SP - Grupa F

11. juni - 11. juli

Moderator/ica: admin

Ko ide dalje?

Anketa je završila: 24 jun 2010, 20:16.

Italija
135
41%
Paragvaj
121
37%
Novi Zeland
20
6%
Slovacka
50
15%

Ukupno glasova: 326

sarajlija89
Kontakt:

Re: SP - Grupa F

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jun 2010, 23:07

ma bice prvi nema sta tu :D ..na ruku im ide sto iducu sa novim zelandom igraju...tako da ce eventualnom pobjedom mislim obezbjedit taj prolazak

iskreno...cak sam donekle i pozitivno iznenadjen igrom talijana..jbg gledam svaku njihovu tekmu,znam kako igraju..za pocetak ovo nije lose a nadam se boljem ;)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 jun 2010, 23:08

Ma nema Italija sta trazit pored Spanije,Brazila,Njemacke i Holandije al realno gledajuci.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 jun 2010, 23:10

A_d_0 je napisao/la:Ma nema Italija sta trazit pored Spanije,Brazila,Njemacke i Holandije al realno gledajuci.
tako nekako,nemaju takvu klasu igraca kao navedene selekcije...al...ne treba ih otpisat...daleko od tog....sreca,taktika...sve je to dio fudbala...ne pobjedjuje uvijek fudbal na kraju :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 14 jun 2010, 23:12

Italija prolazi grupu sigurno.Sad dokle ce dogurati,vjerovatno ne daleko,ali eto.Paraguay isto ovo treba proci,pa mozda i prvi da budu.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 14 jun 2010, 23:14

ako talijani loše otvore prvenstvo znači da dolaze u najmanju ruku do finala. to im je već postao ritual

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 jun 2010, 23:20

Auuuu nisam znao da su na ovom forumu svi vidoviti. OK. Kad mi zatreba javicu se da me prosvijetlite. Cuj Italija u finalu :lol: :lol: :lol: :lol: .

Dinamitaš
Kontakt:

Post Postao/la Dinamitaš » 14 jun 2010, 23:22

A_d_0 je napisao/la:Auuuu nisam znao da su na ovom forumu svi vidoviti. OK. Kad mi zatreba javicu se da me prosvijetlite. Cuj Italija u finalu :lol: :lol: :lol: :lol: .
Samo mi odgovori sto si bukvalac :?

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 14 jun 2010, 23:27

Dinamitaš je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Auuuu nisam znao da su na ovom forumu svi vidoviti. OK. Kad mi zatreba javicu se da me prosvijetlite. Cuj Italija u finalu :lol: :lol: :lol: :lol: .
Samo mi odgovori sto si bukvalac :?
Bukvalac? Pa procitaj komentare svi su bar po meni mrtvi ozbiljni sa ovim finalom.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 jun 2010, 23:50

Bola o finalu pricamo isto kao sto ga ti osporavas, i finito, kraj price, tacka :lol:

Mene je Montolivo pravo iznenadio, drama je odigrao, da je bio jos jedan raspolozen krilni poput PepeTA :mrgreen: svasta bi bilo. Kad je slijedeca, i u koliko sati, molicu lijepo? :D
Support Velez, It's logical! ★

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 14 jun 2010, 23:54

Evo izgleda da Buffon nije ozbiljnije povrijeđen, biće spreman za dva dana. Kaže, stegla ga leđa. Lippi je izgleda zadovoljan utakmicom, ali kaže da moraju popraviti reakcije u gol-šansama.

A_d_0
Nije sve u imenima, ima nešto u borbenosti i u treneru. A Italija ima najboljeg izbornika na svijetu
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 15 jun 2010, 00:07

De Rossi je kriv kod gola..

koju ste vi tekmu gledali? pa Pepe je odigrao odlicno.. dizete nekakvog De Rossija koji osim nespretnog gola nista nije pokazao.. nesto serete protiv Marchisija.. pa momci treba da ste zahvalni sto imate takvog igraca jer (Gatuso,De Rossi,Montolivo) su igraci koji bi se jakoooo dobrooo snasli na poziciji trequatriste.. ustvari, znate li kakva je to pozicija? znate li ko igra na takvoj poziciji? da vam priblizim ako ne znate Zidane, Diego, Sneijder i ekipa.. eh sad, uporedite skillove koje imaju ti igraci (brzina,tehnika,pas,vizija) i skilove koje imaju zadnji vezni De Rossi,Montolivo,Marchisio (defanziva,duga lopta,klizeci, ugl. razvaljivanje igre).. eh, hajd samo zamislite sporod De Rossija u toj poziciji.. haj molim vas!

pametnjakovici moji.. :roll:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 15 jun 2010, 00:13

Nisam citao ranije komentare, ali moram priznati da me Italija nije iznenadila...igrala je onako kako sam ocekivao. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 15 jun 2010, 00:15

daffy je napisao/la:De Rossi je kriv kod gola..

