BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Dobro hajmo biti realni,Damir ga treba sutra dobiti bez pola muke,sve je OK,ali mislim da je nivo iznad Talijana trenutno..........a mislim da se i Sam Damir nece vise zezati nijedan mec,nakon jucerasnjeg dana,kada se mogao dobro zajebati u svakom pogledu......
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Valjalo bi da ovaj set uzme Bagy i treći neka uzme ko god hoće 

Anfernee "Penny" Hardaway #1
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Otrese ga Chicharito
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Meni je draze sto igra protiv Talijana definitivno,ne znam sto ali je tako,mozda grijesim,vidjecemo sutra......
Igrati sa Cecchinatom u 2. kolu ATP 250 turnira je poklon a sad oce li ga Damir iskoristit ili ne je druga stvar.
-
- Kontakt:
Setkic uzima Verdasca 

Zar je ovaj Italijan razvalio Baghdatisa toliko? 

"We need to suffer. And we need to fight."
Captain4 je napisao/la:Zar je ovaj Italijan razvalio Baghdatisa toliko?

E onda skontaj kakav bi poklon bio imati Baghdatisa koji istom tom žabaru ne može uzeti 7 gemovaGalion je napisao/la:Igrati sa Cecchinatom u 2. kolu ATP 250 turnira je poklon a sad oce li ga Damir iskoristit ili ne je druga stvar.

- newton_heath_lyr
- Kontakt:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ispade Bagy, svi mi znamo da je on klasa za ovog Italijana ali ne voli nikako šljaku, odigra tek reda radi 2-3 turnira i to je to. Ni najmanje nisam iznenađen što je ispao. Sve je na Damiru.
Hajmo Šetkara.
Hajmo Šetkara.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Shminka pa nemoj se zezat, bar se ti razumis u tenis. Znas i sam koliki je Baghdatis potencijal bio, nije bezveze ko momcic bio top 10 i igrao finale Australije. Znas kako se kaze, forma je trenutna, klasa je vjecna
Eno igrao je nedavno finale, ko garantira da ne bi ocepio protiv Damira, bolje igrat sa Cecchinatom koji je u formi ali se zna koliko moze nego sa Bagijem strahovat oce li pokazat sta zna 

Razbio bi Damir ovakvog Bagija, u to nema sumnje, a igralo bi se na centralnom terenu, pred publikom, ovako vrlo moguće da će igrati na nekom manjem terenu, znamo kako se Damir ponaša na takvim terenima, a ovaj ima više oružja za šljaku od Bagija...Bagi jeste klasa, al nema on čarobni štapić da skine stomak preko noći i sutra odigra nešto normalno
Ali dobro, za visoke ciljeve koje smo ovdje postavili, titulu, Čekinato se mora proći u dva seta
Ali dobro, za visoke ciljeve koje smo ovdje postavili, titulu, Čekinato se mora proći u dva seta

- AnkleBreaker
- Kontakt:
Damir u cetvrtak igra. Dobro ce doci jos jedan dan odmora.
Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Upravo toshminka je napisao/la:Ali dobro, za visoke ciljeve koje smo ovdje postavili, titulu, Čekinato se mora proći u dva seta

Pa cak i za moj minimalni cilj QF

link,sminka
-
- Kontakt:
Ovo je bila prva pobjeda Cecchinata na ATP turniru, stvarno nema loseg igraca u top 100, ja bih ga hteo u svakom turniru u prvom kolu, a sad se ovo igra za plasman u cetrvfinalu, imamo ovdje veliko srece sa zdrijebom 

dajte link Aldina
-
- Kontakt:
http://videostream.dn.ua/videopage/vide ... cation=ufiDamir05 je napisao/la:dajte link Aldina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.