Ted Mosby je napisao/la:Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog

Moderator/ica: vlakanje
Ted Mosby je napisao/la:Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog
Ne znam koliko si upoznat, pocela je rekonstrukcija stadiona u BL koja ce sigurno biti gotova do prve utakmice Borca u Evropi, i Borac ce utakmice LE igrati u BL!Ted Mosby je napisao/la:Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog
P.S. Dođite na pivu u Central pub, u nas u Širokomtatamata je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze navraticu ja ovako usput,ali mi Evropu igramo u BL,hvala na pozivu.Ted Mosby je napisao/la:P.S. Dođite na pivu u Central pub, u nas u Širokomtatamata je napisao/la:Ted Mosby je napisao/la:Bliže se europske utakmice. Zanima me oće li dolazit koliko vaših navijača u Široki? Što vas više dođe to bolje, da pomognemo našem klubu da što dalje dođe u Europu. Pozdrav iz Širokog![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vrati se par stranica unazad,vidjeces da se radi punom parom na stadionu.Bice spreman na vrijeme.Ted Mosby je napisao/la:Zar nije bila vijest da vi Europu igrate kod nas, na Pecari?
Hvala na informaciji, nisam znao. Sljedeći ponedjeljak je izvlačenje, vidjet ćemo koga ćemo izvućtatamata je napisao/la:Vrati se par stranica unazad,vidjeces da se radi punom parom na stadionu.Bice spreman na vrijeme.Ted Mosby je napisao/la:Zar nije bila vijest da vi Europu igrate kod nas, na Pecari?
sigurno je tek kad potpise, al da je izvjesno koliko ja cujem izvjesno jetatamata je napisao/la:Zna li iko koliko je sigurno to za Majkica?Brigate ili borcev_navijac?
ja ti izvora informacija(bez uvrede,ali sta radnik zna!??)borac_sampion je napisao/la:Danas sam na stadionu pricao sa radnicima..ispod istoka ce biti 3 wc izmedju svakih ulaza osim na coskovimakaze radnik da ce 100% biti gotovo do utakmice
Pa baustelci rade,ne rade guzonje iz fotelja.Oni mogu pricati da ce sutra biti gotovo.gavran je napisao/la:ja ti izvora informacija(bez uvrede,ali sta radnik zna!??)borac_sampion je napisao/la:Danas sam na stadionu pricao sa radnicima..ispod istoka ce biti 3 wc izmedju svakih ulaza osim na coskovimakaze radnik da ce 100% biti gotovo do utakmice
Schlager je napisao/la:Ljudi su poslušali moj apel od zimus da ne komentarišemo igrače za koje je naš klub zainteresovan jer smo zimus komentarisali 20 igrača od kojih nije došao nijedan![]()
![]()
Zato,kad ga vidimo u trofejnoj sali da potpisuje ugovor,onda komentarišemo i kažemo "bravo uprava"!
Još jedan razlog što je manje komentara je što su neki momci kao killer odlučili da više ne pišu,zatim juče sam u moderatorskoj sobi pročitao da je Simpatizer banovan na mjesec dana (ne znam šta je uradio),pa je i to razlog što nas je sve manje ovdje...
Avatar ti je za 10!Schlager je napisao/la:Ljudi su poslušali moj apel od zimus da ne komentarišemo igrače za koje je naš klub zainteresovan jer smo zimus komentarisali 20 igrača od kojih nije došao nijedan![]()
![]()
Zato,kad ga vidimo u trofejnoj sali da potpisuje ugovor,onda komentarišemo i kažemo "bravo uprava"!
Još jedan razlog što je manje komentara je što su neki momci kao killer odlučili da više ne pišu,zatim juče sam u moderatorskoj sobi pročitao da je Simpatizer banovan na mjesec dana (ne znam šta je uradio),pa je i to razlog što nas je sve manje ovdje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.