Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- BeyKopites
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Draže bi mi bilo da je vezni red stabilniji sa Allenom, nego da imamo ovu ofanzivnu presing trojku. Ipak očekujem da ih savladamo trkom i 110% zalaganjem, Klopp se nije šalio sa postavom zna se šta je derbi.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Imamo mi 3 napadača, i to kada izuzmemo Benteke-a, tako da sumnjam da će se dovoditi špic, a još više da će se dovoditi špic koji će istisnuti svu trojicu iz prve. Ings iako dugo povrijeđen je baš Klopp-ov tip napadača, Origi počinje da trpa, a za Sturidge-a se već zna
Možda će se i gore navedeni igrači dovesti, ali prije bih rekao da će Sakho ispasti iz odbrane nego li Lovren, mada za sada su obojica stvarno dobri zajedno, tako da će Matip vjerovatno biti zamjena. Ali dobro, o pojačanjima na ljeto pričati, ima još do toga.
Za večeras očekivan sastav, morao je Lucas jer imamo 4 ofanzivno orjentisana igrača. Očekujem dobru igru, a derbi je, mada nema nekog bodovnog značaja, treba odigrati jako i pokazati ko je babo

Možda će se i gore navedeni igrači dovesti, ali prije bih rekao da će Sakho ispasti iz odbrane nego li Lovren, mada za sada su obojica stvarno dobri zajedno, tako da će Matip vjerovatno biti zamjena. Ali dobro, o pojačanjima na ljeto pričati, ima još do toga.
Za večeras očekivan sastav, morao je Lucas jer imamo 4 ofanzivno orjentisana igrača. Očekujem dobru igru, a derbi je, mada nema nekog bodovnog značaja, treba odigrati jako i pokazati ko je babo

Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly
e moj adame
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Origi lav 

Bravo origi majstore,krenulo te nema sta ,nas najbolji igrac je milner nema sta
YNWA
Zelio sam od Liverpoola napravit neosvojivi bastion.
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
Poput Napoleona osvojiti cjeli svjet.Zelio sam ga razvijati dok mu se cjeli nogometni svjet ne nadje pod nogama.
Bill Shankly
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- kumkalesic
- Kontakt:
Baš dugo nisam uživao u gradskom okršaju kao večeras.
Ovo je baš ljepota gledati
Ovo je baš ljepota gledati

Joint_fc
Možda malo pretjerano ali mi sekunde nije žao što je 7-ca na Hamesovim leđima..
Kapa dole
Kapa dole

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- thekoplegend
- Kontakt:
Ubismo ih glavama
Do skoro nismo u skok duelima bili ništa, sad smo se u tom segmentu dosta popravili.
Slabo smo igrali i kad nam protivnik prepusti posjed i tu smo napredovali mnogo. Svaka čast Milneru, odličan kao i 95% utakmica do sad.

Do skoro nismo u skok duelima bili ništa, sad smo se u tom segmentu dosta popravili.
Slabo smo igrali i kad nam protivnik prepusti posjed i tu smo napredovali mnogo. Svaka čast Milneru, odličan kao i 95% utakmica do sad.
u ovih zadnjih 5,6 utakmica svi igraji odlicno. Prije svih Origi,Milner,Lovren,Sakho. Jedini koji je podbacio je Lallana. Ako ovako nastavi fulati Klopp ce ga prvog prodati. Bolje Ojoa ili Ibea ubaciti nek se kale...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Ajd nek se još i ovaj povrijedi.....
Momcina krenuo da rastura, i onda ovo sranje se desi. Jos pijani Gojko kaze, mozda nije crveni.
- donCorleone1892
- Kontakt:
J...m li ti mrtve Funes Mori, ne vratio se ti na teren nikad vise, znaci ne vjerujem taman krenulo momka i ova sirovina uradi ovako nesto 

+1donCorleone1892 je napisao/la:J...m li ti mrtve Funes Mori, ne vratio se ti na teren nikad vise, znaci ne vjerujem taman krenulo momka i ova sirovina uradi ovako nesto
Ako ništa barem je Stu brat proradio 

Mamu ti ebem Moritz,sta uradi momku
Ovo je super,igra se odlicno,imamo glavu i rep zadnjih pet sest utakmica
Jel istina da ce Klopp dobit 123 miliona za pojacanja na ljeto
Ovo je super,igra se odlicno,imamo glavu i rep zadnjih pet sest utakmica
Jel istina da ce Klopp dobit 123 miliona za pojacanja na ljeto
YNWA
Bill Shankly
Bill Shankly
- thekoplegend
- Kontakt:
Samo da Origi nije nista ozbiljnije povrijedjen, a ovo veceras sta drugo reci osim svaka cast momcima za predstavu koju su nam napravili. Ne bi drugaciji rezultat bio ni da nije bilo crvenog kartona.
Sad idemo u goste našem Rafi, dosta teško gostovanje, ali se nadam pobjedi kao i uvijek.
Stvarno nemamo sreće sa povredama u ovoj završnici sezone, ali idemo jako.
Sad idemo u goste našem Rafi, dosta teško gostovanje, ali se nadam pobjedi kao i uvijek.
Stvarno nemamo sreće sa povredama u ovoj završnici sezone, ali idemo jako.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.