https://www.facebook.com/muha991/videos ... 864875509/
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
club21 je napisao/la:ne mogu na poslu ući na FB šta je u pitanju.
Pa i ovaj tekst,je na osnovu neke njihove italijanske pjesme.Ne radi se da mi imamo,ili nemamo,ali ako pogledas sto nekad Fukare pjevaju nesto na "Dijana ljubavi ", je zalosno.Nit emocija,nit teksta,nit mastovitosti.merak je napisao/la:Svaka cast na trudu al zar smo pored tolikog broja talentovanih tekstosklepaca i milion pjesama u nasoj kulturi spali da uvijek sve moramo kopirati. Eto ti imas taj dar i ubjedjen sam da za sedmicu dana mozes odabrati i pratecu pjesmu kao himnu uz to sveBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te
Nadam se da nisu Arapi, takvi sto dalje od Tuzle.Chinaglia je napisao/la:je l' to Batva poslao raju iz Dubaija da nas malo pomognu
sto ba, sto ti smetajuDoeTz je napisao/la:Nadam se da nisu Arapi, takvi sto dalje od Tuzle.Chinaglia je napisao/la:je l' to Batva poslao raju iz Dubaija da nas malo pomognu
Treba ti gas maska kad prolazis kroz grad, eto sto. Termoelektrana je mala maca za one nargileChinaglia je napisao/la:sto ba, sto ti smetajuDoeTz je napisao/la:Nadam se da nisu Arapi, takvi sto dalje od Tuzle.Chinaglia je napisao/la:je l' to Batva poslao raju iz Dubaija da nas malo pomognu
Jasmin Imamovic - Fukara !Chinaglia je napisao/la:hahahahaha Faraon prvi hahahahaha, kako sam se odvalio da smijeha hahahahaha
Zanimljiva teorijaAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici
To imaš detektor koji otkriva ko navija za slobodu a ko za želju ili su možda jedni ljepši a drugi ružnijisloboda72 je napisao/la:Navijači Selje iz okolnih mjesta pristižu u Tuzlu.Vidio sam ih dosta u gradu šetaju stidljivo i tiho razgovaraju.Biće njih danas i 2 000(sa manijacima) .To su ovi što sjede uglavnom na zapadu i prišute se.
Da ovo nisi ti?wobly92 je napisao/la:Zanimljiva teorijaAerials je napisao/la:Čuj ovog s teorijom u bijeloj majici![]()
I meni je palo na pamet poslije trećeg gola Širokog
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.