Made in GermanyAerials je napisao/la:Pola ih ne radi, a onoliko su jake
A ovo za tribinunapokon
valjda ne zeznu šta

Neka prebace stadion na Slobodu, onda ce i prije da pocne.
P.S. Izgleda mi jedini u ligi koji rade nocne treninge
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Made in GermanyAerials je napisao/la:Pola ih ne radi, a onoliko su jake
A ovo za tribinunapokon
valjda ne zeznu šta
Ovaj je najslabiji , danas će ga pojačati sa sijalicama sa drugog reflektora.Aerials je napisao/la:Pola ih ne radi, a onoliko su jake
A ovo za tribinunapokon
valjda ne zeznu šta
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Made in GermanyAerials je napisao/la:Pola ih ne radi, a onoliko su jake
A ovo za tribinunapokon
valjda ne zeznu šta
Neka prebace stadion na Slobodu, onda ce i prije da pocne.
P.S. Izgleda mi jedini u ligi koji rade nocne treninge
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li ovo najnovija maketa stadiona ?
Nazovi AK Sloboda .wobly92 je napisao/la:– Klub koji igra veliki broj utakmica mora da se pripremi i za pobjede i za poraze. Jako teško je zadržati kontinuitet pobjeda. Ipak, bez obzira na ono što se desilo u nedjelju u prvenstvu, mi idemo dalje. Nemamo vremena ni radovati se ni tugovati. Želimo sutra da idemo u finale. Rezultat jeste dostižan, ali imamo snage da zadržimo prednost i prođemo dalje – rekao je Husref Musemić.
– Sigurno je da su veoma kvalitetna ekipa. Ne ulazim u to kako će se postaviti na Tušnju, ali je sigurno da mi nećemo biti ekipa koja će se samo braniti i čuvati rezultat. Igrat ćemo kao što znamo. Što se tiče ovog takmičenja, mislim da smo imali najteže protivnike. Ako prođemo i Želju to znači da smo zaslužili finale, a tamo nam je svejedno protiv koga ćemo igrati – zaključuje Musemić.
I ipak niko nije suspendovan, samo se na Haurdića ne može računati, dobro je.
P.S. Izvinjavam se na off topicu, al moram pitat, jel' zna neko dal' će se moći trčati danas na Tušnju?
Od jednom se pojavi i ova slika na portalu. Znam dobro za one prosle, ali ovu prvi put vidim.SOLINA je napisao/la:NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Je li ovo najnovija maketa stadiona ?
Otkud ti ta informacija?
za sta, za koncert Marije Serifovic ili za tekmuThranduil je napisao/la:Karte kod Mide idu odlično
Stadion savršen, niska cijena, kapacitet ali...Thranduil je napisao/la:Ta misteriozna slika je slika novog stadiona rumunskog drugoligaša (tačnije rekonstruisani stari stadion). Meni izgleda moderno super, kažu da je/će koštao 8.7mil€ i da će imati 12.5k mjesta.
Karte kod Mide idu odlično
Sve izgleda bolje od ovog rugla na kojem trenutno igramo. Ako tebi ne valja ova maketa a valja ova rupa od Tusnja, ondaAerials je napisao/la: Ovo ni na šta ne liči, ako ćemo iskreno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.