Svaki napa je to primarna ideja i dok se Zirbes ne naguzi ode pola napada i onda Dangubić ili Jović improviziraju, a to loše završava. Nije mi jasno kako nema nijedne akcije za Millera i Kinseya.adis30 je napisao/la:Gledas li ti utakmicu?Kakvo spustanje lopti Zirbes se ubi za poziciju niko mu lopte ne da ccccccKawhi je napisao/la:Koliko Radonjić smara sa spuštanjem lopte na Zirbesa i Štimca kao da ima Shaqa u ekipi a ne njih dvojicu.
KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Ni jedan jedini pik nisu odigrali nevjerovatnoKawhi je napisao/la:Svaki napa je to primarna ideja i dok se Zirbes ne naguzi ode pola napada i onda Dangubić ili Jović improviziraju, a to loše završava. Nije mi jasno kako nema nijedne akcije za Millera i Kinseya.adis30 je napisao/la:Gledas li ti utakmicu?Kakvo spustanje lopti Zirbes se ubi za poziciju niko mu lopte ne da ccccccKawhi je napisao/la:Koliko Radonjić smara sa spuštanjem lopte na Zirbesa i Štimca kao da ima Shaqa u ekipi a ne njih dvojicu.

gdje je sada vidio korake majko mila..
edit,da ponovim opet Zvezda igra bolje kada igraju brze,ali to je tesko objasniti Radonjicu

edit,da ponovim opet Zvezda igra bolje kada igraju brze,ali to je tesko objasniti Radonjicu

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Pa ovo je strasno, volio bih jednog dana prisustvovati nekoj ovakvoj tekmi
Pa ovo je strasno, volio bih jednog dana prisustvovati nekoj ovakvoj tekmi

ZZ
- alan_kardec
- Kontakt:
Muški smo se potukli sa CSKA, pokazali da nismo slučajno stigli tu gdje smo, ostaje žal što nismo uzeli bar jednu pobjedu iako smo je po svemu viđenom zaslužili. Šteta, ali ne žalim, sve čestitke i ekipi i stručnom štabu na svemu urađenom u Evroligi ove sezone.
Teu želim da konačno uzme tu Evroligu.
Po riječima Radonjića, nije ništa strašno sa povredom Millera.

Teu želim da konačno uzme tu Evroligu.
Po riječima Radonjića, nije ništa strašno sa povredom Millera.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ljudi su jednostavno bolji.. drago mi je da su navijaci na kraju meca nagradjeni za sve ono sto su uradili.. a mogu reci da mi je zao sto nije Teo izasao na zagrijavanje (ne racunam ono timski) da mu dam aplauz. Fascinantno mi je da je on dobijao najvece zvizduke.. al su zato svi u fazonu "Kinzi trpaj" kad igra protiv Partizana.
Sve u svemu, i pored poraza, odlicno vece.
Sve u svemu, i pored poraza, odlicno vece.
Sad kad vidim na netu da je neka moroncina pogodila Teodosica kada je izlazio, da napisem koju rijec..
A to je da me je sramota takvih morona i da se nadam da ce klub naci nacin da ih zauvijek odstrani. U redu je zvizdati.. zvizdao sam mu i ja. Na fer nacin se pravi pritisak. Ali pi*ka mu materina, da gadja igraca casom, koji apsolutno nicim to nije isprovocirao.. to je vec slucaj za ludnice. Bas me zanima zasto taj moron nije gadjao one crnce ili De Koloa koji su nas natrpali posteno?
Argumenti po netu su vecinom, nije on nas nicim zaduzio.. ili Kalinic je pokazao velicinu. A u sustini jedino mu se zamjera sto je odigrao na svom nivou koji je za Evro uslove najveci moguci. Da nas ne daj boze sutra natrpaju Kalinic, Blazic, Bobi.. takvi moroni bi im opet j*bali majku i gadjali ih svim i svacim.
I za zavrsetak da dodam da me nije samo sramota sto ta individua navija za Zvezdu, nego sto uopste dijelimo isti vazduh.
A to je da me je sramota takvih morona i da se nadam da ce klub naci nacin da ih zauvijek odstrani. U redu je zvizdati.. zvizdao sam mu i ja. Na fer nacin se pravi pritisak. Ali pi*ka mu materina, da gadja igraca casom, koji apsolutno nicim to nije isprovocirao.. to je vec slucaj za ludnice. Bas me zanima zasto taj moron nije gadjao one crnce ili De Koloa koji su nas natrpali posteno?
Argumenti po netu su vecinom, nije on nas nicim zaduzio.. ili Kalinic je pokazao velicinu. A u sustini jedino mu se zamjera sto je odigrao na svom nivou koji je za Evro uslove najveci moguci. Da nas ne daj boze sutra natrpaju Kalinic, Blazic, Bobi.. takvi moroni bi im opet j*bali majku i gadjali ih svim i svacim.
I za zavrsetak da dodam da me nije samo sramota sto ta individua navija za Zvezdu, nego sto uopste dijelimo isti vazduh.
Kupis kartu, dodjes i prisustvujesmoj uzor-S.G je napisao/la: Pa ovo je strasno, volio bih jednog dana prisustvovati nekoj ovakvoj tekmi

