Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
sutra, po ovoj prognozi što sam gledala, nikako ne bi trebala da padatuzlak1987 je napisao/la:Samo ba da sutra padne ranije, da ne bude skuplja se citav dan i padne bas kad ljudi krecu na utakmicu pa se predomisle..
Ne, večeras je upaljeno taman koliko je potrebno za trening.Aerials je napisao/la:je l' istina ovo da se jedan od reflektora nije mogao upaliti?
Večeras je zabio gol .Slobodas je napisao/la:Pa sta je sa Govedarice lik nije igrao od one utakmice sa Zeljom prosle godine , jednom usao sa klupe i to je to ( meni se ne svidja ovo sto HUS ne daje sansu ovim mladjim igracima ) ne kazem da treba u ovoj utakmici al vala bilo je utakmica u kojima su mogli dobiti i ostali malo svojih minuta ...
Morali su smanjit reflektore , ne bi se bakljada primijetila da su postigli bijelo usijanje.staragarda je napisao/la:sta je sa reflektora i koji se to nije mogao upaliti...da nije neki kusljuz zbog kise a oni se palili
Sto je najgore i meni jeAerials je napisao/la:Ma bježi meni tri puta zaustavilo na 2:4solinas je napisao/la:Meni stalo na 4-1DoeTz je napisao/la:![]()
Pa ko ti ovde moze istrcat kontru?sloboda72 je napisao/la:................................PIRIĆ
.....EFENDIĆ.......MEHMEDAGIĆ......KOSTIĆ....IVETIĆ
...............STJEPANOVIĆ...........MERZIĆ
.......SARIĆ..................ZEBA.................ORDAGIĆ
................................KRPIĆ
Ovo je startna postava.Odbrambena formacija.Vrebanje kontre kao na Grbavici.Što tempo bude sporiji to bolje za nas. Kad je tempo sporiji teže je napraviti viška igrača . Ahmetovića i Veselog Musemić čuva za Olimpic.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.