FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A mozda i nije s obzirom ko je kandidat da nasljedi dinokia 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ibrak?FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i nije s obzirom ko je kandidat da nasljedi dinokia

- FrancescoTotti
- Kontakt:
BlizuEvander je napisao/la:Ibrak?FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i nije s obzirom ko je kandidat da nasljedi dinokia

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Jesic?FrancescoTotti je napisao/la:BlizuEvander je napisao/la:Ibrak?FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i nije s obzirom ko je kandidat da nasljedi dinokia

Joker90??FrancescoTotti je napisao/la:BlizuEvander je napisao/la:Ibrak?FrancescoTotti je napisao/la:A mozda i nije s obzirom ko je kandidat da nasljedi dinokia
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Po kojem osnovu izbacujete Mihojevica iz prvih 11 kad je on u zadnje 4 utakmice jedan od najboljih i najkonstantnijih..
Previse smo se opustili i mislimo da cemo lagko protiv komsinica.
Nismo mi toliko nadmocni koliko neki zele da ovde prikazu.. Oni imaju vise igraca koji bi mogli jednom potezom odluciti utakmicu.
Radovac kolko god se vratio, ne smije odigrati svih 90 min kao ni Kadusic.
Kova i barba na CB a ispred njih Marka.. Rustem je tu takodje i ispred Harba.. Sa strana Dulja i Bekic.. i napad Leon..
Malo vise opreza i manje bahacenja nije na odmet...
Svi zelimo pobjedu, al bez borbe i pameti mi je necemo ostcariti..
Previse smo se opustili i mislimo da cemo lagko protiv komsinica.
Nismo mi toliko nadmocni koliko neki zele da ovde prikazu.. Oni imaju vise igraca koji bi mogli jednom potezom odluciti utakmicu.
Radovac kolko god se vratio, ne smije odigrati svih 90 min kao ni Kadusic.
Kova i barba na CB a ispred njih Marka.. Rustem je tu takodje i ispred Harba.. Sa strana Dulja i Bekic.. i napad Leon..
Malo vise opreza i manje bahacenja nije na odmet...
Svi zelimo pobjedu, al bez borbe i pameti mi je necemo ostcariti..
Saraj'vo
Šampion
O
O
O
Saraj'vo
Saraj'vo
Šampion
O
O
O
Saraj'vo
Saraj'vo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
JA TE **** ŽELJEZNIČARE!!!!
NEK GORI SVE,ABD POBIJEDA JE NAŠA!!!
NEK GORI SVE,ABD POBIJEDA JE NAŠA!!!
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Po nekim neprovjerenim izvorima zamjena za Barbarica : http://www.transfermarkt.de/sergio-ramo ... eler/25557
Nista dok @kinosvra ne potvrdi.BICA je napisao/la:Po nekim neprovjerenim izvorima zamjena za Barbarica : http://www.transfermarkt.de/sergio-ramo ... eler/25557

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Muzika je da se zabave široke narodne mase;
Špica je sa svima, al' najjača s Pitarima, Hase.

Špica je sa svima, al' najjača s Pitarima, Hase.

Samo Saraj'vo.
Ako izađemo sa Šefkom umjesto Amera to znači da ćemo imati u startu igrača manje na terenu.bordobijeli je napisao/la:mislim da je ovo prvise ofanzivno i ako primis gol onda nemas drugog plana , moje misljenje je da treba krenuti s igracima koji igraju svrsce,tako bi umjesto emersona ubacio Marka a Radovca malo blize golu i umjesto Bekica stavio bi Ševku tako bi imali cvrscu sredinu a ako nesto krene po zlu imaš s klupe Bekica ,Harbu ,Emersona da probaš nesto uraditi prema naprijed .joker90 je napisao/la:Ovo izvesti protiv kona, pa sta Bog da.. Ahmo mora poceti ispred Kadusica, jos jednom ponavljam! Koktel odyebi jarane, ne citiraj me..
@joker90 dobro je ovo

SARAJEVO
- muhamedhulk
- Kontakt:
Valjda je jasno da necemo srljati i napadati sa svim sto imamo...njima treba, ne nama.
4-5-1: Pavlo - Kall, Kova, Barba, Bek2 - Miho, Rustem - 8ekic, Samke, Dulja - Leon.
4-5-1: Pavlo - Kall, Kova, Barba, Bek2 - Miho, Rustem - 8ekic, Samke, Dulja - Leon.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Joj, Bulića što nam trpa svoje, mafija još u klubu...Sad zbog njega treba zatrpat Marka?BICA je napisao/la:Po nekim neprovjerenim izvorima zamjena za Barbarica : http://www.transfermarkt.de/sergio-ramo ... eler/25557
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Barbi svaka cast al' manje je Marko grijesio od njega. Je l' neko pratio Advana dok je igrao za omladinske selekcije? Meni on djeluje ko da je oduvijek bio krilo a sad se na silu gura na beka, vise je napred nego nazad...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
-
- Kontakt:
Istina, njima je neophodna pobjeda, ali ne treba igrati na bod, samo pobjeda dolazi u pitanje, nije loše ni nerješeno ali nek to bude 'najgora' opcija.
Prošli derbi, obratna situacija. FKS sa dosta zvučnih 'potrošenih' pojačanja dok se FKŽ slabo pojačao. Znamo kako je završilo, nadam se da će i ovaj put pobjediti ekipa koja se slabije pojačala.
Prošli derbi, obratna situacija. FKS sa dosta zvučnih 'potrošenih' pojačanja dok se FKŽ slabo pojačao. Znamo kako je završilo, nadam se da će i ovaj put pobjediti ekipa koja se slabije pojačala.

Koliko ja znam, Kadušić nikad nije imao stalnu poziciju u akademiji, stavljali su ga da igra sve živo, samo nije branio.DrustveniParazit je napisao/la:Barbi svaka cast al' manje je Marko grijesio od njega. Je l' neko pratio Advana dok je igrao za omladinske selekcije? Meni on djeluje ko da je oduvijek bio krilo a sad se na silu gura na beka, vise je napred nego nazad...

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- DrustveniParazit
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:Koliko ja znam, Kadušić nikad nije imao stalnu poziciju u akademiji, stavljali su ga da igra sve živo, samo nije branio.DrustveniParazit je napisao/la:Barbi svaka cast al' manje je Marko grijesio od njega. Je l' neko pratio Advana dok je igrao za omladinske selekcije? Meni on djeluje ko da je oduvijek bio krilo a sad se na silu gura na beka, vise je napred nego nazad...

Bas u Vitezu gledam kad stoji nazad siguran je i tesko ga prolaze ali zato ide napred bespotrebno, dvojica njih na krilu i on ide kao treci a nazad supljina ostaje, sreca pa doktor Kova to uspije zatvorit.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
U svakom slučaju, bilo bi mudro da Ahmo počne na derbiju...
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest