Pozdrav svima, da i ja zatražim pomoć na forumu, nadam se da mi možete pomoći kroz vašu ličnu preporuku..
Ovako, koristim Sony Xperia M2 već 2 godine, telefon je solidan, ali trenutno bih se malo ponovio i M2 bih zamijenio sa nekim boljim ukoliko je to moguće.. Uglavnom to moje "ponavljanje" nije baš drastično toliko, inače kupovao bih preko BHT i njihove ponude, preko paketa "MOJ MIDI 30" i što se tiče budžeta, ovako bih to ograničio, nekako do 12 KM mjesečno na 2 god. otplaćivanje bi mi bilo ok.. kupujem mobitel svakako svake dvije godine, kad isteknu ta mjesečna otplaćivanja kroz rate..
Vidio sam vaše prijedloge na forumu, uglavnom se vrti tu Samsung J5, LG G3, Samsung A5 i tako u krug.. eh sada LG G3 i Samsung A5 su mi malo prekupi, tačnije puno bi mi bilo davati 18-20 KM mjesečno na 2 godine preko ovog paketa moj midi 30.. a J5 mi se čini baš, baš povoljno i njega bih mogao uzeti preko ovog paketa na svega 6 KM mjesečne rate na 2 godine..
Eh sad, pošto bih ipak malo da se unaprijedim sa Xperia M2, volio bih da to i uradim, samo baš nisam toliko istraživao ponudu ovu.. uglavnom zna se da M2 ima prelošu prednju kameru.. i još i sami znate kakve nedostatke ima.. ne znam da li mi je drastični napredak prelazak sa M2 na Samsung J5, ali tu ste vi da mi pomognete.. i da usput kažete da li u ponudi ima kakav mobitel do (kao što i rekoh) 12 KM mjesečne rate na 2 godine paket "MOJ MIDI 30"
Malo sam odužio, ali veoma mi je bitno i potrebna mi je vaša pomoć, unaprijed sam vam zahvalan

Sometimes it's only madness that makes us what we are.