A sto se Vidala tice, ono je umjetnost.
Sami vrh Holivuda

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
R32 je napisao/la:Sto se mene tice, piiis![]()
A sto se Vidala tice, ono je umjetnost.
Sami vrh Holivuda
Inace ne mecem odgovore na ovakve postove ali kolega Karlo je haman dobio secernu bolest pa ne zna sta pise.Karlo je napisao/la: Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben )![]()
.Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio
.
Kako nije izgubio, nadam se da nešto slično više neće ponoviti.Ne želim da upiru prstom u Bayern zbog dajvanja dosta nam je Robben.Bilall je napisao/la:
I nije izgubio na obrazu kod nas koji navijamo za Bayern, barem kod mene nije.
Bilall je napisao/la:Inace ne mecem odgovore na ovakve postove ali kolega Karlo je haman dobio secernu bolest pa ne zna sta pise.Karlo je napisao/la: Al brate mili ono za vidala ,sta je ono momci ucenik (Vidal) nadmasio ucitelja (Robben )![]()
.Ono mu fakat nije trebalo ali sta je tu je izgubio je loma na obrazu sto bi rekli sam pao sam se ubio
.
![]()
Vidal nikada nije bio Robbenov ucenik. Loma si se zayebo![]()
mucaco robenBayern@heart je napisao/la:
A tebe muci upiranje prstom?Saurman je napisao/la:Kako nije izgubio, nadam se da nešto slično više neće ponoviti.Ne želim da upiru prstom u Bayern zbog dajvanja dosta nam je Robben.Bilall je napisao/la:
dobar pasus je metnuo kolega Effeeffe_sa je napisao/la:Ja više volim kada je Vidal oštar u duelima, kada je žestok, nego kada glumi, ali da sada trebamo mi udarat po svom igraču, zbog jednog simuliranja i to na ovakav način ko što se desilo u prethodnim postovima, to mi je stvarno pretjerano...
Procter&Gamble je sponsor u pitanju, oni drze Old Spice, Gilette, Pampers, Febreeze I hrpu tih kompanija za higijenu, ciscenje itd...Centre forward je napisao/la:Mats je igračina. Sjajno bi se on uklopio kod nas (a gdje ne bi). Zamisli odbranu koja je osvojila SP, a ispred Javi i Vidal.![]()
Pored svega, ne vidim ga kod nas. Jedinstvo će (opet) u veliku rekonstrukciju a njima keša ne fali, tako da će ga vjerovatno imat' na nišanu.
Šta je bilo sa nekim novim sponzorom (neko je to spomen'o neki dan) ? Zna li neko o čemu se radi ?
Jedinstvo nema sanse u poredjenju sa Bayernom. Razlog iz kojeg, ako ode, jeste da osvaja titule, a definitivno ce ih prije osvojiti sa BvB nego sa Jedinstvom ili bilo kojim drugim klubom u eng.Centre forward je napisao/la:Mats je igračina. Sjajno bi se on uklopio kod nas (a gdje ne bi). Zamisli odbranu koja je osvojila SP, a ispred Javi i Vidal.![]()
Pored svega, ne vidim ga kod nas. Jedinstvo će (opet) u veliku rekonstrukciju a njima keša ne fali, tako da će ga vjerovatno imat' na nišanu.
Šta je bilo sa nekim novim sponzorom (neko je to spomen'o neki dan) ? Zna li neko o čemu se radi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.