FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Clan Upravnog odbora zaduzen za transfere. Preko Scoutmenagera dovodi igrace i naravno ni igrac se ne moze dovesti bez Misketa. Svi to znamo samo se pravimo francuske sobarice. Haris je tamo ikebana koju ce na kraju optuziti za sve.
Šta ima u Mijanmaru, Saudiji, KorejiJoseeMourinho je napisao/la:Kakva gpvna na temi, čovjek bi reko da ispadamo iz lige, primadone yebene navijaj samo dok se pobjedjuje fuj gadovi jedni obraza nemate

- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.

Nagrdi se nožem zdravlja ti.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Kontakt:
Lijepi Amar - kad uđe na poluvremenu u svlačionicu - kaže ne pobijedite li, dobit ćete 50% plate - potroši 7 sekundi na govor i izađe. Igrači nisu zapeli, nisam vidio ta "muda" o kojima se na sva usta pričalo. Nisam vidio oštar start od strane naših, o žutom kartonu da ne pričam. Na stranu sva ona nabijanja od kojih mi je bilo muka nakon 5 minuta igre.
Nemam ništa protiv Edisa, ali treba biti pošten pa reći, Husref ga je "pojeo" u dvije tekme.
Ako dobijemo pitare, sve će ovo biti iza nas, u suprotnom, biće potrebna analiza koja zadire u sve segmente sportskog dijela, te tek nakon toga praviti plan za ligu 12.
Nemam ništa protiv Edisa, ali treba biti pošten pa reći, Husref ga je "pojeo" u dvije tekme.
Ako dobijemo pitare, sve će ovo biti iza nas, u suprotnom, biće potrebna analiza koja zadire u sve segmente sportskog dijela, te tek nakon toga praviti plan za ligu 12.
|***Against Modern Football***|
-
- Kontakt:
Prije 2 3 mjeseca nesto je bila tema u vezi trenera i napisao sam ako ne izbori Evropu da Edisu treba dati otkaz i stojim iza tih rijeci . Kad zavrsi sezona dici najveci kredit sto se moze dici , otici i moliti Amara Osima da se vrati i trenira ekipu . On dok je bio trofeja je i bilo realno , il liga il kup .
Oooooo poceli smo dolaziti braniti lik i djelo Kim Jong-una. Nemoj zivotati vise, mi ovdje volimo i pljunuti al sve po zaslugama.PipiDugaCarapa je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Popljuvasmo i mi sve živo i mrtvo, ali neprijatelj kluba je svako ko bilo šta kaže protiv bilo kojeg člana uprave. Toliko od mene..samoplavi je napisao/la:Oooooo poceli smo dolaziti braniti lik i djelo Kim Jong-una. Nemoj zivotati vise, mi ovdje volimo i pljunuti al sve po zaslugama.PipiDugaCarapa je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- JoseeMourinho
- Kontakt:
pa tito te yebo imas dva poraza u cijeloj yebenoj polusezoni i to od ekipe koja je jaka ko zemlja, primadono yebena 8 pobjeda u ligi imas jel te stid vise??
sta hocete vise yebo vas zivot svaku 5-0 pobjedu, ako ne pobjedis odma noga jel vas stid?? igraci vam sad ne valjaju najednom jer su izgubili pa svi gube nevazno kako se ekipa zvala ne postoji ta koja svaku pobjedi nije vam ovo ni soker ni fifa stid da vas bude vi fol navijaci fuj dabogda ocima vise grbavice nevidio
sta hocete vise yebo vas zivot svaku 5-0 pobjedu, ako ne pobjedis odma noga jel vas stid?? igraci vam sad ne valjaju najednom jer su izgubili pa svi gube nevazno kako se ekipa zvala ne postoji ta koja svaku pobjedi nije vam ovo ni soker ni fifa stid da vas bude vi fol navijaci fuj dabogda ocima vise grbavice nevidio
- amazon
- Kontakt:
Sta ces ovdje? Idi klimaj glavom sta pise fkz i kompanijaPipiDugaCarapa je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Idi ubleho, mozete me sad napadati, al u dvije utakmice je pokazao da je ublehas i da pojma nema. Idi i povedi Zahirovica sa sobom a mozes i Djermanovica i Bogicevica. Nemoj zaboraviti i Deju strucnjaka za transfere, a i Miske nek radi svoj posao i nek se mani transfera.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ovi su mu najbolji koji znaju ko je prijatelj, a ko neprijatelj kluba. Idi covjece na lijecenje. Svi znamo da u klubu vlada strahovlada, da se Miske pita i za to sta ce jesti igraci i ako neko o tome nesto progovori odmah je neprijatelj. Ljudi rade sjajan posao i tu nema govora al se i gube ponajvise zahvaljujuci strahovladi.
