je da se u BiH isplati baviti kriminalom u sportu za razliku od inostranstva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.