FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakav ba nacionalni kljuc..
De pustite se te price.. Sloboda je zasluzila ovaj pehar.. Nas unistili, unistili i komsinice..
Ja i nisam bas za Celu
De pustite se te price.. Sloboda je zasluzila ovaj pehar.. Nas unistili, unistili i komsinice..
Ja i nisam bas za Celu
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 apr 2016, 20:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ko podržava dolazak Ćelavog Obelixa na Koševo , nek me citira.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Ko podržava dolazak Ćelavog Obelixa na Koševo , nek me citira.

Samo Saraj'vo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Besic je napisao/la:Ko podržava dolazak Ćelavog Obelixa na Koševo , nek me citira.

-
- Kontakt:
zip jarane ti kao da zhivish u finskoj,shiroki bash pokraden u obje tekme,nadam se i ja da che sloboda uzeti mada hmmm,a i ovi papci iz tuzle kao da su poshmrkali po 100 grama speeda,protiv shirokog nisu mogli hodati,ne bi ni hrid dobili u subotu a sada igraju konstantno visoki presing
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MosaaRajvosa
- Kontakt:
Ne treba ga dovesti (obelixa) ako nista zbog toga kad god smo mi nekoga "jedva cekali" popljuvali smo ga na kraju..
Dobro, ljudi nisu naglasili da se Grbavica pravi za sezonu 2021/2022..
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!
Ko radi, taj grijesi...
Skupi pare sad za folije da se to sve umota do boga pitaj kad...
Stari cirkusanti!

PUKLA PICHKA !

Zadnja izmjena: GangEvil, dana/u 20 apr 2016, 21:23, ukupno mijenjano 3 puta.
bilo koji trener od finalista kupaBesic je napisao/la:Ko podržava dolazak Ćelavog Obelixa na Koševo , nek me citira.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Možemo ih dobiti!!!1
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
Dobar dobarDenchiNL je napisao/la:bilo koji trener od finalista kupaBesic je napisao/la:Ko podržava dolazak Ćelavog Obelixa na Koševo , nek me citira.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- muhamedhulk
- Kontakt:
nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Bili su ako ne i lošiji jesenas, a mi ako ne i jači (što se tiče sastava) pa opet... Derbi je druga stvar, gotovo uvijek ga je uzimala ekipa kojoj je više gorilo podnogama pa je konsekventno i više željela pobjedu...DrustveniParazit je napisao/la:Možemo ih dobiti!!!1
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
O pa od koga si ti uspio izgubiti ješiću majku li ti ublehašku onu rahljavu i tebi i onome ko te dovede! UPRAVA NAPOLJE! 

- PitarBordo
- Kontakt:
Čovjek koji je preporodio Radnik, nakon nepune dvije sezone dogurao do finala kupa, plus mu Željezničar redovna mušterija... Za njega pričaju djela, u ovoj ligi. A takvim stručnjacima treba da se okrenemo.muhamedhulk je napisao/la:nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo
Samo Saraj'vo.
- kupus army
- Kontakt:
Mi treba samo na sebe da gledamo i večeras i na derbiju,**** Želju mene ne interesuju ni najmanje.Samo molim dragog Boga da ih dobijemo zbog evrope,a oni nek o sebi brinu i misle.Volim Sarajevo!
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A kome sad više gori pod nogama?PitarBordo je napisao/la:Bili su ako ne i lošiji jesenas, a mi ako ne i jači (što se tiče sastava) pa opet... Derbi je druga stvar, gotovo uvijek ga je uzimala ekipa kojoj je više gorilo podnogama pa je konsekventno i više željela pobjedu...DrustveniParazit je napisao/la:Možemo ih dobiti!!!1

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Potpisujem ovo.PitarBordo je napisao/la:Čovjek koji je preporodio Radnik, nakon nepune dvije sezone dogurao do finala kupa, plus mu Željezničar redovna mušterija... Za njega pričaju djela, u ovoj ligi. A takvim stručnjacima treba da se okrenemo.muhamedhulk je napisao/la:nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
PečatiramFrancescoTotti je napisao/la:Potpisujem ovo.PitarBordo je napisao/la:Čovjek koji je preporodio Radnik, nakon nepune dvije sezone dogurao do finala kupa, plus mu Željezničar redovna mušterija... Za njega pričaju djela, u ovoj ligi. A takvim stručnjacima treba da se okrenemo.muhamedhulk je napisao/la:nemam trenutno predstavu za celu...ni tamo ni 'vamo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakva atmosfera ce da bude na derbiju, to ima svaki start da bude docekan sa tribina ko smak svijeta! Gori i nama i njima!
I ja sam za celu, samo da se zna, naravno u paketu sa 2 igraca koja sam spomenuo vec 10 puta.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
A je8eš ih.. Njima više gori, mi smo treći oni peti... Tita mi bit će zajebano u nedjelju... Valja mi tablu lexiliuma u doner natočit' prije tekme.DrustveniParazit je napisao/la:A kome sad više gori pod nogama?PitarBordo je napisao/la:Bili su ako ne i lošiji jesenas, a mi ako ne i jači (što se tiče sastava) pa opet... Derbi je druga stvar, gotovo uvijek ga je uzimala ekipa kojoj je više gorilo podnogama pa je konsekventno i više željela pobjedu...DrustveniParazit je napisao/la:Možemo ih dobiti!!!1
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.