Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nmze se nikad nista u toku prvenstva mijenjat nego mi nismo znali pravila .Zeljo bio prvak mi finalisti al bili ispod cetvrtog mjesta i Siroki iso i sad isto ukoliko Sloboda uhme titulu a Radnik sesti ne ide Radnik nego cetvrtitale07 je napisao/la:Te godine je u toku prvenstva promjenjeno pravilo i po novom pravilu finalista nije isao u evropu, presedan.BatistutA19 je napisao/la:Ja mslm samo osvajac kupa ide u evropu bez obzira na to kad bi Radnik bio sesti ne ide on u evropu nego cetvrti.Jer znam po Celiku kad izgubio finale od Zelje i Siroki umjesto Celika iso a Zeljo prvak bio i mi izvisili jer smo bili ispod cetvrtog mjestaFaustinoAsprilla je napisao/la:Moguce da je promijenjeno. Znaci u nekoj ludoj teoriji , recimo sloboda pobijedi radnik u finalu kupa i osvoji prvenstvo , radnik bude 6. u ligi i ne moze nikako u Europu ?
Prije 2-3 sezone je ovo pravilo sigurno bilo validno , UEFA je trazila da se u Europsku ligu mora ulaziti i preko Kupa (masa zemalja ga je zapostavljala i forisirala kao testno takmicenje za svakojake gluposti ).
Moze li neko upuceniji naci na stranici saveza pravilo ili da neko od novinara napise , da ne lutam ?
Ma pusti malene, najviše ih boli što je x nekakvih ljudi i firmi doniralo sredstva za Grbavicu. Neki čisto iz ljubavi neki zbog jakog marketinga i vjerovatno će se to tako nastaviti i u budućnosti, pa i dosta ljudi koji se deklarišu kao navijači Sarajeva su uradili to isto, to im je najveća šamarčina.SlevinKelevra je napisao/la:Koliko se ja sjecam, nekoliko navijaca Sarajeva na formu nam je cestitalo na pocetku ove akcije, ono u fazonu nek se nesto radi... Ali, evo vidim sada krenula i neka druga struja, pa neko ismijavanje na silu i sl... Valjda da se malo zagrije pred derbi, nemam pojma....Nekako mi izgleda neukusno, s obzirom u kakvoj smo svi situaciji, i sta se stadionu desilo u ratu, ali nema veze....
Necu da potezem neka poredjenja, i ko sta ima, i ko se kome treba smijati, upravo radi nekoliko korektnih momaka sa njihove teme.. Nema potrebe.
Sto se derbija tice, ja imam samo jednu zelju: da ne bude politike nezamjeranja, kao sto je to bio slucaj prosle sezone na Kosevu. Da napokon gledamo dobru i efikasnu utakmicu, pa nek bolji i sretniji pobjedi...
Divi ovog picica uzeo repa i usutio sesolinas je napisao/la:**** nemoramo bas sve ismijavati koliko god se ne podnosili.
Da smo bogdom svi pokusali sta slicno.
Dosada bi imali koliko toliko sredjenije stadione.
Svi cekamo sve na tanjiru,a za klubove malo sta konkretno radimo osim nabijanja kazni.
Neka rade ljudi i akobogda evropu na svom stadionu da igraju.
Da bogdom hoce nasi sta pokrenuti da otvore kakav racun za Tusanj svaki dinar viska bi uplatio.
Pogotovo sada kada imamo upravu kojoj mozemo vjerovati.
Tako i navijaci Sarajeva bez obzira sto Kosevo nije u vlasnistvu kluba.
Ali bolje prosipati suplju po forumu.
Bez obzira na sve koliko god mi bili mrski ovo treba podrzati i za godinu dvije ljudi ce imati uslovan stadion a uprava Sarajeva izdaje saopstenja da ce mozda morati van Sarajeva igrat.
Nemorate bas sve zivo popljuvati **** budite nekada ljudi svaka cast ko je pokrenuo ovo i da istraju akobogda.
Barem rade nesto za klub.
Upravu si.BatistutA19 je napisao/la: Nmze se nikad nista u toku prvenstva mijenjat nego mi nismo znali pravila .Zeljo bio prvak mi finalisti al bili ispod cetvrtog mjesta i Siroki iso i sad isto ukoliko Sloboda uhme titulu a Radnik sesti ne ide Radnik nego cetvrti
Ja koliko ti gluposti napises u dvije receniceAlipasino je napisao/la:Divi lavorasa sto se javljaju.Hajmo majice utrpat dolazi Tan.Cuj Amidza.Stadion sa nejvecom nadmorskom visinom.Pitaju me navijaci Iz Lijeza jel ima zicara do stadiona bilo me stid.
Je li ta nadmorska visina razlog sto 12 godina niste slavili na Kosevu?Alipasino je napisao/la:Divi lavorasa sto se javljaju.Hajmo majice utrpat dolazi Tan.Cuj Amidza.Stadion sa nejvecom nadmorskom visinom.Pitaju me navijaci Iz Lijeza jel ima zicara do stadiona bilo me stid.
A i vi ste puno put slavili u tih 12 godinaSabinho je napisao/la:Je li ta nadmorska visina razlog sto 12 godina niste slavili na Kosevu?Alipasino je napisao/la:Divi lavorasa sto se javljaju.Hajmo majice utrpat dolazi Tan.Cuj Amidza.Stadion sa nejvecom nadmorskom visinom.Pitaju me navijaci Iz Lijeza jel ima zicara do stadiona bilo me stid.
Svake sedmice se uzme "repa "nebi ni to "podijelio"da se ne nadje bolid prozivat.Sabinho je napisao/la:Divi ovog picica uzeo repa i usutio sesolinas je napisao/la:**** nemoramo bas sve ismijavati koliko god se ne podnosili.
Da smo bogdom svi pokusali sta slicno.
Dosada bi imali koliko toliko sredjenije stadione.
Svi cekamo sve na tanjiru,a za klubove malo sta konkretno radimo osim nabijanja kazni.
Neka rade ljudi i akobogda evropu na svom stadionu da igraju.
Da bogdom hoce nasi sta pokrenuti da otvore kakav racun za Tusanj svaki dinar viska bi uplatio.
Pogotovo sada kada imamo upravu kojoj mozemo vjerovati.
Tako i navijaci Sarajeva bez obzira sto Kosevo nije u vlasnistvu kluba.
Ali bolje prosipati suplju po forumu.
Bez obzira na sve koliko god mi bili mrski ovo treba podrzati i za godinu dvije ljudi ce imati uslovan stadion a uprava Sarajeva izdaje saopstenja da ce mozda morati van Sarajeva igrat.
Nemorate bas sve zivo popljuvati **** budite nekada ljudi svaka cast ko je pokrenuo ovo i da istraju akobogda.
Barem rade nesto za klub.
Koliko ste vi puta slavili u tih 12 godina?Sabinho je napisao/la:Je li ta nadmorska visina razlog sto 12 godina niste slavili na Kosevu?Alipasino je napisao/la:Divi lavorasa sto se javljaju.Hajmo majice utrpat dolazi Tan.Cuj Amidza.Stadion sa nejvecom nadmorskom visinom.Pitaju me navijaci Iz Lijeza jel ima zicara do stadiona bilo me stid.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.