FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 apr 2016, 21:26

JavierBosnia je napisao/la:Nesto se ne sjecam koja je utakmica bila dal derbi ili u evropi, mislim da je derbi kada su sa juga bacali baklje među ljude na zapadu.
Ono je jadno bilo stvarno
prošle godine, i to na zapadu bilo djece

Memara
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 18 apr 2016, 21:47

muhamedhulk je napisao/la:Jug prima 4 700, plus pola zapada je oko 8 500, znaci oko 13k za njih..:
Pola zapada? Daj ba. To što oni dobiju na zapadu je samo onaj prvi ulaz prema jugu. Osim prošlog derbija nikad ih ne bude preko 500 na zapadu, imaju slike i pogledaj koliko ih bude. U budućnosti treba im i to zabraniti i bez veze praviti onu tampon zonu na zapadu ionako ih malo dođe. Ako žele na zapad fino neka kupe kartu i dođu bez Željkanovih obilježja kao i mi na njihovom. Očekujem lošu posjetu sadakaša pogotovo ako ispadnu iz kupa a počeli su i ozbiljno kukati na cijene ulaznica. Znaci max 5000 iako bih volio da ih bude više.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 18 apr 2016, 21:50

Pantelija je napisao/la:Fuj kakva seljadija, ja bas najvise cijenim ljude koji dolaze iz drugih gradova jer upravo oni najvise se potrude da dodju da bi gledali utakmicu...

Ali dzaba kad dođe neko ko konta da je pokupio su pamet svijeta i misli da je "cool" ponasati se bahato, kao uprava npr.
:sick: :puke: :puke:
Sreca nismo svi isti,mene je vazda fasciniralo sto je vecina ljudi sa sjevera naklonjena nama sa strane,ja licno sam puno prijatelja steko preko FkS i preko tribine.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 18 apr 2016, 21:51

Memara je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Jug prima 4 700, plus pola zapada je oko 8 500, znaci oko 13k za njih..:
Pola zapada? Daj ba. To što oni dobiju na zapadu je samo onaj prvi ulaz prema jugu. Osim prošlog derbija nikad ih ne bude preko 500 na zapadu, imaju slike i pogledaj koliko ih bude. U budućnosti treba im i to zabraniti i bez veze praviti onu tampon zonu na zapadu ionako ih malo dođe. Ako žele na zapad fino neka kupe kartu i dođu bez Željkanovih obilježja kao i mi na njihovom. Očekujem lošu posjetu sadakaša pogotovo ako ispadnu iz kupa a počeli su i ozbiljno kukati na cijene ulaznica. Znaci max 5000 iako bih volio da ih bude više.
umislili da će im drugi i ulaznice kupiti :mrgreen:

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 18 apr 2016, 21:53

Delača na go treba stavit
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 21:55

Memara je napisao/la:
Ja ne znam na kojem si ti derbiju bio, ali oni dobiju onaj dio zapada od juga sve do pocasne loze, sto je haman pola zapada.
Ako je sad zapad kapaciiteta nekih 16 000, onda oni dobiju otprilike 6000 mjesta, ako ne i vise.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 18 apr 2016, 21:59

Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od plavih. Žao mi je što nismo zabilježili pobjedu prošli derbi kada smo vodili sa 2:0. Tada nisam bio spreman za svih 90 minuta kao sada."
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 apr 2016, 22:02

To samo možeš reći za onaj prošli derbi, pogledaj malo slike prošlih derbija pa ćeš vidjeti da ih je na većini bilo max 1k. Ponavljam treba im zabraniti ulazak na zapad. Kad mi možemo na njihov sjever bez obilježja mogu oni i na naš zapad.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 18 apr 2016, 22:06

Memara je napisao/la:To samo možeš reći za onaj prošli derbi, pogledaj malo slike prošlih derbija pa ćeš vidjeti da ih je na većini bilo max 1k. Ponavljam treba im zabraniti ulazak na zapad. Kad mi možemo na njihov sjever bez obilježja mogu oni i na naš zapad.
Nije istina.
Nas niko ne ide na tu stranu zapada.
Oni dobiju citav dio tribine.
Tako je uvijek bilo.

Za zabranu su slazem, ali nasima su ipak drage i njihove pare :)

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 18 apr 2016, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2016, 22:07

Tuga je cuti kako su pojedini forumasi bahati i drski, a lafo mi koji kritikujemo upravu smo supci. :roll:
Bahati, bahati Željkan!
1946

shakalll
Kontakt:

Post Postao/la shakalll » 18 apr 2016, 22:08

Lakoste je napisao/la:
Husejinović je veliki optimista pred najveću utakmicu našeg fudbala. On kaže da se ne boji Željezničara i uvjeren je u trijumf Sarajeva od najmanje dva gola razlike.

