Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

kumkalesic
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la kumkalesic » 20 apr 2016, 23:10

Šteta zbog još jedne povrede koja je pokvarila ovu divnu večer u kojoj smo baš izdominirali susjede. Baš se ne sjećam kada je neki gradski derbi prošao, a da je jedna od momčadi u njemu izgledala ovako slabo i nekako nezainteresovano za utakmicu. Ovo je i Simonu bila jedna od najlakših utakmica od dolaska u klub. Nisam siguran da je uopšte i dohvatio neku loptu u toku meča :)
Sada poslati djecu iz akademije neka se igraju sa Rafinim izabranicima, pa šta naprave u tom duelu...
Joint_fc

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 apr 2016, 23:13

Kroz glavu mi prolazi Sotton i Sunderland...
Pu.
Kocka je bačena

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 20 apr 2016, 23:16

Divočeeeee nadam se da si samo krampone primio a da su ligamenti netaknuti :(

Sjajna tekma, popisali smo plavu sirotinju. Milner odigrao maestralno. 12ta asistencija cini mi se. Sturridge se vraca pravoj formi. Steta samo za Origija. Nadam se da ce biti spreman za uzvrat na Anfieldu, a sa Danielom idemo za Spaniju. Svaka cast i zadnjoj liniji posebno bekovima koji imaju motor u guzici.

Ps. Kutinjo oplodi me madjionicaru
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 20 apr 2016, 23:21

Origi :shock: valjda ne bude ništa ozbiljno, izgledalo je grozno na usporenom snimku. Ne postoji psovka ili dovoljno ružna riječ kojom bi počastio Morija.

Pobjeda rutinska a mogla je biti i ubjedljivija. Everton bio očajan i do crvenog, kasnije nisu prešli 2x centar s loptom. Odmoriti bitne igrače protiv Njukaša, svježina igrača će praviti razliku sad u finišu sezone.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 20 apr 2016, 23:25

Sjajna partija veceras, izdominirali samo mi je strasno krivo za Origija, tek sto ga je krenulo desi se ovako nesto a onom Moriju zabranit da igra vise i vratit ga odakle je dosao nek bere kikiriki..

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 20 apr 2016, 23:27

Ako Arsenal sutra kiksa, nema odmaranja nikome.
Kocka je bačena

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 20 apr 2016, 23:37

Da Bog da mu djecu onako gazili, joj sto ne mogu smislit ovog evertona poserem im se u usta. Sjecam se kad je Mirallas nagazio Suareza ja mislim, koja su to go.vna nayebem im se mame
ZZ

jabuka
Kontakt:

Post Postao/la jabuka » 20 apr 2016, 23:45

Trebao je uvesti Skrtela umjesto Ibea zadnjih 10 minuta da ih pošuta sve yebem im sve cigansko
" Cut my veins open and I will bleed LIVERPOOL RED ! "
One and only, Steven Gerrard.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 20 apr 2016, 23:52

Hendo je napisao/la:Ako Arsenal sutra kiksa, nema odmaranja nikome.
Arsenal nije bitan, mi sa pobjedom u zaostaloj smo na -4 od Citya, tako da mora ici maksimalno i u ligi.

Fakat velika steta za Soton, cistih 3:0 je trebalo biti. S ta 3 boda bi bili u top 4 na kraju.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 21 apr 2016, 00:10

Da je dobit sad Njukasa, revansirat se Watfordu koji trenutno i nije u onoj staroj formi te dobit zadnju WBA :opaopa:

Jer mora se osigurati makar Europa liga sljedece sezonu u slucaju da ne osvojimo isto takmicenje.

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 21 apr 2016, 00:16

Jürgen Klopp has confirmed Divock Origi has not broken his ankle. Likely ligament damage, the striker will have a scan in the coming days.

HeKen
Kontakt:

Post Postao/la HeKen » 21 apr 2016, 00:21

Ovo bi trebala znaci biti slicna povreda ko kod cana?

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 apr 2016, 01:01

HeKen je napisao/la:Ovo bi trebala znaci biti slicna povreda ko kod cana?
Vrlo moguće.

