FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
evo radiche klub subotom i nedjeljom od 10.00h do15.00h za sve radoholichare,raju koja ne zhivi u sarajevu,stream navijache,derbi navijache i njihovu rodbinu
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- molotovljev
Pored dobrih golova u Vitezu vidjeli smo i lukav pokusaj Benke sa tridesetak
metara... kakav je to majstor !
Eh, da su recimo tu Komazec, Said, Cimirot... Bili bi ko Dnjipro

F.K.SARAJEVO
- prdimahovina
- Kontakt:
Nema predaje,do zadnje sekunde..........
A u drugu ruku i ako se ne ode u evropu nije kraj svijeta.Možda nam i dobro dođe da se riješimo nekih metuzalema iz uprave a i iz igračkog kadra koji će se sasvim sigurno podmladiti u segmentima gdje to i treba uraditi.
Jedno od glavnih pitanja je: šta ćemo sa golmanima?Pavlović je sasvim solidan i po meni bi trebao poraditi jedino na komunikaciji sa odbranom kao i sa štoperima-pa i naružiti ih ako treba
Nakon odlaska Barbe imamo dva najperspektivnija štopera-Kovačevića i Mihojevića.
Desna strana odbrane je solidna i mlada - Kadušić i Kalassi.
Lijeva strana odbrane Bekić koji je bek po mom ukusu-brz,okretan,prodoran i ofanzivan-i tu bi nam trebao neki mlađi igrač umjesto Kramara
koji će se uz Bekića gurati i naučiti nekim fakinluzima kojih kod Bekića nema i to mu je jedina mahana.
Veza,šta za nju reći.Uz svo poštovanje našim veznim igračima ali nama treba VISINE pogotovo u zadnjem veznom redu.Jedan tipičan razbijač.Rustem se izgleda još treba dokazivati "istoku" mada je u zadnje vrijeme pokazao da se na njega može računati.Isto vrijedi i za Radovca.Njih dvojica iza Emersona,koji zna igrati ali je pitanje voljnog momenta, su nešto najbolje što možemo ponuditi u datom momentu.Čini mi se da ako Cesar ode da bi mogao i Emerson sa njim.....Na njegovo mjesto bih gurnuo kakvog talentovanog juniora sa njuhom za dobar pas,pa neka Rustem i Radovac trče i razgrću za njega.
Po krilima smo sasvim solidni.Da se još malo dohaviza Dulja i nabije cijenu. Volio bih kada bi ga tušnuli ovo ljeto dok ga neko nije povrijedio što zbog njega a i samih nas.
U napadu je kralj Benko
ali je pitanje do kada?Amer je snalažljiv igrač ali čisto sumnjam da bi mogao sam držati liniju.Tu mu treba još malo bezobrazluka a to ima od koga naučiti-LEON.Uz njih dvojicu,ako ostanu, priključiti pokojeg juniora pa nek se kale.
Izvinjavam se na podugačkom iznošenju svoga mišljenja
A u drugu ruku i ako se ne ode u evropu nije kraj svijeta.Možda nam i dobro dođe da se riješimo nekih metuzalema iz uprave a i iz igračkog kadra koji će se sasvim sigurno podmladiti u segmentima gdje to i treba uraditi.
Jedno od glavnih pitanja je: šta ćemo sa golmanima?Pavlović je sasvim solidan i po meni bi trebao poraditi jedino na komunikaciji sa odbranom kao i sa štoperima-pa i naružiti ih ako treba

Nakon odlaska Barbe imamo dva najperspektivnija štopera-Kovačevića i Mihojevića.
Desna strana odbrane je solidna i mlada - Kadušić i Kalassi.
Lijeva strana odbrane Bekić koji je bek po mom ukusu-brz,okretan,prodoran i ofanzivan-i tu bi nam trebao neki mlađi igrač umjesto Kramara

Veza,šta za nju reći.Uz svo poštovanje našim veznim igračima ali nama treba VISINE pogotovo u zadnjem veznom redu.Jedan tipičan razbijač.Rustem se izgleda još treba dokazivati "istoku" mada je u zadnje vrijeme pokazao da se na njega može računati.Isto vrijedi i za Radovca.Njih dvojica iza Emersona,koji zna igrati ali je pitanje voljnog momenta, su nešto najbolje što možemo ponuditi u datom momentu.Čini mi se da ako Cesar ode da bi mogao i Emerson sa njim.....Na njegovo mjesto bih gurnuo kakvog talentovanog juniora sa njuhom za dobar pas,pa neka Rustem i Radovac trče i razgrću za njega.
Po krilima smo sasvim solidni.Da se još malo dohaviza Dulja i nabije cijenu. Volio bih kada bi ga tušnuli ovo ljeto dok ga neko nije povrijedio što zbog njega a i samih nas.
U napadu je kralj Benko