-
- Kontakt:
I treba da se pita, ako se pita zaista, to je super. Amar kad je bio, za sve se pitao, držao sve konce u rukama, i to je dalo rezultat. Nije sve mogao sam, a sada mislim da je veća ekipa iza Misketa, te mislim da se radi na pravi način.
|***Against Modern Football***|
Kako treba da se pita covjek za transfere koji u zivotu loptu nije sutnuo, a utakmica pogledao moze se na prste jedne ruke pogledati. Nama treba sportski direktor, covjek koji ce raditi te stvari, bankari, advokati i privatni poduzetnici ne mogu voditi transfer politiku kluba. Nasa ekipe danas vrijedi vise nego duplo od Slobodine i sta smo dobili. A da je ekipu slagao neko ko zna, za ove pare koje izdvajamo na igracki kadar smo mogli imati svemirske brodove za nasu ligu.zaboljegzelju je napisao/la:I treba da se pita, ako se pita zaista, to je super. Amar kad je bio, za sve se pitao, držao sve konce u rukama, i to je dalo rezultat. Nije sve mogao sam, a sada mislim da je veća ekipa iza Misketa, te mislim da se radi na pravi način.
samoplavi je napisao/la:Kako treba da se pita covjek za transfere koji u zivotu loptu nije sutnuo, a utakmica pogledao moze se na prste jedne ruke pogledati. Nama treba sportski direktor, covjek koji ce raditi te stvari, bankari, advokati i privatni poduzetnici ne mogu voditi transfer politiku kluba. Nasa ekipe danas vrijedi vise nego duplo od Slobodine i sta smo dobili. A da je ekipu slagao neko ko zna, za ove pare koje izdvajamo na igracki kadar smo mogli imati svemirske brodove za nasu ligu.zaboljegzelju je napisao/la:I treba da se pita, ako se pita zaista, to je super. Amar kad je bio, za sve se pitao, držao sve konce u rukama, i to je dalo rezultat. Nije sve mogao sam, a sada mislim da je veća ekipa iza Misketa, te mislim da se radi na pravi način.
Ajde nabroji te igrače koje bi mogli imati? Kada već znaš kolika je kome plata
Mnogo bolje od Mailsona, Kramarica, Bogicevica, Djermanovica i slicnih. Imaju scoutmenagera i nek tragaju, vidis da im ide od ruke.kyrgios je napisao/la:samoplavi je napisao/la:Kako treba da se pita covjek za transfere koji u zivotu loptu nije sutnuo, a utakmica pogledao moze se na prste jedne ruke pogledati. Nama treba sportski direktor, covjek koji ce raditi te stvari, bankari, advokati i privatni poduzetnici ne mogu voditi transfer politiku kluba. Nasa ekipe danas vrijedi vise nego duplo od Slobodine i sta smo dobili. A da je ekipu slagao neko ko zna, za ove pare koje izdvajamo na igracki kadar smo mogli imati svemirske brodove za nasu ligu.zaboljegzelju je napisao/la:I treba da se pita, ako se pita zaista, to je super. Amar kad je bio, za sve se pitao, držao sve konce u rukama, i to je dalo rezultat. Nije sve mogao sam, a sada mislim da je veća ekipa iza Misketa, te mislim da se radi na pravi način.
