Ja sam za, pare nam trebaju a nije bitno čije su. Bitno je da se ulažu u Liverpul.ackeey je napisao/la:Prije par dana sam vec pisao o tome, ali se sve vise spominje prodaja Liverpoola kraljevskoj porodici iz Dubaia.
Navodno, vec su u toku pregovori. Cijena bi bila oko 700 miliona funti.
Tako nesto sam spominjao i ranije, jer Amerikanci ne bi ulagali novac bezveze u prosirenje stadiona.
Nisam bas ljubitelj naftaskih klubova, i ne mogu to povezati s Liverpoolom, ali, lijepo bi bilo kupiti par zvijezda i uz Kloppa zapoceti neku novu dominaciju.
Sta vi mislite?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kocka je bačena
A tako i ja kontam. Puuuunoooo je lakse kupovati kad te nije briga za cijenu. Osim toga, imali smo prilliku gledati "reborn" Chelsea i City-ja. Jbg, svi sada u njih gledaju kao na velikane (sada to i jesu), a mi smo "posrnuli velikan".
Lijepo bi to bilo promijeniti...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Svejedno je ko je vlasnik samo da klub napreduje bar tako ja mislim, liverpool moze sačuvati svoj identitet i sa bogatim vlasnicima ne mora se rasipati parama dovoljno bi bilo da je u mogućnosti dovesti igrace koji su potrebni treneru a da se ne mora skoro svake sezone prodati neki od najboljih igraca.ackeey je napisao/la:Prije par dana sam vec pisao o tome, ali se sve vise spominje prodaja Liverpoola kraljevskoj porodici iz Dubaia.
Navodno, vec su u toku pregovori. Cijena bi bila oko 700 miliona funti.
Tako nesto sam spominjao i ranije, jer Amerikanci ne bi ulagali novac bezveze u prosirenje stadiona.
Nisam bas ljubitelj naftaskih klubova, i ne mogu to povezati s Liverpoolom, ali, lijepo bi bilo kupiti par zvijezda i uz Kloppa zapoceti neku novu dominaciju.
Sta vi mislite?
Ja sam spominjao da mi izgleda kao da Amerikanci spremaju klub za prodaju ima godina ja mislim, nisam upratio nista za te arape ali s obzirom da mi se ne sviđa politika vođenja kluba sadašnjih vlasnika ne bi mi bilo krivo da kupe klub.
You are someone else I am still right here
Jagielka and Coleman definitely out of derby and will be assessed before FA semi, says Martinez. Lennon, Baines, Cleverley derby doubts.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sa arapima koji imaju para i sa Kloppom koji zna šta želi i sigurno se ne bi rasipao, Liverpool bi mogao da odradi fantastičan posao, mada ja ne sumnjam da će i ovako imati dovoljno sredstava.. Od prodaje igrača i novca od vlasnika.
On mora svakako izvesti sada najjači sastav a može kombinovati za vikend pred meč sa Viljarealom.Trebaju nam pobjede i protiv Evertona i Newcastla ( mislim da njihova sudbina zavisi od noćašnje utakmice ).gaston je napisao/la:Jagielka and Coleman definitely out of derby and will be assessed before FA semi, says Martinez. Lennon, Baines, Cleverley derby doubts.
Kocka je bačena
Ma kakva prodaja i Dubai, suplja prica. Henry navodno otisao tamo u vezi sa sponzorstvom nove tribine, a neko to naduvao i prodaje pricu oko prodaje citavog kluba. Nece oni jos prodati klub.
Tako nekako. Protiv Karamela je must win tekma, i treba najjaca ekipa igrati. A za Newcastle i Rafu mozemo i kombinovati, ali im treba vratiti za onaj poraz u pogresno vrijeme. U svakom slucaju, pokusati prestici vrazicke do kraja sezone.
Sve prihvatam dok se identitet ne mijenja u smislu imena kluba, stadiona, grba, boje i slicno. Naftasi su siroke ruke. Mada mi kakve smo srece nas ce Iran sje.bat cijenama nafte i nasi vlasnici ce bankrotirat.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
¸ackeey je napisao/la:A tako i ja kontam. Puuuunoooo je lakse kupovati kad te nije briga za cijenu. Osim toga, imali smo prilliku gledati "reborn" Chelsea i City-ja. Jbg, svi sada u njih gledaju kao na velikane (sada to i jesu), a mi smo "posrnuli velikan".
Sa arapskim parama i bez njih Liverpool je i dalje velikan, dok Chelsea i City to nisu.
Jeste @mandraX, ali je cinjenica da imaju pzno vise uspjeha od nas zadnjih par godina.
Cak iako je rijec samo o prodaji imena tribine, lova sigurno nece biti losa, eto jos para za transfere...
Cak iako je rijec samo o prodaji imena tribine, lova sigurno nece biti losa, eto jos para za transfere...
Evo direkt link:Hendo je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Legendardno

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
I ovim bronhijima veceras treba ogaditi fudbal. Kazu ljudi, citiram: "treba ove Kloppove indijance nalupati".
Odavno se nisam ovako nasmijao.
Znaci, bez hendikepa necu da pricam.
Odavno se nisam ovako nasmijao.
Znaci, bez hendikepa necu da pricam.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
U derbiju nema favorita, nema opuštanja i odigrati maksimalno ozbiljno. Već za vikend malo kalkulisati. 

- thekoplegend
- Kontakt:
Nadam se Danielu večeras, ostatak ekipe se manje više zna. Mislim da se pobjeda ne bi trebala dovoditi u pitanje, ali eto, derbi je, tu se ne gleda ko je na kojoj poziciji i u kakvoj je ko formi.. Ma, pobijedit ćemo, šta ja to pričam.
Evo kako nas Sky Sports vidi narednje sezone na osnovu svih špekulacija..

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Batshuayi je pojačanje u Wengerovom stilu. 

- thekoplegend
- Kontakt:

Ne svidja mi se sredina sa Milnerom i Lucasom, da je Allen tu bilo bi bolje, ali eto.. idemo po pobjedu i da okončamo Martinezovu karijeru u Evertonu.

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Očekivan sastav, samo da Lucas ne pocrveni. 

Prije će Sakho izvisit nego Lovrenthekoplegend je napisao/la:Nadam se Danielu večeras, ostatak ekipe se manje više zna. Mislim da se pobjeda ne bi trebala dovoditi u pitanje, ali eto, derbi je, tu se ne gleda ko je na kojoj poziciji i u kakvoj je ko formi.. Ma, pobijedit ćemo, šta ja to pričam.![]()

Prije bi rekao da će im Matip biti prva zamjena.
YNWA!
76ERS!
76ERS!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.