Dosta bolji od Darmiana u fazi napada, nego li što je Darmian bolji od njega u odbrani.Asteriks je napisao/la:Ma kakav Valencia, dupli rizik u oba prava.
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC
Kakvoj fazi napada, koju je mozda igrao prosle sezone na nivou nizeligasa plus sto je ove sezone sastavio jedva pet utakmica.
Darmian je jedan od najboljih tacklera tima, mozda mali problemi sa pozicioniranjem ali sigurno vazniji na toj poziciji od one spodobe, koja ostavlja strasne rupe pozadi iskacuci bez imal mozga na protivnicku polovinu.
Darmian je jedan od najboljih tacklera tima, mozda mali problemi sa pozicioniranjem ali sigurno vazniji na toj poziciji od one spodobe, koja ostavlja strasne rupe pozadi iskacuci bez imal mozga na protivnicku polovinu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Valencia odigrao strasnu tekmu kontra Ville(znam da nije neki protivnik al' je odlican bio).Odlicno se ubacuje u napad a Rooney ga uvijek moze naci sa svojom dijagonalom bas kao protiv Ville.
Slazem se da je nazad rupa,ali smatram da moze fino odigrati kao back up opcija ili u domacim tekmama gdje imamo visok posjed
Edit:Koji nas SK prenosi?
Slazem se da je nazad rupa,ali smatram da moze fino odigrati kao back up opcija ili u domacim tekmama gdje imamo visok posjed
Nijedan haman!Poligon10 je napisao/la:Valencia odigrao strasnu tekmu kontra Ville(znam da nije neki protivnik al' je odlican bio).Odlicno se ubacuje u napad a Rooney ga uvijek moze naci sa svojom dijagonalom bas kao protiv Ville.
Ko ima sve sk kanale na sk hd ima veceras utakmica,pa mora uvijek da bude .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Aj nek ima i nest pozitivno.Only Bayern & Juve (6 each) have conceded fewer goals at home in Europe’s top 5 leagues this season than Man Utd (7)
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
zanimljiva postava 

MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Ofanzivno,al' svidja mi se.
4 1 4 1 formacija,pitanje je samo da li ce Mata u sredinu sa Rooney-em ili ce Lingard tu biti zbog trke
4 1 4 1 formacija,pitanje je samo da li ce Mata u sredinu sa Rooney-em ili ce Lingard tu biti zbog trke
imam ja sve kanale nema ni na jednom tekme barem u najaviFormat je napisao/la:Ko ima sve sk kanale na sk hd ima veceras utakmica,pa mora uvijek da bude .
Sk hd je prenosio
Zeljeznicar! 1921 !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Kaže Balague da Lujo ostaje, mada mu ja i ne vjerujem previše
Inače Rašo blistao i sinoć, svaku tekmu me iznova oduševi sa svojim napretkom, kakav talent

https://uk.sports.yahoo.com/news/manche ... 55638.htmlGuillemBalague exclusive: #MUFC plan to keep Van Gaal next season
Inače Rašo blistao i sinoć, svaku tekmu me iznova oduševi sa svojim napretkom, kakav talent

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
otkad ja govorim da Balague nema pojma a vi ne slusate
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Daj stavi statistiku kreiranih sansi, broja udaraca u okvir gola i sl. Mislim da smo tu na samom dnu cak i EPLa.rio_Ferdy88 je napisao/la:
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ti bi i jare i pare 

________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
http://www.redcafe.net/threads/empty-se ... ay.416605/
Ovo sam vidio prvi put na jednoj ligaškoj utakmici od kad gledam United...prošaralo pravo
Ovo sam vidio prvi put na jednoj ligaškoj utakmici od kad gledam United...prošaralo pravo
Tu svi znamo da loše stojimoRooney88 je napisao/la:Daj stavi statistiku kreiranih sansi, broja udaraca u okvir gola i sl. Mislim da smo tu na samom dnu cak i EPLa.rio_Ferdy88 je napisao/la:

Butt je aktivan u dovođenju mladih talenata i to me raduje. Kad ih potpišemo zalijepit ću spisak ovdje.
Pogledao sam snimak i Merryside derbija. Everton s onakom igrom nema šta tražiti realno, koliko god naša igra bila manjkava.
The Dutchman thinks the press are looking for issues when there aren’t any there, though. “I didn’t see a lot of empty seats—you have seen it because you want to see it,” he said, 
sta vi znate
http://www.espn.co.uk/football/club/man ... g-football

sta vi znate

http://www.espn.co.uk/football/club/man ... g-football
Zadnja izmjena: Policeman, dana/u 21 apr 2016, 14:41, ukupno mijenjano 2 puta.
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Svi navedeni klubovi u borbi za titulu, mi ni ligu prvaka necemo uhvatitRooney88 je napisao/la:Daj stavi statistiku kreiranih sansi, broja udaraca u okvir gola i sl. Mislim da smo tu na samom dnu cak i EPLa.rio_Ferdy88 je napisao/la:

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.