FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
vihodila na tusanj zeljusha,na visoki bedem na krutoj!
smo nek prodje sve fer i korektno, i da prodje bolji, mi!
smo nek prodje sve fer i korektno, i da prodje bolji, mi!
Pa neka ljudi @sloboda72, ako su došli da kupe kartu fino i uredno i na miru pogledaju utakmicu, s tim nema problema.
A tek poslije šta lik reče i osta živ... 
Haha, pa nisam ni ovdje to htio napisati, kamo li da izvalim pred kameramaAerials je napisao/la: Da ovo nisi ti?![]()

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Probisvjet je napisao/la:Jasmin Imamovic - Fukara !Chinaglia je napisao/la:hahahahaha Faraon prvi hahahahaha, kako sam se odvalio da smijeha hahahahaha

Ma ja nek mene zaustavljaju kad treba pricat o politici 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
dobar si ti mene uhvate kad pobjegnem na utakmicu a vicem zeni na poslu produzioDoeTz je napisao/la:Ma ja nek mene zaustavljaju kad treba pricat o politici

momci i djevojke sretno nam veceras!

- Probisvjet
- Kontakt:
Ili Imamovic Jasmin-Fukarina .Thranduil je napisao/la:Jasmin "Fukaraon" Imamović![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Dal' ima još karti kod Mide za sjever, i kada se otvara biletarnica ispred sjevera ?
-
- Kontakt:
Je li dobro nas Faraon ? Nesto se cudno desava, eno i Karaca ugostio kod sebe 

Udarili mu reflektori u glavu 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Vecerasnju utakmicu pratiti ce i potencijalni sponzori kao gosti naseg predsjednika.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma popalio se Fukarina Imamovic. Sas vidjeti kad pocne praviti stadione. Koliko jezera toliko stadiona. Kod njega nema malo.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li dobro nas Faraon ? Nesto se cudno desava, eno i Karaca ugostio kod sebe

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
solinas je napisao/la:Vecerasnju utakmicu pratiti ce i potencijalni sponzori kao gosti naseg predsjednika.

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Iz Zivinica momakAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici

- Beduin
- Kontakt:
I harmoniku znam zasvirati, taman mozemo neku cajku onda nastimati pa odvaliti na Tusnju.merak je napisao/la:Svaka cast na trudu al zar smo pored tolikog broja talentovanih tekstosklepaca i milion pjesama u nasoj kulturi spali da uvijek sve moramo kopirati. Eto ti imas taj dar i ubjedjen sam da za sedmicu dana mozes odabrati i pratecu pjesmu kao himnu uz to sveBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te

Klasik je dao zeleno svjetlo, znaci danas se Tusnjom navija Beduinova nova rima.
Nego, cuj doEta protv arapa. Jedva sam ih naCero da dodju, da sponzori budu (nebitno cega), ispod Istoka ce otvoriti nargila bar, hhh.
Idemo danas proci FK Begging pa cemo vidjeti sta i kako za finale. Volio bih Radnik da iznenadi Jednonacionalne.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tusanj obavezno da se ispuni, to bi trebalo olaksat' posaosolinas je napisao/la:Vecerasnju utakmicu pratiti ce i potencijalni sponzori kao gosti naseg predsjednika.

jos kada prodjemo

Ma dzabe se nada tituliAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici

Cuj ovog sto hoce sa drustvom da gleda

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
prije par dana je ovdje neko napisao da je Secerbegovic (ako se ne varam) predlozio da se tekma ne igra pod reflektorima, jer kao nece stici sve zavrsit' na vrijeme, ali da su Azmir i Sasa naredili da mora do srijede biti gotovo
obzirom da ce potencijalni sponzori biti na Tusnju veceras, jasno je zasto su to rekli
obzirom da ce potencijalni sponzori biti na Tusnju veceras, jasno je zasto su to rekli

Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 20 apr 2016, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
[youtube][/youtube]
idemoooooo braćo svi ko jedannn ispuniti Tušanj, Živinice izdat neće

idemoooooo braćo svi ko jedannn ispuniti Tušanj, Živinice izdat neće

. . ima li još karata za kupiti osim kod tapkaroša
. . .prodaje li Mido i dalje . . . nikako da uhvatim vremena za kupovinu . .

. . .prodaje li Mido i dalje . . . nikako da uhvatim vremena za kupovinu . .