BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Sanjao sam majke mi sinoc da ce biti patnja i bila je,jbg
Nećemo sad od Cecchinata praviti igračinu, stvarno nema smisla 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Postavlja se pitanje fkt jel iko gleda mečeve, čovjek je odigrao odličan meč
Damir danas kao ucviljeno petogodisnje dijete kojem nesto nije po volji.
A jos ga i talijan DSovima ubi u pojam.
A jos ga i talijan DSovima ubi u pojam.
Ma hajde ovdje je morao doci minimalno do polufinala sto bi neki rekli
Shvatite jednom da od Damira mozete ocekivati da napravi na nekom turniru veliki rezultat, a da na nekom drugom turniru sve dobro usere.
Ovdje se planirala neka taktika da se pobjedi Delbonisa, a nije u stanju proci ovog raspalog Italijana.

Ovdje se planirala neka taktika da se pobjedi Delbonisa, a nije u stanju proci ovog raspalog Italijana.

Nije znači do Damira?shminka je napisao/la:Postavlja se pitanje fkt jel iko gleda mečeve, čovjek je odigrao odličan meč
Odigrao je odlično al' protiv još boljeg Cecchinata nije mogao, jel' to želiš da kažeš?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš to. Ne znam šta je očekivao da će poklanjat poene? Cecchinato je izašao na teeren s ciljem da pobjedi a Damir ako uspije uspije. Ovdje je morao zapeti više nego u MC, nema puno ATP turnira sa ovim sastavom, doći do 1/4 finala s lakoćom pa i dalje.Virtu4l je napisao/la:Sve u svemu, tipični Damirov meč, kad jedva čeka da se ispali iz Bukurešta. Vjerujem da večeras leti u Tursku.
Čovjek mu je očitao lekciju u svim poljima, pogtovo u ozbiljnosti, želji, ono što je Damir imao u MC. I nećemo od Marka pravit neku mega igračinu, Damirovih 100% i njegovih 100% je 6-2 6-3 za Damira.
Tačno je da je Marko odigrao dobro danas ali više zbog Damira. 5-6 smasheva u out ili mreža, bh paralela nije funkcionisala, kretanje očajno, servisi samo da uđu, rizika nikakvog...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: RE: Re: BiH Tenis
Odigrao je kako uvijek i igra. Na drugoj strani Damir na 20% svojih mogucnosti, psihicki u potpunosti van terena.shminka je napisao/la:Postavlja se pitanje fkt jel iko gleda mečeve, čovjek je odigrao odličan meč
Damir sa onom igrom iz MC bi ovo lagano rijesio u dva seta, a ovog prasinara vratio na challengere po Italiji i Juznoj Americi.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sasvim se jasno vidi šta sam napisao, Cecchinato je odigrao odličan meč, ne pravite od njega nekoga ko ne zna držati reket u rukama, čovjek ima 53 pobjede na šljaci prošle godine, ok na challengerima, al koliko se sjećam prije 3 mjeseca je i Damir bio challenger igrač
Damir od prvog poena nervozan, i to bez veze. I drugi uspjevaju ostati mirni.
Opet je zakazao kad je trebao potvrditi dobar rezultat na predhodnom turniru.
Bio je cecchinato dobar, ali damir jednostavno previše nervozan i pravio glupe greske. Na mreži skoro ništa nije uspio završit. A pogotovo na početku meča je zabar imao par divljih lopti i bio zreo za uzet.
Ništa, idemo dalje, mada je po ko zna koji put propustio priliku za dobar rezultat i veliki skok prema naprijed.
Opet je zakazao kad je trebao potvrditi dobar rezultat na predhodnom turniru.
Bio je cecchinato dobar, ali damir jednostavno previše nervozan i pravio glupe greske. Na mreži skoro ništa nije uspio završit. A pogotovo na početku meča je zabar imao par divljih lopti i bio zreo za uzet.
Ništa, idemo dalje, mada je po ko zna koji put propustio priliku za dobar rezultat i veliki skok prema naprijed.
Cecchinato je nebitan u cijeloj priči, bitan je Damir.
Servis danas nikakav, smash za plakati al' doslovno, bh paralela svaka 10 pređe mrežu, forhend prosjek, žurba na svakom poenu, da mi je statistika samo da vidim koliko je imao neiznuđenih grešaka.
I onda dođe neko i napiše Cecchinato bio odličan, ono u fazonu bez obzira što je Damir bio za qurac (iako to neće napisati) Marko je bio odličan i protiv njega se danas nije moglo.
Al' mrzim kad tražimo razloge za neuspjehe
I nemojte Boga vam da neko kaže da pljujem, ne pljujem nigdje niti mi je to cilj.
Servis danas nikakav, smash za plakati al' doslovno, bh paralela svaka 10 pređe mrežu, forhend prosjek, žurba na svakom poenu, da mi je statistika samo da vidim koliko je imao neiznuđenih grešaka.
I onda dođe neko i napiše Cecchinato bio odličan, ono u fazonu bez obzira što je Damir bio za qurac (iako to neće napisati) Marko je bio odličan i protiv njega se danas nije moglo.
Al' mrzim kad tražimo razloge za neuspjehe