Izvinjavam se na podugačkom iznošenju svoga mišljenja

" srce na teren i pamet u glavu "
- franklampard8
- Kontakt:
Kakva bi bila mjera da je ono dao jebotemolotovljev je napisao/la:Pored dobrih golova u Vitezu vidjeli smo i lukav pokusaj Benke sa tridesetak

- Evolution87
- Kontakt:
Mora ga Benkec utrpati konama, vrijeme je.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

A MOMCI A
Mijenjam Doboj za Konjic
Daleko bolan, a i skupo dok se ja gore dovučem, gledam, pa nazad, odoše pare, a ja student (u pokušaju)
Al nema veze, samo da mi dobijemo
Hajde barem sam dva puta gledao prijateljsku, zadovoljan, bolje i to nego navijati za strance

Daleko bolan, a i skupo dok se ja gore dovučem, gledam, pa nazad, odoše pare, a ja student (u pokušaju)
Al nema veze, samo da mi dobijemo

Hajde barem sam dva puta gledao prijateljsku, zadovoljan, bolje i to nego navijati za strance

Odlicno pitanjebojler je napisao/la:
A MOMCI A

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
neđelja i svi su tu

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ma ebi ti to, ja cak razmisljam da u nedjelju iskljucim se totalno, negdje na neku vikendicu, iskljuci ti telefon, sve, raspaliti rostilj, koje vopi i onda oko osmice samo uci da se vidi rezultat. Bjezi ba, ebo i ono, u vitezu kod 2-1 predinfraktno stanje, il' kad se sjetim Barica prosli derbi kad je u 90+ vratio Delacu glavom.

-
- Kontakt:
vjeruj gore je kad ne gledaš ja par derbya nisam mogao gledati uzivo i to je gori stres nego kad si na stadionuLakoste je napisao/la:ma ebi ti to, ja cak razmisljam da u nedjelju iskljucim se totalno, negdje na neku vikendicu, iskljuci ti telefon, sve, raspaliti rostilj, koje vopi i onda oko osmice samo uci da se vidi rezultat. Bjezi ba, ebo i ono, u vitezu kod 2-1 predinfraktno stanje, il' kad se sjetim Barica prosli derbi kad je u 90+ vratio Delacu glavom.![]()
![]()
![]()
![]()
Ma kad se fino uradis ne znas ni ko igra ni kad je utakmica 

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Jesi siguran da možeš tako? U trećoj minuti bi ti tražio rezultat ili prijenos.Lakoste je napisao/la:ma ebi ti to, ja cak razmisljam da u nedjelju iskljucim se totalno, negdje na neku vikendicu, iskljuci ti telefon, sve, raspaliti rostilj, koje vopi i onda oko osmice samo uci da se vidi rezultat. Bjezi ba, ebo i ono, u vitezu kod 2-1 predinfraktno stanje, il' kad se sjetim Barica prosli derbi kad je u 90+ vratio Delacu glavom.![]()
![]()
![]()
![]()

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma znam da ne mogu, al volio bi da mogu. 

Kakvo nas vrijeme ceka @head? 

- molotovljev
Prognoziram 3:1 za nas. Benko ce je pljunut sa 16m pod precku, Barbaric
glavom na ubacaj iz kornera, i Bekic nakon guzve u 16.
Za male plave, Lendric nakon neuspjesne ofsajd zamke.

F.K.SARAJEVO
molotovljev je napisao/la:Prognoziram 3:1 za nas. Benko ce je pljunut sa 16m pod precku, Barbaric
Bog te cuo, i ispostovao burazeru

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
jel samo meni ovaj Harba malo tanak ili bar tu negdje sa Šefkom?
ne znam ali očekivao sam više od njega, nekako neprimjetan kad je na terenu....
ne znam ali očekivao sam više od njega, nekako neprimjetan kad je na terenu....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google [Bot], rimljanin90, Velaxsa i 58 gostiju.