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kaze Covke da Radonjic ostaje trener.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sto je odlicno.. lijepo je imati taj kontinuitet sto se tice trenera. Radonja do sada, za tri godine, uze dva KRK, titulu u Srbiji, prsten ABA lige, plasira se u top 8.. mada mislim da ce se taj saldo povecati do kraja ove sezone.
Inace, bas me zanima kolika je bila zarada od EL ove sezone.. ali ona ukupna. Prihodi od same EL za pobjede i plasman, karte, sa prodajnih standova u toku utakmica.. a vjerujem da ce Covic izaci sa tim podacima kada se zavrsi sezona, kao i svaki put.
Inace, bas me zanima kolika je bila zarada od EL ove sezone.. ali ona ukupna. Prihodi od same EL za pobjede i plasman, karte, sa prodajnih standova u toku utakmica.. a vjerujem da ce Covic izaci sa tim podacima kada se zavrsi sezona, kao i svaki put.
Ove sezone mu treba odati priznanje, ekipa je popunjavana, dopunjavana, jedni odlazili drugi dolazili pa opet odlazili. Shorcijanitis, Mekel, Tompson,Vilijams...Ako se statisticki nisam zayebao, Radonjic je treci najuspesniji trener u istoriji KK Crvena Zvezda.
- alan_kardec
- Kontakt:
Tribalian je napisao/la:Ove sezone mu treba odati priznanje, ekipa je popunjavana, dopunjavana, jedni odlazili drugi dolazili pa opet odlazili. Shorcijanitis, Mekel, Tompson,Vilijams...Ako se statisticki nisam zayebao, Radonjic je treci najuspesniji trener u istoriji KK Crvena Zvezda.
Plus povreda Mitrovića, povreda Dangubića.
Radonjiću se može samo skinuti kapa.

Ali džaba sve, i kad se sve fino stavi na papir i kad se sezona pogleda u globalu, kritičara je baš preko svake mjere. Rekao bih da ih ima čak i više nego prethodnih godina. Što je to tako, veze nemam.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Imas najjaci potpis.alan_kardec je napisao/la:
Radonjiću se može samo skinuti kapa.![]()
Ali džaba sve, i kad se sve fino stavi na papir i kad se sezona pogleda u globalu, kritičara je baš preko svake mjere. Rekao bih da ih ima čak i više nego prethodnih godina. Što je to tako, veze nemam.

- alan_kardec
- Kontakt:
Ja ipak mislim da je @marconatov potpis najjači. 

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kandidat za SANU.alan_kardec je napisao/la:Ja ipak mislim da je @marconatov potpis najjači.
Slozio ga ko Matija Beckovic.

Hteo sam i ja svoj da promenim, ali necu, kad nisam do sad necu ni sad.

Eh kad se samo sjetim komentara kada je Simon dosao.. pa onda Stimac. Tad je po dobrom dijelu Zvezdasa bila gotova sezona.. Mogli smo se ugasiti i ponovo poceti igrati narednog oktobra. A ono Simon ispade jedan od glavnih igraca u EL, a Stime nas uvede u finale ABA lige i tako nam donese novu sezonu u EL.alan_kardec je napisao/la:Tribalian je napisao/la:Ove sezone mu treba odati priznanje, ekipa je popunjavana, dopunjavana, jedni odlazili drugi dolazili pa opet odlazili. Shorcijanitis, Mekel, Tompson,Vilijams...Ako se statisticki nisam zayebao, Radonjic je treci najuspesniji trener u istoriji KK Crvena Zvezda.
Radonjiću se može samo skinuti kapa.![]()
Radonja je odradio fenomenalan posao.. a uvijek ce biti onih koji ce se nakon svakog poraza javljati sa komentarima kako je Radonja neznalica, a sve pobjede su iskljucivo na racun igraca.
Radonjic u konkurenciji za trenera godine u EL! Druga dvojica su Perasovic i Obradovic.. ne vjerujem da ce biti proglasen najboljim, ali opet veliko priznanje za njega i Zvezdu. Mislim da ce trener godine biti Obradovic ako osvoji EL, a ako ne osvoji onda ce to biti Perasovic..
- alan_kardec
- Kontakt:
Radonja neznalico, odlazi!!!

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
radonja je đak ponavljač. i takvi na kraju nešto nauče. još on štopa. i dalje mu je velika mana prilagođavanje tokom meča. taktičar je dobar, sjajno pripremi utakmicu. samo tokom meča tačno se vidi da ne zna šta da radi. ali neka naučićealan_kardec je napisao/la:Radonja neznalico, odlazi!!!![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.