I nemojte Boga vam da neko kaže da pljujem, ne pljujem nigdje niti mi je to cilj.
Bitna su oba igrača na terenu, ne igra samo jedan, igraju dvojica
Jedan danas nije igrao nikako, vjeruj mi.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Niko ovdje ne govori da je Cecchinato odigrao loš meč, odigrao je odlično i on bolje ne može, ovo je njegov maksimum. Svi kažemo da je Damir loš meč odigrao a i ti i ja znamo da Damir može daleko bolje od ovog. Previše nervozan, nije uopšte bio u meču, loše retrnirao, smash katastrofa, volley isto loš, DSove nije mogao stići a i što stigne odigra vrlo loš potez.shminka je napisao/la:Sasvim se jasno vidi šta sam napisao, Cecchinato je odigrao odličan meč, ne pravite od njega nekoga ko ne zna držati reket u rukama, čovjek ima 53 pobjede na šljaci prošle godine, ok na challengerima, al koliko se sjećam prije 3 mjeseca je i Damir bio challenger igrač
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nisam gledao mec, ali sam predosjecao da bi mogao izgubiti. Ima on taj obicaj, izgubiti protiv losijeg rangiranog, koji je uostalom protiv Bagdatisa pokazao da nije za podcijeniti...
Suština je ta da je Damiru kretanje 70% igre, a nemoguće je od njega očekivati da se svaki hebeni meč kreće na vrhunskom nivou, jednostavno nemoguće, to mogu samo momci iz strogog vrha, zato i jesu u vrhu
ovdje je odigrao na svom trenutnom maksimumu, koji nije bio dobar za odličnog Cecchinata, nije imao rješenje za njega
Idemo dalje, Istanbul
ovdje je odigrao na svom trenutnom maksimumu, koji nije bio dobar za odličnog Cecchinata, nije imao rješenje za njega
Idemo dalje, Istanbul
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Ne moze mu kretanje biti na nivou kad je bio izvan mece cijelo vrijeme. A lose kretanje dovodi do loseg pozicioniranja na udarac i do velikog broja neprisiljenih gresaka.
Ovo je morao dobiti, ali sta je tu je, nije da nismo navikli.
Ovo je morao dobiti, ali sta je tu je, nije da nismo navikli.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Turnir je od samog početka krenuo loše, prvi meč u ponedjeljak, drugi u petak, uz to i pad u meču protiv Copila, te bandaža na desnoj nozi, koju ste valjda vidjeli, bit će bolje u Turskoj, valjda
- firefirefirely
- Kontakt:
Na kakvom ba trenutnom maximumu? Pa ovo ako mu je trenutni maximum nek se vrati na challengere, jednostavno nije u glavi ni izasao na teren i cao
Izvinjavam se na izrazaju ali kakvo samo kar*na od turnira
Od izbora igraca pa do katastrofalnog rasporeda meceva
Bolja atmosfera na mecevima fjucersa nego kofol Atp-turnira. Ali eto nije ni cudo da je ovo zadnja sezone i da od sljedece se nece igrati 250ka u Bukurestu. Ne opravdavam Damirov poraz, ali vrlo los na kraju izbor turnira, pokazalo je se (koliko god to pomalo glupo zvucalo jer je bilo prostora za neki veci rezultat ovdje).

Visca el Barça! /// Volim te Željo!