FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I dalje mislim i stojim pri tome a nadam se da će tako biti i poslije derbija,da imamo odličnu ekipu i da jedino to je bio upravu Jesic i mislim da nije pogriješio sa tim što nije uzeo Zahirovica ,puno je bolji Rustem.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isto ja kad nasi zabiju gol. Svaki put, bez pretjerivanja.Memara je napisao/la:Ovaj Benko fkt nije normalan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije ni cudo sto vam je ponajbolji igrac, stvarno vas voli.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mokroguz je napisao/la:Isto ja kad nasi zabiju gol. Svaki put, bez pretjerivanja.Memara je napisao/la:Ovaj Benko fkt nije normalan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nije ni cudo sto vam je ponajbolji igrac, stvarno vas voli.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
Zabice ga Leon BenkoMemara je napisao/la:Ovaj Benko fkt nije normalan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Alealeeee Alealeeeee ja te Yebem Zeljeznicareeeeeeee
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pa što ga ne pričepi,da hera i na desnu ?Besic je napisao/la:Vidio sam Sevku izlazi iz kladionice na Stupu hera na lijevu nogu
Sabrine mi moje!
Almir Bekic ceka derbi i strumfove 

ŠTA SE OVO DEŠAVA
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jug prima 4 700, plus pola zapada je oko 8 500, znaci oko 13k za njih..ocekujem 8k kona, jer su bas u dobroj seriji i garant ocekuju nastavak serije...
Hodzic=Hebibovic
Vratice se Hebib na ljeto, valjda se dohaviza
Memisevic je bolja opcija jer ostajemo bez Barbe...ali nisam bas upucen u njegove kvalitete
Napad ne treba pojacanja, Benko ostaje, 8ekic je tu, Cezar!?, jos neko iz Akademije. Ako ode Benko (neko da paraaa i Leon bude htio ici), dovesti mu dostojnu zamjenu, ne polovnjake iz nase lige...
GAZI MALE PLAVE ŠTRUMFOVE

Hodzic=Hebibovic

GAZI MALE PLAVE ŠTRUMFOVE

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Izvinuo sam se iako I dalje mislim da covjek nema predispozicije,ali covjek daje golove jbg to I treba ako uvali. Malenim njegov avatar nosim godinu danaDrustveniParazit je napisao/la:A Amer Bekić?kanarinac je napisao/la:Obradovic je masina I vjerujte da nije puno slabiji od benke,ja ga gledao par puta brz,jak,dobar tehnicarOnako, zanima me tvoje mišljenje o njemu ovih zadnjih par utakmica, nisam baš nešto učestalo pratio forum pa nisam vidio ni tvoje postove za njega (ako ih je bilo).
Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
muhamedhulk je napisao/la:Jug prima 4 700, plus pola zapada je oko 8 500, znaci oko 13k za njih..ocekujem 8k kona, jer su bas u dobroj seriji i garant ocekuju nastavak serije...
Hodzic=HebibovicVratice se Hebib na ljeto, valjda se dohaviza
Memisevic je bolja opcija jer ostajemo bez Barbe...ali nisam bas upucen u njegove kvalitete
Napad ne treba pojacanja, Benko ostaje, 8ekic je tu, Cezar!?, jos neko iz Akademije. Ako ode Benko (neko da paraaa i Leon bude htio ici), dovesti mu dostojnu zamjenu, ne polovnjake iz nase lige...
GAZI MALE PLAVE ŠTRUMFOVE![]()
![]()
Neka ba dodje sto vise strumfova , 15 KM x br ...a na drugoj strani 10 x br..pa skontaj koliko je to para , plus da ih karnemo sa 2-0. Neprocjenjivo
Sjever 5588
jug 4503
istok 6761
zapad 15693
jug 4503
istok 6761
zapad 15693
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedno 17.000 nasih i 7-8 njihovih i bit ce dobra posjeta, mada mi je zelja bila 30.000.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
[youtube][/youtube]

