Znam, zato i nece bit 0:2beka23 je napisao/la:Ne igra Haurdic jbgNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gubimo danas 0:2, Haurdic kriv kod oba gola.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Znam, zato i nece bit 0:2beka23 je napisao/la:Ne igra Haurdic jbgNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Gubimo danas 0:2, Haurdic kriv kod oba gola.
Odlično...treba ljude sad fino ugostit da se osjećaju kao kod kuće...ono... K u r v e,droga,alkoholTaRgEt_ je napisao/la:Gospodo samo da vam javim, u subotu je na Dubrave sletio prvatni avion sa budzama , pa cemo da vidimoLijepe vijesti ocekujemo
Bar tog imamo ako nistastaragarda je napisao/la:Odlično...treba ljude sad fino ugostit da se osjećaju kao kod kuće...ono... K u r v e,droga,alkoholTaRgEt_ je napisao/la:Gospodo samo da vam javim, u subotu je na Dubrave sletio prvatni avion sa budzama , pa cemo da vidimoLijepe vijesti ocekujemo
![]()
...na kraju im poturit kakav papir da potpišu
BAŠ TO NAM TREBAwobly92 je napisao/la:Ma odigrat ko i u prvoj. Ne izlazit previše, držat ih na sredini terena. I ne mislim da ćemo napast, i nema potrebe za time. Ako se ukaže prilika iz kontre onda, al ako bude onakva postava...pa vidi se odmah i po njoj šta tražimo. Odigrat dosadnu utakmicu, 0:0 i da se igrači ne izmore. Taman.
To je to brate, samo bih ja mozda redoslijet rijeci izmjenio: zaljubih se ja... postade SlobodaBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te
za obje tribine je 10 KM, ako imaš člansku fukara onda je 4 KM za sjever.dzekooooTz je napisao/la:Kolko je karta za sjever dns
Ja kažem, sada su svi navijači SlobodeAerials je napisao/la:Kako je lijepa atmosfera u gradu! Svi nose šalove i majice Slobode, tačno se osjeti da je utakmica danas
Hej vrh ti je ovo, par popravki da je lakse pjevat i Hazime imamo bingoBeduin je napisao/la:Evo nabrzaka pred spavanje da sklepam, pusti video i citaj Beduinov tekst, skoro pa sam samo preveo njihovu pjesmuklasik je napisao/la:Gledam sad Napoli i slusam kako na kraju pjevaju, nadjo pjesmu, domaci zadatak za umjetnike u fukarama, dugo mi nije lego neki ritam ovako, a moze se vrlo lako napravit neki finn tekst na ovaj ritam i imam pjesmu koja ce bas da grmi![]()
![]()
Jednom iznenada, ja zaljubih se
Moja ljubav vjecna, Sloboda postade.
Vrijeme prolazilo, ja jos uvijek tu
Crveno-crnu ljubav bodrim na Tusnju
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Ale, ale, aleee
Slobodo volim te
Da.staragarda je napisao/la:Zna li neko je li i dalje za članove UG besplatan ulaz
neka su druze tako i treba bitiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ja kažem, sada su svi navijači SlobodeAerials je napisao/la:Kako je lijepa atmosfera u gradu! Svi nose šalove i majice Slobode, tačno se osjeti da je utakmica danas
Dosli da prave Slavinovice Oaza Hills, ne raduj se Edo dzabaDoeTz je napisao/la:Bar tog imamo ako nistastaragarda je napisao/la:Odlično...treba ljude sad fino ugostit da se osjećaju kao kod kuće...ono... K u r v e,droga,alkoholTaRgEt_ je napisao/la:Gospodo samo da vam javim, u subotu je na Dubrave sletio prvatni avion sa budzama , pa cemo da vidimoLijepe vijesti ocekujemo
![]()
...na kraju im poturit kakav papir da potpišu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.