"Napuštam fudbal ako ne pobijedimo. Dobili smo Levski, koji je puno kvalitetniji od plavih. Žao mi je što nismo zabilježili pobjedu prošli derbi kada smo vodili sa 2:0. Tada nisam bio spreman za svih 90 minuta kao sada."
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Kad se sjetim samo, kakva je to golcina bila, koliko je samo raje privlacio na teren svojim majstorijama i igrama, po meni najbolji igrac koji je zaigrao poslije rata u Sarajevu.
1946

rasavoje
Kontakt:

Post Postao/la rasavoje » 18 apr 2016, 22:10

Neka ba, sta ste navalili na SevkA tol'ko. :lol:

I ja bih Delaca na gol, sto je sigurno, sigurno je.
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2016, 22:13

rasavoje je napisao/la:Neka ba, sta ste navalili na SevkA tol'ko. :lol:

I ja bih Delaca na gol, sto je sigurno, sigurno je.
Ja ipak ne bih, dugo je odsutan sa terena bio. Pavlovic je pokazao da je dostojna zamjena i u prethodnim tekmama nas je zaduzio pravo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 18 apr 2016, 22:14

Cuj Delaca na gol, koji nonsense.
ZZ

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 18 apr 2016, 22:15

Pa normalno kada im naši dopuste to i naprave tampon zonu hebo ga ti. Da sada ne tražim slike gdje ih je znalo biti šaka jada a dobili pola tribine. Što se mene tiče neka oni dođu u sto većem broju, svakako nam pune kasu.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 apr 2016, 22:16

Za naš portal govorili su građani rodnog grad popularnog fudbalera Sarajeva Ševke Okića.

"Kao mali skupljao je ponude od kladionice te od njih fomirao loptu , s kojom je sjajno baratao . Često je igrao ovdje u komšiluku i već tada je pokazivao zavidno umijeće "

"Veoma skroman momak nije se pustio strastima ulice , dok su njegovi vršnjaci furali street furku on je to vrijeme uredno provodio u kladionici , a na treninzima lokalnog kluba uvijek se prvi pojavljivao . Iako je konstantno zabijao golove nije se bahatio pred ostalima . Već tada se znalo da je pred njim velika karijera "

"Čast i zadovljstvo mi je bilo dijeliti klupu sa mojim bratom Šeletom iako je redovno pokazivo zavidnu neinteligenciju na gotovo svim časovima u njemu se vidjela velika volja i želja za loptom i fudbalom . Često je bio inventar u kladionice , toliku je pasiju imao prema fudbalu . Jedne prilike na času geografije je nabrojao 25 finskih gradova , dok smo mi znali samo jedan . Na pitanje profesorice kako zna ? odgovorio je hah prva i druga finska liga "

"Naš Šele se često vraća u rodno mjesto, pomaže rodbine , a i privrednike našeg grada , mnogo novca ostavi u lokalnim kladionicama ali i kafićima .. "

" Kada smo ga pitali kakv je tvoj san ? Rekao je ja nemam snove ja ih živim . "

E.Bjelica http://www.*********.ba
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 18 apr 2016, 22:17

Ma ko nije clan vala nije ni navijac, vec simpatizer.

Jedino su karte za sjever mogle biti jeftinije
Zadnja izmjena: Pitaristok, dana/u 18 apr 2016, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 apr 2016, 22:18

bez uvrede, ali opra ti drug sa okicem, nije vise zanimljivo.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 18 apr 2016, 22:25

Ja sam govorio koliko imaju mjesta, ne koliko ih je bilo...opet ponavljam, sa oficijelne:

OLIMPIJSKI STADION "ASIM FERHATOVIĆ-HASE"
Kapacitet: 34.500
Tribina "Sjever - Vedran Puljić": 5.300,
Tribina "Istok": 7.000,
Tribina "Zapad": 17.500,
Tribina "Jug": 4.700

Dakle moze ih max biti 4 700 + (8750 - tampon zona), oko 13k. Normala da ih nece biti toliko, ali hoce ovaj jug full + koja hiljada na zapadu = oko 8k. Ovo je moja pretpostavka... :D
Evo slike sa zadnjeg derbija:

slika
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 18 apr 2016, 22:25

Sjever je 5 za sve ba... Kako ne kontate neke stvari..

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, ErosViverosViv, Hajdeee, MaroonBjelave, Rodman i 68 gostiju.