Ajde nabroji te igrače koje bi mogli imati? Kada već znaš kolika je kome plata
Pa napisi prvo plate navedenih igrača, i onda napiši koga smo mogli dovesti za te paresamoplavi je napisao/la:
Mnogo bolje od Mailsona, Kramarica, Bogicevica, Djermanovica i slicnih. Imaju scoutmenagera i nek tragaju, vidis da im ide od ruke.
Ukupno izdvajamo oko 150.000 KM na plate, tu se racunaju i doprinosi koje placamo bez ikakvih laziranja pa sad kontaj jesmo li mogli bolje od ovog sto imamo.
Znači da ja sad uzmem brojku ljudi kojima se daje plata i podijelim ? Nema svaki igrač ista primanja. Opet nisi odgovoriosamoplavi je napisao/la:Ukupno izdvajamo oko 150.000 KM na plate, tu se racunaju i doprinosi koje placamo bez ikakvih laziranja pa sad kontaj jesmo li mogli bolje od ovog sto imamo.
- ScoutInternational
- Kontakt:
Kakva najbolja ekipa? Nemoj molim te. Ta ista ekipa koju ti smatras najboljom je od istog onog Sirokog kojeg smo mi pobijedili na Grbavici, a ujedno realno uzeli dole da nije bilo sudijske greske, razbila istu tu Slobodu u 5 min. drugog dijela igre.JoseeMourinho je napisao/la:pa tito te yebo imas dva poraza u cijeloj yebenoj polusezoni i to od ekipe koja je jaka ko zemlja, primadono yebena 8 pobjeda u ligi imas jel te stid vise??
Mada, nije stvar toga, stvar je same nase koncepcije igre. U sva tri susreta sa njima, kada se uradi dublja analiza, mi smo imali svega (5) pet udaraca na gol, od toga (3) tri konkretna, a dvije (2) lopte su zavrsile u golu, ne racunajuci penal. Prvi mec smo imali srecu, jer smo pogodili na vrijeme, i tada se ova taktika isplatila, jer su oni trebali napadati. Ali, poetna svega je, sto Musemic nije amater, kod kojeg jedna te ista stvar ne moze proci jos dva puta.
U tome je cijela prica. Mi smo izgubili, a realno smo ponizeni, jer Zeljo ima ekipu sa kapacitetom. Konce smo pogubili u prvoj utakmici kupa, i tada su problemi nastali. Jedva smo i sa Travnikom izasli na kraj. Treba realan biti, i baviti se cinjenicama.
Ukupan saldo svega je sljedeci:
1. Izgubili smo bitku za jedan od dva primarna cilja, tj jedan trofej po sezoni;
2. Edis nas je vratio kroz sekundarni cilj u borbu za evropu, tj prvenstvo, gdje imamo doduse vrlo tezak raspored.
Dakle, 1:1. Jos nista nije gotovo, a jos smo u igri.
Gubitak jednog trofeja ce uvijek da boli klub kao sto je FK Zeljeznicar, i to je tako.
Kao sto covjek napisa. U nedjelju imao dan-D. Da li cemo se uzdignuti ili potonuti, ostaje nam da vidimo, i pruzimo ono sto najbolje znamo, tj PODRSKU!
- amazon
- Kontakt:
strajkac ne smaraj nas s glupostima
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Odgovorio, odgovorio, samo ti to ne vidis. Za vise od 150.000 KM mjesecno smo mogli imatio mnogo bolji igracki kadar, par svemirskih brodova, par aviona i par mercedesa za nase lige. Nazalost moju i tvoju, scoutmenagerom se igraci ne dovode, to je ipak mnogo kompleksiniji posao i ne moze ga neko obavljati iz hobija ili zato sto misli da moze.kyrgios je napisao/la:Znači da ja sad uzmem brojku ljudi kojima se daje plata i podijelim ? Nema svaki igrač ista primanja. Opet nisi odgovoriosamoplavi je napisao/la:Ukupno izdvajamo oko 150.000 KM na plate, tu se racunaju i doprinosi koje placamo bez ikakvih laziranja pa sad kontaj jesmo li mogli bolje od ovog sto imamo.