Klare je napisao/la:Nije mi jasno ko može raspravljati i kriviti nešto i nekoga, nakon prošle očajne ove se igra jedna od najboljih sezona u historiji kluba, ko je ovdje lud?
Nije se srljalo ni sa pojačanjima nego se sredstva ostavila za ovo ljeto, a Borusija iako tankim kadrom naprijed igra nevjerovatnu sezonu i neće biti prvaci samo zato što je trenutni Bayern ekipa među najboljim u historiji ovog sporta.
Zato što sine moj postoje stvari koje se hvale i postoje stvari koje se kritiziraju. Tako je BvB za ovu sezonu dobio dovoljno lovorika. U trenutku kada uspjeh podrediš Europi i onda onako ispadneš iz Europe onda moraš trpiti kritike i to je realno i zasluženo. Kolko god BvB za ovu sezonu mora biti hvaljen toliko ga isto treba kritizirati i to ne samo zbog ispadanja iz LP-a nego i ovog djela kaj si se prosro "nego se sredstva ostavila za ovo ljeto"!
Kakva sredstva?
Ako postaje takva sredstva onda dečki ne idu proč. Kritike na račun BvB-a ja dajem samo iz sljedećih razloga:
Neke stvari ti MORAŠ planirati unaprijed. Ti moraš znat dal 2016 želiš produžiti sa Hummelsom, Gundom i Mikijem, ne trebaš ti čekat 2017 da to vidiš. Nisu oni Schmelzer ili Weidensmeće.
Poanta je da ja "navijam za rasprodaju", ali da ta rasprodaja bude KDB rasprodaja a ne Schweini - Kroos rasprodaja i da ih igrači ne izjebu u šupak. Pa nije BvB na ovoj razini baš tak kratko da se to već nije moglo srediti.
Ako već produžuješ sa **** Gundoganom ugovor onda mu fino nedaš ugovor na dve godine kak njemu paše nek mu metneš u ugovor da ako u toj drugoj sezoni napravi toliko i toliko nastupa da se onda automatski produži ugovor za još godinu dana tak da i klub ima "više koristi".
Ovdje je problem što se BvB doveo u užasTnu poziciju da mu 3 ponajbolja igrača mogu otići ća. Ajde kad je problem sa jednim, ali sa 3!?!? Pa to je užas i to zaslužuje kritike, kao što će i dobiti pohvale ako sa svom trojicom, ma barem sa jednim produže.
A što se tiće zamjena ja se bojim da će to biti igrači tipa Dahoud, no isto tako neka onda bude Dahoud, ali ima da ti onda Hummels i Mkh ostanu, me razmeš? Žrtvuj jednog da bi dvojicu spasio....
I zaš oni nebi sad 30-40 milja podrobili na Kovačića ak su tolko dobili za Gundogana? Zbog bankrota?
Eto Weigl ima ugovor do 2019. Kaj vi mislite da li bi trebalo čekati 2018 da mu se produži ugovor ili ga već ovo ljeto zacementirati do 2021?
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"