Postoji li mogućnost da Ings upiše koji minut do kraja sezone ?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 21 apr 2016, 03:17

donCorleone1892 je napisao/la:Da je dobit sad Njukasa, revansirat se Watfordu koji trenutno i nije u onoj staroj formi te dobit zadnju WBA :opaopa:

Jer mora se osigurati makar Europa liga sljedece sezonu u slucaju da ne osvojimo isto takmicenje.
Možda je i bolje da ne uđemo ni u Evropa Ligu ako već ne osvojimo istu.Onu nevjerovatnu sezonu pod vodstvom Rodgersa smo imali jer nismo uopšte igrali u Evropi.Manje utakmica,više odmora za igrače i puno bolji rezultati u prvenstvu.
Kako ovako nemamo sreće,prvo Henderson,pa Can i evo sad Origi koji je baš proigrao.
You'll never walk alone.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2016, 09:47

Pokazali smo ko je gazda u Liverpoolu. Potpuna dominacija! Milneru kapa dolje za odlične partije koje pruža. Šteta za povredu Origia, nadam se da nije ništa ozbiljno.
Ako ko nađe Kloppovu reakciju nakon šuta Lucasa neka objavi. Pobjeda. :lol:
Ili je uhvaćen trenutak dok mu je nešto drugo smiješno, nije ni važno, ludilo haha :mrgreen:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 apr 2016, 09:58

Steta, jedina mrlja sinoc je ta povreda Origia. Pozitivno je to sto se Daniel definitivno vratio u formu, samopuzdanje mu je na the highest levelu...
Ipak, ako uzmemo u obzir formu Firmina, Coutiunha i Daniela, mozemo se nadati finalu EL-a.
Odbrana sinoc i nije imala nekog posla, ali me Sakho sa onim startom na Lukakua odusevio, nevjerovatno. O Deji vise ne moramo pisati, bez greske. Ali opet kazem, sinoc i nisu imali sta raditi. Jbt, pa viktorija se igrala sinoc. U jednom momentu su me podsjetili na onu 13/14 sezonu, lopta stalno u posjedu, i svaki, ali bas svaki napad je bio gol sansa.
Ali, iako to tada nismo zeljeli priznati sami sebi, bili smo "one player team".
Sada je to drugacije, imamo nekoliko igraca koji mogu preokrenuti i odluciti tekme. Također, kada pogledamo strijelce, uvijek ide, bar u zadnje vrijeme, koliko golova - toliko i strijelaca, sto je za svaku pohvalu.
Da su u ekipi Can i Origi, kladio bih se u zivot u 5.mjesto u BPL i pobjedu u finalu EL-a. Ovako nas ceka jos utakmica za infarkt, onako liverpoolovskih, rekao bih.
Dalje, Joe Allen mora ostati, iako jedem svoja ****, taj covjek je pod Kloppom eksplodirao, uostalom, kao i mnogi drugi.
Sada u nedjelju dati opet klincima priliku da izbace Newcastle, a i da sebi obezbijede ostanak u Liverpoolu.
Od Stewarta nisam nista ocekivao, ali je on definitivno taj dragulj iz akademije kojeg cekamo. Ojo je strasan, ali mu treba jos puno rada, mozda kakva pozajmica u Championship ne bi bila losa, naravno pod uvjetom da igra, a da ne sjedi na klupi.
Smitha i Randalla ostaviti u ekipi, trebat ce nam iduce sezone...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 21 apr 2016, 11:22

Ma kakva posudba, pogube se djeca. Dobice Ojo dovoljno prostora kod Kloppa, pokazao je to, samo jos malo samopouzdanja a i to vremenom. I mene je Stewart oduševio stabilnošću, mirnoćom, baš gotivan igrač. :thumbup:
Villareal skroz tanko protiv Reala, nadam se da će i protiv nas u istom ritmu. :opaopa:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 apr 2016, 11:39

Hvala kloppu za ovo opet svaka cast i njemu i igračima svi apsolutno zasluzuju pohvale. Steta za origija stvarno mi je zao valjda nije nista ozbiljno.
Nadam se da cemo razbiti i rafu i njegove svrake i pribliziti ih drugoj ligi. Klopp je pobjednik i kakav god sastav da izvede ici ce se na pobjedu.
You are someone else I am still right here

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 apr 2016, 14:42

Only Lionel Messi and Luis Suarez have more assists than James Milner in 2016.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 21 apr 2016, 15:05

gaston je napisao/la:
Only Lionel Messi and Luis Suarez have more assists than James Milner in 2016.
slika

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.