koju ste vi tekmu gledali? pa Pepe je odigrao odlicno.. dizete nekakvog De Rossija koji osim nespretnog gola nista nije pokazao.. nesto serete protiv Marchisija.. pa momci treba da ste zahvalni sto imate takvog igraca jer (Gatuso,De Rossi,Montolivo) su igraci koji bi se jakoooo dobrooo snasli na poziciji trequatriste.. ustvari, znate li kakva je to pozicija? znate li ko igra na takvoj poziciji? da vam priblizim ako ne znate Zidane, Diego, Sneijder i ekipa.. eh sad, uporedite skillove koje imaju ti igraci (brzina,tehnika,pas,vizija) i skilove koje imaju zadnji vezni De Rossi,Montolivo,Marchisio (defanziva,duga lopta,klizeci, ugl. razvaljivanje igre).. eh, hajd samo zamislite sporod De Rossija u toj poziciji.. haj molim vas!

pametnjakovici moji.. :roll:
Joj giganta ;)

Evo ja uz ovo SP uporedo citam i pratim 4-5 foruma i na svakom sam procitao da je Canavaro kriv kod gola, da je DDR bio ubjedljivo najbolji Talijan veceras, a da je Marchisio zalutao veceras na utakmicu.

Pogledaj snimak i vidjeces koliko je DDR prekinuo napada i kako je uspjesno razigravao ostale igrace, najcesce prvom loptom
nema potpisa

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 15 jun 2010, 00:15

Italijani su čisti prosjek.Večeras sam vidio zašto im prije prvenstva niko nije davao velike šanse.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 jun 2010, 00:16

geronimo je napisao/la:Nisam citao ranije komentare, ali moram priznati da me Italija nije iznenadila...igrala je onako kako sam ocekivao. :mrgreen:
U kratko,''pripala'' te :mrgreen:
Zabonje veze nemaju.Ali iskreno ko hoce da ih pobijedi damu do zemlje mora otegnuti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 jun 2010, 00:17

geronimo je napisao/la:Nisam citao ranije komentare, ali moram priznati da me Italija nije iznenadila...igrala je onako kako sam ocekivao. :mrgreen:
nisi ti gledo ranije...ja sam pozitivno iznenadjen igrom :mrgreen: dobro je ovo kako sam naviko od ovog tima :D

al ozb

a pepe i montolivo su bili najbolji realno jbg...cannavaro je dobar isto bio,cistio dosta toga....a i meni na prvi pogled se cini da je de rosi bio na onome sto je dao gol..a cannavaro iza....al eto zabio je gol i popravio to :P

FORZA ITALIA

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 15 jun 2010, 00:18

Italijani su ocajni,realno.Ne znam kako neko moze biti zadovoljan ovakvom igrom.Nisu sanse stvorili na utakmici,a i gol su postigli iz nicega.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 jun 2010, 00:19

nidjo_barca je napisao/la:Italijani su ocajni,realno.Ne znam kako neko moze biti zadovoljan ovakvom igrom.Nisu sanse stvorili na utakmici,a i gol su postigli iz nicega.
Pa i nije niko zadovoljan, ali to je njihov nacin igre. Oni tako dolaze do trona. ;)
Kako su primili gol, tako su ga i dali. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 15 jun 2010, 00:20

Buffon, nista nije imao raditi..
Criscito, imao dosta gresaka, bio je aktivan u ofanzivi.. ali nije to pravi Mimo..
Chiellini, kao uvijek..
Canna, dobar je bio dedica..
Zambrotta, on me iznenadio.. jako dobro odigrao..
De Rossi, imao gol ali je i kriv kod primljenog..
Montolivo, dobro drugo polu..
Marchisio, los, ali vidjet cemo.. prva tekma na toj poziciji..
Pepe, odlican.. jedini u napadu da je valjao..
Iaquinta, :roll:
Gila, :roll:

Camoranesi, opet juznoamericka krv dolazi na scenu.. opet svoju grubost pokazuje.. nista specijalno, ali unio je malo zivosti u igru
Marcheti, isto kao Gigi
Di Natale, kao ostali napadaci.. nista posebno..

najgora nam je pozicija napad.. veza je dobra, ali kome dodati na kraju kad se Iaquinta sakrije samo da mu niko ne doda, a Gilu i ne primjetis na terenu.. Pepe je bio aktivan i dobar, ali vecina napadaca je isla preko strane na kojoj on nije bio.. Marchisio jeste odigrao lose, ali stavi "DDR-a" na tu poziciju pa cemo ga vidjeti..

a ovi sto pricaju da Italijani igraju lose, ako ste krenuli da gledate neke driblinge i poteze zaebali ste se.. ali isto tako driblinzi ne osvajaju prvenstva.. ;)
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 15 jun 2010, 00:22

Samo bih vas podsjetio da su na prošlom svjetskom Talijani i Francuzi isto ovako neuvjerljivo odigrali prvi krug pa su se našli u finalu. Ja veće šanse dajem Italiji i Engleskoj, koji nisu oduševili u prvoj utakmici, nego Njemačkoj i Holandiji. Iskusni treneri namjerno neće da im ekipa prerano uđe u top formu, čuvaju snagu za knock-out fazu
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Zaključano

Natrag na “Svjetsko Prvenstvo: Južna Afrika 2010.”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.