Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Kakav je ovaj galaxy A5 ?
A5 2016? Strasan, fenomenalan telefon. Izgledom "baca" na S6jasmin10 je napisao/la:Kakav je ovaj galaxy A5 ?

Eh taj. Mene najvise zanima kakva mu je kamera, posebno prednja 

Proslogodisnji A5 ima fkt odlicnu prednju, ovaj vjerujem da moze imati samo bolju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izabrao sam ga ispred lg G3 , jer mi se njegova prednja ne svidja.
Samo da je jos docekat da ga podignem. Rekli mi prosle sedmice, sad mi rekli ove.
Samo da je jos docekat da ga podignem. Rekli mi prosle sedmice, sad mi rekli ove.
Telecom?jasmin10 je napisao/la:Izabrao sam ga ispred lg G3 , jer mi se njegova prednja ne svidja.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
kako ste toliki baksuzi s tim telefonima, ja odem i mene čeka telefon 

Eh, Quaresma, lako je tebi...
Ne znam koliko ste pratili moju sapunicu. Nakon mog novog maila za Sarajevo, malo oštrijeg jer čekam mjesec dana, i neko me očito zeza, odgovorili su nakon 3-4 dana:"Kontaktirat će Vas kolege."
Onda sam otišla u poslovnicu, lafo da pitam kad će to oni mene kontaktirati, momak veli da pojma od toga ništa nema, da jednostavno još nisu došli uređaji, (a njegov kolega je ranije rekao da taj neće ni doći, na šta je ovaj rekao da tu info nema), i dodade:"Vidim da ste potkovani, savjetujem da samo udarite po njima iz Sa!"
Ima li to smisla? Nema. Ne mogu ja biti posrednik između zaposlenih u jednoj firmi. Rekla sam mu da ću doći i kad kolega (taj što je rekao da nema od telefona ništa i ponudio mi novu listu) bude radio u normalnoj smjeni, da vidim ko koga zeza.
Javit ću vam se kad bude sljedeća epizoda. Meni je postalo pravo interesantno, želim da potraje...
Ne znam koliko ste pratili moju sapunicu. Nakon mog novog maila za Sarajevo, malo oštrijeg jer čekam mjesec dana, i neko me očito zeza, odgovorili su nakon 3-4 dana:"Kontaktirat će Vas kolege."
Onda sam otišla u poslovnicu, lafo da pitam kad će to oni mene kontaktirati, momak veli da pojma od toga ništa nema, da jednostavno još nisu došli uređaji, (a njegov kolega je ranije rekao da taj neće ni doći, na šta je ovaj rekao da tu info nema), i dodade:"Vidim da ste potkovani, savjetujem da samo udarite po njima iz Sa!"
Ima li to smisla? Nema. Ne mogu ja biti posrednik između zaposlenih u jednoj firmi. Rekla sam mu da ću doći i kad kolega (taj što je rekao da nema od telefona ništa i ponudio mi novu listu) bude radio u normalnoj smjeni, da vidim ko koga zeza.
Javit ću vam se kad bude sljedeća epizoda. Meni je postalo pravo interesantno, želim da potraje...

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Ma djubrad. Najgore sto ja to dizem preko amidze, a on nije dovoljno bezobrazan prema njima.BaDa12 je napisao/la:Telecom?jasmin10 je napisao/la:Izabrao sam ga ispred lg G3 , jer mi se njegova prednja ne svidja.
Samo da je jos docekat da ga podignem. Rekli mi prosle sedmice, sad mi rekli ove.Sretno!
Daj Boze da gs docekam u skorije vrijeme.
Druze kamere su mu fenomenalne, obje...prednju nisam nešto plaho testirao, al' koliko sam upratio pravo je dobra...međutim zadnja, bez riječi...strašno dobra.jasmin10 je napisao/la:Eh taj. Mene najvise zanima kakva mu je kamera, posebno prednja
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
zar nemaju ni u ponudi ni druge poslovnice u okolnim gradovima?BaDa12 je napisao/la:Eh, Quaresma, lako je tebi...
kod mene kad nema odmah lik zove recimo cazin, bužim, bihać, da vidi da li oni imaju i da li su zauzeti, ako nisu, odmah iduci dan stiže telefon.
opet, da sam na tvom mjesecu, ja bih se strpio bar jos nekih mjesec dana, trebali bi imati u ponudi J5 2016
e hvala kralju. Samo da ga jos i docekam.mandraX je napisao/la:Druze kamere su mu fenomenalne, obje...prednju nisam nešto plaho testirao, al' koliko sam upratio pravo je dobra...međutim zadnja, bez riječi...strašno dobra.jasmin10 je napisao/la:Eh taj. Mene najvise zanima kakva mu je kamera, posebno prednja
Ma tebe za'ebavaju tamo @BaDa12 100%, ili im je drago vidjet' te, pa te heklaju.
Moja žena je uzimala iPhone 6 u BhTelecomu, grad Stolac...taj dan kad je došla da uzme, nije ga bilo na stanju, naručili ga i odmah sutradan došao u Stolac...znam još dosta ljudi ovdje što su uzimali tako u BhT-u mobitele, nikad niko nije duže od 2-3 dana čekao na mob ukoliko ga nema ovdje na stanju.

