Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
potpuno se slazem jarane. gledam neke slike i video kad se u njih igra derbi u recimo trecoj ligi, to zna biti dozivljaj, da ne pricam na kakvom im je nivou navijanje, prejaki su u svim segmentima i najvjerovatnije su bas poljaci nova sila sto se tice navijaca u europi.Devil je napisao/la:Vidi se da su prava ekipica.Slican broj i na gostovanjima i kod kuce sto je za svaku pohvalu.To jer je nema "klosara" kao kod nas na Balkanu koji dodju samo da ili da budu vidjeni u kopu ili sto su karte jeftinije.Ovo je za jednu veliku pohvalu.
Drugo mislim da se sa pravom moze reci da je Poljska scena za mene najjace bez sumnje u Evropi.Pogledaj svaka ekipica od prve do zadnje lige gotovo da ima pristojnu ekipicu za navijanje.Na njihovoj sceni svega ima,barjaka,fenomenalnih korea,brojnost na nivou,slucajnih tuca,zakazanih tuca svega onoga sto prati zivot jednoga navijaca.
Napisem ti malo kasnije,odoh sada malo sa ortacima na cugu necemo se dugo videti.supersonik je napisao/la:Devil, imas li kakav info o Radovcima.
P.S. negotivim ih, samo onako iz radoznalosti!
supersonik je napisao/la:E nemoj mi pijan pisati onda ces poceti kako su Delije najace ostali su korak nazad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.