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Al na kraju kad kaze 'Allaah ya Sneijderrr'Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
kad je to njih bilo pola zapada, zguraju se svi u onaj cosak 2-3 milje maksimalno + jug i to je to
Pyro is not a crime !
- Alen Škoro
- Kontakt:
Neclanovima ne dozvoljavam da mi se obraćaju, a kamo li da pricaju sa mnom.miden je napisao/la:Odavno ništa gluplje nisam procitao.Alen Škoro je napisao/la:Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu.
Ne znam samo kako se možete raspravljati sa likom, koji piše shta, matematichar, kazhete, shtab, chlanse...
Kojem je jedini argument taj da je neko iz pofalicha.
Cijene polugodišnjih/godisnjih, kao i članska karta uz sve to je pristupačna.
Ne zanima me hoće li biti 100 000 ili 1000 navijača na derbiju, zanima me igra, borbenost i pobjeda mog Sarajeva.
Cijenim samo one koji su bili npr. na tekmi protiv Slavije, poslije ispadanja od Slobode, a za ostale me boli briga, niti me zanimaju.
Aktivan sam član i imam godišnju kartu godinama i naravno da mi je drago kad klub pokaže da mu je stalo do članova kluba i kad napravi tu razliku.
I ovi što dolaze iz drugih gradova nek se snalaze, sta nas briga dokad radite i koliko vas sve košta, ni na mene niko nije mislio kad sam kupovao godišnju ljeti, niti koliko potrošim uz utakmicu.
Prestanite rješavati svoje lične frustracije preko Sarajeva!!!
NON MOLLARE MAI
Potpisujem pasa.Alen SkoroAlen Škoro je napisao/la:Neclanovima ne dozvoljavam da mi se obraćaju, a kamo li da pricaju sa mnom.miden je napisao/la:Odavno ništa gluplje nisam procitao.Alen Škoro je napisao/la:Ja bih stavio 5 za članove, 50 za one koji to nisu.
Ne znam samo kako se možete raspravljati sa likom, koji piše shta, matematichar, kazhete, shtab, chlanse...
Kojem je jedini argument taj da je neko iz pofalicha.
Cijene polugodišnjih/godisnjih, kao i članska karta uz sve to je pristupačna.
Ne zanima me hoće li biti 100 000 ili 1000 navijača na derbiju, zanima me igra, borbenost i pobjeda mog Sarajeva.
Cijenim samo one koji su bili npr. na tekmi protiv Slavije, poslije ispadanja od Slobode, a za ostale me boli briga, niti me zanimaju.
Aktivan sam član i imam godišnju kartu godinama i naravno da mi je drago kad klub pokaže da mu je stalo do članova kluba i kad napravi tu razliku.
I ovi što dolaze iz drugih gradova nek se snalaze, sta nas briga dokad radite i koliko vas sve košta, ni na mene niko nije mislio kad sam kupovao godišnju ljeti, niti koliko potrošim uz utakmicu.
Prestanite rješavati svoje lične frustracije preko Sarajeva!!!
Zadnja izmjena: Majkl, dana/u 18 apr 2016, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
Kojih ba 17 000?MortemHz je napisao/la:Jedno 17.000 nasih i 7-8 njihovih i bit ce dobra posjeta, mada mi je zelja bila 30.000.

Pa protiv poljaka nas je jedva toliko bilo:D
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@skoro, bez uvrede, al u mom zivotu meni samo moje Sarajevo zadaje frustracije! Samo zbog njega bolujem i patim! I neki ljudi nemaju prava da se prema ovakvim poput mene, a ova tema ima dosta takvih, ovako odnose i ponasaju!!! Toliko.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Anex, BeHighirly, BeYaZ, boki86, bordobijeli, Bosniacum Lilium, Confiance, Dadox, Direktorcic, Dobrinja12345, egocentrik, Fudo, Gomis99, Haksss, Hazre, iliyaa8, insimadop, James1987, johntravolta123, JuricaSpindl, karama10, keli, kogmagie46, Kyle88, Lavcina, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, MokraKifla, Morgen19, n0dix, napoleon72, Pantelija, Posejdon, rimljanin90, StevieG8, stokastoka23, tajsamja, Taree, zagorski, zemuntrg, Zigazaga i 487 gostiju.