FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj opra gore nego ja oko Okića

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahaha šta kaže "dovedi pa odlazi" hahahaha bordo ljubavi, teška bolesti... 
Samo Saraj'vo.
Jel ima možda klub neki lanac restorana u svom vlasništvu ili u gold sponzorima ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
On voli Saraj'vo,pravi je hordas Slavko Petrovic jedan je od nas

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Treba iskoristit pad kod kona i natamburat ovo kako treba na Hasetu .....
BTW i ja sam za celavog ..... mislim da ima u glavi sta treba a nije skup ....i dobro poznaje nasu ligu ....
BTW i ja sam za celavog ..... mislim da ima u glavi sta treba a nije skup ....i dobro poznaje nasu ligu ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
i mene boli prst pa neko svako svoju ranu sisamolotovljev je napisao/la:Tu vas čekam... dakle, tema nije vaša, odnosno vas 5,6 cirkusanata, već je tema svih nas, pa i onih koje ste vi otjeraliFrancescoTotti je napisao/la:Molotovljev djecko postao si persona gora od majkla na ovoj temi, tako da znaj da ti je ovo zadnji post u kojem ti se neko obraca, znaj da od mene bar nikad neces dobit reply, jer si glupa osoba da bi se uopste diskutovalo s tobom .
Selam za tvoje u upravi :*
sa vašim cirkus stavovima. Znači boli molotovljeva qrac šta vi mislite, za mene ste realno smiješni i ističe vam rok trajanja.
a sad odyebi bubuljičaru...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma kakav petrovich ljudi shta vam je,dajte da se zavrshi ova golgota pa na ljeto na miru izabrati ovaj put ozbiljnog trenera,hurti dati punu podrshku,potpuno je besmisleno u ovom trenutku prichati o novom treneru i kontraproduktivno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: nukleusmember, dana/u 20 apr 2016, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda na derbiju je uvijek slatka, ali sto bi ova bila..
Takvu sansu imamo da im ga metnemo do testisa da to nije humano. Imali smo i prosli derbi, pa smo usrali. Nadam se da ce sad igraci orati teren, samo da ta 3 boda uzmemo i evropu im otmemo, pa nek se raspada Misketova prčija!
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 20 apr 2016, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Coromandel
- Kontakt:
nešto slično kao porodice iz mafijaških filmova; svaka familly drži svoju teritoriju i ne miješa se drugima u posao. ovdje kao na fksinfu i klixu ima par nikova koji su inventar. ponekad uleti neko sa strane da nešto napiše...uglavnom to bude hitac u vis i to je to.
najveći crnjak je davati drugima materijala da nam se smiju, vrijeđajući jedni druge...
klasični forumski sindrom. ne treba se puno oko toga zamarati. kad se klikne na log off, svi nestanu
najveći crnjak je davati drugima materijala da nam se smiju, vrijeđajući jedni druge...
klasični forumski sindrom. ne treba se puno oko toga zamarati. kad se klikne na log off, svi nestanu
- molotovljev
Dovodim ih do ludila... toliko su očajni da ne znaju od muke šta će pa lafo vrijeđaju... haha, đeš ba meni starom vuku. 
F.K.SARAJEVO
- PitarBordo
- Kontakt:
Celo,dodji molim te,I dovedi disciplinu kao u vojsci,frizura na jedinicu,brijanje britvom svako jutro,70 kg misica da imaju,pa da napokon imamo ratnike.
Samo Sarajevo
joker90 je napisao/la:Pobjeda na derbiju je uvijek slatka, ali sto bi ova bila..Takvu sansu imamo da im ga metnemo do testisa da to nije humano. Imali smo i prosli derbi, pa smo usrali. Nadam se da ce sad igraci orati teren, samo da ta 3 boda uzmemo i evropu im otmemo, pa nek se raspada Misketova prčija!
Ja bi zaboravio sva nezalaganja samo da u ned. odrade svoj posao kako treba..... ovo je jedinstvena prilika koja se NESMIJE PROPUSTITI....
Predaj se strumfe izgubio si boj ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Zabraniti u FK Sarajevu da se nose one fuckboy frizure ko kod Dulje! Znaci samo normala frizure dolaze u obzir, kao Matej, Leon i slicne ljudske gromade. A one sa metar kose na vrh glave banovati! Znaci nista ovo:

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:Zabraniti u FK Sarajevu da se nose one fuckboy frizure ko kod Dulje! Znaci samo normala frizure dolaze u obzir, kao Matej, Leon i slicne ljudske gromade. A one sa metar kose na vrh glave banovati! Znaci nista ovo:
ISTI JBT
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne moze svak' nositi takvu frizuru, rijetko kome stoji, a Dulja nije medju rijetkim.
Maloprije vidim lika u tramvaju, znaci ima okruglu glavu, i ne stoji brateu, kontam u sebi, imas li ogledalo kod kuce bolan bolan.
Vidjeti musko sa normalnom frizurom je otprilike naucna fantastika.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Poput recimo, Kramararasavoje je napisao/la:Ne moze svak' nositi takvu frizuru, rijetko kome stoji, a Dulja nije medju rijetkim.Maloprije vidim lika u tramvaju, znaci ima okruglu glavu, i ne stoji brateu, kontam u sebi, imas li ogledalo kod kuce bolan bolan.
![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Obuci pa slikaj. Tek će onda raja da vjeruje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kad @pitarbordo reče imam osjećaj da on igrače tuče po svlačionice .
Nedostaju mi dva nicka :MCVLXMXIVXI da mi nešto photoshopira i najluđi brat pitar6785 ( Klaudijo ) da elaborira trenutno stanje , al' u svom stilu .
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], enzo1, perodeformero, Varijantas8 i 37 gostiju.