OKK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: OKK Sloboda Tuzla
Muratovic igra odlicno, moglo bi biti nesto od njega ako nastavi da radi.
Jedan grad, jedna ljubav!
Stvarno ima talenat, protiv Bijeljine 27p... silovo si BN MurateeeGifron je napisao/la:Muratovic igra odlicno, moglo bi biti nesto od njega ako nastavi da radi.
-
- Kontakt:
Vic godine
-
- Kontakt:
hahah lako je se kitit tuđim perjemNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vic godine
Nek su oni Muratovića poslali u Lukavac da im pomogne u doigravanju hahahahaha
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Vic godine

**** li im najmilije, ajmo druga liga, gašenje

SAMO DITA JE SLOBODA!

Nad tobom sunce najljepše sja
Ma izvukli su se već, večeras će dobit Student u Mejdanu tako da su izborili opstanak 

Zvanično - obezbijedili su opstanak kuknjava
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ma hajde neka ih, drago mi je samo zbog pojedinih momaka u klubuAerials je napisao/la:Zvanično - obezbijedili su opstanak kuknjava

Bravo za Nedzada, 21 poen protiv Gradine 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Prelomio utakmicu sa tri trojke u trećoj četvrtini... zato su ga i poslali u Lukavac da im pomogne protiv Gradine, Nećko je mašinaEthel je napisao/la:Bravo za Nedzada, 21 poen protiv Gradine

Poslali pola Gradini, pola u Lukavacvedoz je napisao/la:Prelomio utakmicu sa tri trojke u trećoj četvrtini... zato su ga i poslali u Lukavac da im pomogne protiv Gradine, Nećko je mašinaEthel je napisao/la:Bravo za Nedzada, 21 poen protiv Gradine

EE šta bi sa onog malog Luke Jovanovića, poslje vijesti o povredi nema ga nigdje, ni vijesti ni nista.
Edit:
Bas nesto gledam igrace onako iz dosade, ajd reko da sastavim neku ekipu s kojom bi OKK mogla protutnjat ligom12 bez velikih ulaganja...

Jos koji iz omladinskog pogona i to je to
Edit:
Bas nesto gledam igrace onako iz dosade, ajd reko da sastavim neku ekipu s kojom bi OKK mogla protutnjat ligom12 bez velikih ulaganja...

Jos koji iz omladinskog pogona i to je to

Ode vise od pola ekipe sad, svi su imali ugovor na godinu dana i pitanje je na sta ce to licit sljedece sezone. Muratovic, Jakupovic, Pilavdzic, Cerkezovic, Ilic su mladi momci i vidjet cemo sta ce oni napravit ako dobiju priliku.
Micanovic opet dobio otkaz.
Micanovic opet dobio otkaz.
ovi ljudi u upravi da su pametni, pa da dovedu kvalitetnog trenera (Trbić, Pandža) koji zna kako i koji bi radio sa ovim omladincima i dali mu rok od 2-3 godine da uigra djecu i tako ostvarili zamiljeni projekat, sigurno bi se kvalitet košarke popravio, poblika vratila, a i zbog uspjeha i želje za gledanjem kvalitetnih ekipa plasmanom u kakvo euro takmičenje ili ABA ligu, mnogi bi i progutali OKK model kluba.
PS najpametniji potez rukovodstva OKK bio bi da sami sebi daju otkaz

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ja sam bio redovan prve dvije sezone, mislim da smo jednom čak prezimili na prvom mjestu. Onda sam prestao jbg, šta ću ići kad onaj uhljub gleda sebi da uzme. Rad kluba se najbolje vidi u činjenici da nijedna omladinska kategorija nije ušla u playoff prošle sezone i to je meni najgore. A ne trebamo pričati koliko je Tuzla uvijek bila puna košarkaških talenata. Da se vidi napredak, bio bi i sada pun Mejdan, i veći klubovi su napravili istu ili sličnu stvar pa se publika nije odrekla tog kluba. Najbolji primjer je CVZ.Mortus je napisao/la:ovi ljudi u upravi da su pametni, pa da dovedu kvalitetnog trenera (Trbić, Pandža) koji zna kako i koji bi radio sa ovim omladincima i dali mu rok od 2-3 godine da uigra djecu i tako ostvarili zamiljeni projekat, sigurno bi se kvalitet košarke popravio, poblika vratila, a i zbog uspjeha i želje za gledanjem kvalitetnih ekipa plasmanom u kakvo euro takmičenje ili ABA ligu, mnogi bi i progutali OKK model kluba.
Nad tobom sunce najljepše sja
Definitivno treba neko poput Pandže ko zna s mladim kadrom, ali ko će Aida shvatit ozbiljno kad dovede Vladu pa mu da otkaz pa ga vrati kad zagusti i kad ostanemo u ligi opet dobije otkaz.pinoglavi je napisao/la:Ja sam bio redovan prve dvije sezone, mislim da smo jednom čak prezimili na prvom mjestu. Onda sam prestao jbg, šta ću ići kad onaj uhljub gleda sebi da uzme. Rad kluba se najbolje vidi u činjenici da nijedna omladinska kategorija nije ušla u playoff prošle sezone i to je meni najgore. A ne trebamo pričati koliko je Tuzla uvijek bila puna košarkaških talenata. Da se vidi napredak, bio bi i sada pun Mejdan, i veći klubovi su napravili istu ili sličnu stvar pa se publika nije odrekla tog kluba. Najbolji primjer je CVZ.Mortus je napisao/la:ovi ljudi u upravi da su pametni, pa da dovedu kvalitetnog trenera (Trbić, Pandža) koji zna kako i koji bi radio sa ovim omladincima i dali mu rok od 2-3 godine da uigra djecu i tako ostvarili zamiljeni projekat, sigurno bi se kvalitet košarke popravio, poblika vratila, a i zbog uspjeha i želje za gledanjem kvalitetnih ekipa plasmanom u kakvo euro takmičenje ili ABA ligu, mnogi bi i progutali OKK model kluba.
Ima talenata, Nedžad Muratović jedan je od njih, ali napredak kluba se ne vidi nikako. Drugi dio vaših postova je skroz na mjestu samo što neće OKK daleko s ovom politikom. Ne znam ko uopšte ostaje u klubu za iduću sezonu osim 97 godišta i mlađih kad se sa svima potpisuje ugovor na godinu dana.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hocemo finansijski izvjestaj treba Sulji i da se odrzi jedna skupstina gdje ce se birati uprava u ovoj kratkoj historiji kluba, 

- Probisvjet
- Kontakt:
Jel bila skupstina i financijski izvjestaj?tuzlak1987 je napisao/la:Hocemo finansijski izvjestaj treba Sulji i da se odrzi jedna skupstina gdje ce se birati uprava u ovoj kratkoj historiji kluba,
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MElloo i 14 gostiju.