Onaj sto nam je poskocio na kosevu?joker90 je napisao/la:Dusan i onaj Besirevic bi nam legli, a Obradovic mi nije nista bolji od Amera.uNbx je napisao/la:Dušan bi nam leg'o samo tako.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Onaj sto nam je poskocio na kosevu?joker90 je napisao/la:Dusan i onaj Besirevic bi nam legli, a Obradovic mi nije nista bolji od Amera.uNbx je napisao/la:Dušan bi nam leg'o samo tako.
mozda se misle Ahme rijesiti, svakako je stranac a da donosi neku prevagu bas i ne donosi, prosjecan bek realno gledajuci, sad ovog Hodzica i nisam nesto pratio pa ne znam njegove kvalitete ali eto domaci je pa mozda se zato o njemu i razmisljaFrancescoTotti je napisao/la:Dusan Hodzic je desni bek, ne vidim svrhu pored Kadusica i Kallasija...
A o tim mladim i perspektivnim igracima smo mi pisali na forumu prije nekoliko sedmica, bilo bi dobro, ali sumnjam.
Ps. @Molotovljev, eat snickers
Nisam te bas najbolje skontao, ali ako pitas za Besirevica..FrancescoTotti je napisao/la:Onaj sto nam je poskocio na kosevu?joker90 je napisao/la:Dusan i onaj Besirevic bi nam legli, a Obradovic mi nije nista bolji od Amera.uNbx je napisao/la:Dušan bi nam leg'o samo tako.
Aa, ja sam mislio na Samira Memisevicajoker90 je napisao/la:
Nisam te bas najbolje skontao, ali ako pitas za Besirevica..
http://www.transfermarkt.com/dino-besir ... ler/361772
Zvao ga je i Mesa na ono okupljanje nedavno, zabiberio nam ga je na Kosevu, treba bar razmisliti i o njemu..
Sumnjivo bi bilo sad da njega dovedemo, odmah bi pocele teorije zavjere i kad je dogovoren..FrancescoTotti je napisao/la: Aa, ja sam mislio na Samira Memisevica
Spominjao sam ga i ja ranije, dobar je, al onaj **** na kosevu ...
Memara je napisao/la:Ovaj Benko fkt nije normalan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lakoste je napisao/la:**** MU DAN I CIJENU KARTE, KAKO VAM SE VISE DA PISATI I STVARATI LOSU ATMOSFERU ZBOG **** KARTI, KO NEMA ZA KARTE NEK SE JAVI KUPIT CEMO MU, NEK DARUJE KRV DOBICE DJABA ITD.
[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A Amer Bekić?kanarinac je napisao/la:Obradovic je masina I vjerujte da nije puno slabiji od benke,ja ga gledao par puta brz,jak,dobar tehnicar
Ko je Dušan ?uNbx je napisao/la:@Totti
Dušan može igrat i krilo jednako dobro, a što se tiče beka, bolji je za klasu i od Ahme i od Kadušića. Rotirat njega i Kadušića na toj poziciji bi bio pun pogodak.
GospodinMemara je napisao/la:Ovaj Benko fkt nije normalan!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa onaj dio zapada sto ce njima pripasti prima vise od juga.Memara je napisao/la:Kapacitet juga je 4000. i ono malo prostora što im se da na zapadu nije ni blizu 1000.
Ko zabija na derbiju?BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma yebo sve sad, i Dinu, i upravu, i Bulićeve krampe, i cijene karata, hajmo molim vas praviti pozitivnu atmosferu pred derbi, hajmo se malo nafurati majka mu stara, praviti špicu, povući nekoga na tekmu, na kraju krajeva
HAJMO UPISATI PETU POBJEDU ZAREDOM I ŠTRUMFOVIMA SE POSRATI U SEZONU
Brzo će kraj sezone, mislim da je evidentno da će se tad "polagati računi"
[youtube][/youtube]