Aa sta kaze uprava jos? Je li ona do kraja sezone?Besic je napisao/la:Hurta samo do kraja sezone tako huprava kaže.
Obraduj me molim te!!!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Aa sta kaze uprava jos? Je li ona do kraja sezone?Besic je napisao/la:Hurta samo do kraja sezone tako huprava kaže.
@molotovljev brate, ne brini nista. Ti si institucija za njih...molotovljev je napisao/la:Dovodim ih do ludila... toliko su očajni da ne znaju od muke šta će pa lafo vrijeđaju... haha, đeš ba meni starom vuku.
Ma bravo MemaraMemara je napisao/la:Dečko nisi ti svjestan našeg podzemlja ove FKS teme. Mi smo ovo privatizovali davnih dana i ima da te ovdje lagano ali sigurno ugasimo. Ima vukovi da te pojedu.molotovljev je napisao/la: Tu vas čekam... dakle, tema nije vaša, odnosno vas 5,6 cirkusanata, već je tema svih nas, pa i onih koje ste vi otjerali
sa vašim cirkus stavovima. Znači boli molotovljeva qrac šta vi mislite, za mene ste realno smiješni i ističe vam rok trajanja.
a sad odyebi bubuljičaru...
Odlično ovo za nedeljuPitarBordo je napisao/la:Ne bi se čekalo ni toliko, jer imaš ih koji već sada i već odavno lika preziru. Ono što nama treba jeste školovan trener, koji se dokazao u ovoj ligi, nešto što ni Jarni, ni Kodro, ni Ješić, ni Dženo, ni Hurta nisu, nekima falili rezultati, nekima muda, a nekima škola. Petrović se dokazao u ligi, dokazao da ima muda, obavio je evo već troje pripreme za Radnikom i rezultat je najbolji plasman u ligi u historiji kluba i finale državnog kupa.
Mislim ako će iko dolaziti, da je on najprihvatljivije riješenje na ljeto. Očigledno je da radi strašne pripreme jer Radnik igra haman cijelu ovu polusezonu dvije utakmice sedmično i i dalje su tu, prošli do završnice.
K'o Šumaher prije kad padne kiša, obiđe sve na stazi za minimum krug...Ado76 je napisao/la:Odlično ovo za nedeljuPitarBordo je napisao/la:
Znamo kakvi smo mi po nevremenu
OdlicnoPantelija je napisao/la:7 naših na evropskom prvenstvu!
7 među 25, a 18 ide na prvenstvo.Pantelija je napisao/la:7 naših na evropskom prvenstvu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.