Moja žena je uzimala iPhone 6 u BhTelecomu, grad Stolac...taj dan kad je došla da uzme, nije ga bilo na stanju, naručili ga i odmah sutradan došao u Stolac...znam još dosta ljudi ovdje što su uzimali tako u BhT-u mobitele, nikad niko nije duže od 2-3 dana čekao na mob ukoliko ga nema ovdje na stanju.
Fazon je u tome što generalno u Telecomu nije bilo nekih uređaja, pa su čekali od distributera, u mom slučaju od Samsunga. Onda je počela distribucija po poslovnicama, neki gradovi su dobili (neke kolege ovdje sa foruma su se već pohvaliliQUARESMA 18<<< je napisao/la:zar nemaju ni u ponudi ni druge poslovnice u okolnim gradovima?BaDa12 je napisao/la:Eh, Quaresma, lako je tebi...
Ne znam koliko ste pratili moju sapunicu. Javit ću vam se kad bude sljedeća epizoda. Meni je postalo pravo interesantno, želim da potraje...
kod mene kad nema odmah lik zove recimo cazin, bužim, bihać, da vidi da li oni imaju i da li su zauzeti, ako nisu, odmah iduci dan stiže telefon.
opet, da sam na tvom mjesecu, ja bih se strpio bar jos nekih mjesec dana, trebali bi imati u ponudi J5 2016

Meni nije realno da neće ni dolaziti (što je njihova priča sad), da se tek tako otpiše neka poslovnica. A očito "neće" ni u okolne gradove, dok oni tu opciju ne spominju. Naravno, najizglednije je meni ovdje ono da su oni dobili par uređaja i proturili ih nekome svome. U ova dva dana nisam stigla ići opet, sutra ću nadam se, i odmah pri povratku zvati nekog u Sarajevo. Nakon toga, šaltam se na Eronet.

Isto mi nije normalno da obični korisnik mora biti posrednik između ljudi iz iste firme, da ja trebam zvati i pisati kad će moja narudžba, a ljudi sjede na bijelim foteljama i za to primaju pare.
Ne znam za to čekanje, ne sviđaju mi se oni nikako. Ne znam je li to do ovih što kod mene rade, ali su totalno nepristupačni. Uopće ne spominju da bi mogao stići novi uređaj, samo dijele uvijek istu listu, pa izaberi i čekaj.
Aa, i ti si to pomislio? Znala sam.mandraX je napisao/la:Ma tebe za'ebavaju tamo @BaDa12 100%, ili im je drago vidjet' te, pa te heklaju.![]()

Ista priča kao gore za zemljaka mog. Sutra ću vam pisati dolazi li do zapleta.
Ako neko zna pravi kontakt telefon u Sarajevo za ovako ove stvari, slobodno neka napiše. Trebat će mi, mail smo apsolvirali.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Znaci nova verzija j5-ce uskoro stiže? Sa 2gb rama?QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar nemaju ni u ponudi ni druge poslovnice u okolnim gradovima?BaDa12 je napisao/la:Eh, Quaresma, lako je tebi...
Moglo bi se to uskoro uzet

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Pa prema gsmareni vidim da je april mjesec kad se pusta telefon u prodaju, i prema tome predpostavljam da ce ubro i u telekom stici, i s7 je stigao relativno brzo, ja da sam na vasem mjestu, dogovorio bih se sa nekim u telekomu da javi u slucaju da stigne taj j5 2016.
Cekanjem mjesec dva nemate sta izgubiti, jer se radi o jacem modelu s vise ram memorije i interne. A u medjuvremenu bi telekom trebao imati standardni j5 u ponudi. Mozda i zato ovaj delay kod telekoma u iscekivanju novijeg modela.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Cekanjem mjesec dva nemate sta izgubiti, jer se radi o jacem modelu s vise ram memorije i interne. A u medjuvremenu bi telekom trebao imati standardni j5 u ponudi. Mozda i zato ovaj delay kod telekoma u iscekivanju novijeg modela.
Sent from my E6653 using Tapatalk
BaDa12 je napisao/la:Fazon je u tome što generalno u Telecomu nije bilo nekih uređaja, pa su čekali od distributera, u mom slučaju od Samsunga. Onda je počela distribucija po poslovnicama, neki gradovi su dobili (neke kolege ovdje sa foruma su se već pohvaliliQUARESMA 18<<< je napisao/la:zar nemaju ni u ponudi ni druge poslovnice u okolnim gradovima?BaDa12 je napisao/la:Eh, Quaresma, lako je tebi...
Ne znam koliko ste pratili moju sapunicu. Javit ću vam se kad bude sljedeća epizoda. Meni je postalo pravo interesantno, želim da potraje...
opet, da sam na tvom mjesecu, ja bih se strpio bar jos nekih mjesec dana, trebali bi imati u ponudi J5 2016), a kod mene nije došlo još. Zbog toga pričam o mjesec dana roku.
Meni nije realno da neće ni dolaziti (što je njihova priča sad), da se tek tako otpiše neka poslovnica. A očito "neće" ni u okolne gradove, dok oni tu opciju ne spominju. Naravno, najizglednije je meni ovdje ono da su oni dobili par uređaja i proturili ih nekome svome. U ova dva dana nisam stigla ići opet, sutra ću nadam se, i odmah pri povratku zvati nekog u Sarajevo. Nakon toga, šaltam se na Eronet.
Isto mi nije normalno da obični korisnik mora biti posrednik između ljudi iz iste firme, da ja trebam zvati i pisati kad će moja narudžba, a ljudi sjede na bijelim foteljama i za to primaju pare.
Ne znam za to čekanje, ne sviđaju mi se oni nikako. Ne znam je li to do ovih što kod mene rade, ali su totalno nepristupačni. Uopće ne spominju da bi mogao stići novi uređaj, samo dijele uvijek istu listu, pa izaberi i čekaj.Aa, i ti si to pomislio? Znala sam.mandraX je napisao/la:Ma tebe za'ebavaju tamo @BaDa12 100%, ili im je drago vidjet' te, pa te heklaju.![]()
Moja žena je uzimala iPhone 6 u BhTelecomu, grad Stolac...taj dan kad je došla da uzme, nije ga bilo na stanju, naručili ga i odmah sutradan došao u Stolac...znam još dosta ljudi ovdje što su uzimali tako u BhT-u mobitele, nikad niko nije duže od 2-3 dana čekao na mob ukoliko ga nema ovdje na stanju.![]()
![]()
Ista priča kao gore za zemljaka mog. Sutra ću vam pisati dolazi li do zapleta.
Ako neko zna pravi kontakt telefon u Sarajevo za ovako ove stvari, slobodno neka napiše. Trebat će mi, mail smo apsolvirali.
Evo da ti ja napišem svoje iskustvo. Trebao sam uzeti telefon za starog, dvoumio sam se između Lumie 640 XL i J5. Pošto su rekli da ne znaju kad će doći 640 XL, odlučili smo se za J5. Naručen prije skoro mjesec dana i niko nas nije zvao. Odem u ponedjeljak u Telekom da pitam šta i kako, kažu da su telefone koje su dobili već podijelili i da su bili od prije rezervisani, i sad se čeka iduća pošiljka od dobavljača. Ali prije polovice maja da se ne nadamo. Onda sam tražio Lumiu, ali kažu da uopšte nemaju informaciju da će više dobivati. Nazovem gospođu iz Eronet BBI i kaže da imaju i Lumiu i J5 na stanju. Evo sad ganjam starog da uzme potvrdu o plaćenim računima u Telekomu i da pređe na Eronet. Nisam ni znao koliko su isplatniji i povoljniji.

4.10.2009.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ja sam pet puta uzimao telefon u Telecomu, u Baroku u Tuzli, i svaki put sam odmah dobio telefon. Ne znam za vas bgm... 

E da, rekli su da imaju Huawei Y6 il šta već, kažu isto ko AJFON, bolji od J5 a jeftiniji

4.10.2009.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Y6 verzija sa 2gb rama je bolja od ove j5 stare, super mobitele ima huaweikoalem je napisao/la:E da, rekli su da imaju Huawei Y6 il šta već, kažu isto ko AJFON, bolji od J5 a jeftiniji [emoji38][emoji38]

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.