FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 18 apr 2016, 13:35

Kakve su šanse da zaigra protiv Atletica jer trebaće nam ako mislimo probiti Cholov bunker. :think:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2016, 13:37

R32 je napisao/la:Puno vi vjerujete u tog Thiaga, a on evo vec 3 sezone ako se ne varam, nista specijalno. Po meni igrac za Barselone, ala Neymar, cirkusant.

kaj reci za naseg cigica :mrgreen: ,po meni nije ispunio ono sto sto se od njega ocekivalo u minken radi cega je dovede,"mali" ima potencijal ali vrijeme ide a bajer je izrastao u nesto veliko gdje se nema puno vremena i sansi da se poklazes ili iskoristis dat vijeme max ili :wave: .

Neka neko nabroji kada je on bas bio taj igrac koji je radikalan presjek u nekoj jako bitnoj tekmi u nasu korist ,u kojoj je on bio taj alfa faktor koji je svojim potezima napravio razliku i preokrenuo mec u nasu korist ali bas .helem nejse ovo do sada se po meni moze okarakterizirati kao solidna izdanja mozda mrvicu vise i to je to .
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2016, 13:40

Saurman je napisao/la:Kakve su šanse da zaigra protiv Atletica jer trebaće nam ako mislimo probiti Cholov bunker. :think:

Ma samao hrabro i nabijati konndiciju da moremo izdurati na calderonu kondicija i pepi od katalunje ce biti faktori prednosti za nas ili obrnuto faktori propasti.

Ne znam nekako mi se nazire poz.filing da cemo sprciti colinu prciju i proci je nekako ne znam kako ali proci i igrati finale sa halasima iz madrida :D .Samo pametno i hrabro .

Evo ne znam ako ste practili katalnosku prciju barcelonu nije bas da patetiko toliko dobaar koliko je prcelona mrtva grohnula i to ono :wtf:
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2016, 14:27

nema više schönreden, sve je podređeno uspjehu.

Nakon schalkea pepi od katalunje je rekao:

"Mi možemo svakoga dobiti, ali ne s ovakvom igrom. Ako želimo ući u finale i izbaciti atletico, mormo puno bolje igrati.

"Malo sam tužan zbog naše igre. Samo smo 35 minuta igrali nogomet, ne više"

"Mogu razumijeti svoje igrače, ali nije opravdanje to što svako tri dana igramo tekmu. Mi smo profesionalci i svaki dan moramo dati svoj maksimum"

"U prvoj godini smo mi treneri bili loši, samo smo se fokusirali na kup natjecanja, zaboravili na BL, jer smo redovno stavljali drugu momčad u BL nakon prijevremenog osvajanja prvenstva"

"Govor tijela nam je bio loš. U svakom treningu i tekmi moramo dati puni gas i kämpfen! Nadam se da je to lekcija uoči polufinala s Werderom"

"Nemamo igrača poput Messija ili Ronalda koji zabiju 50, 60 golova, moramo trčati trčati trčati"(apsolutno se slazemsa ovim pei od katralunje :salut: )

Palo je kritika na račune Comana i Vidala

Uglavnom vidi se da je napet i da slijedi najbitniji dio sezone

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 18 apr 2016, 14:45

Mi dali 28, a Atletico 14 golova dosad u LP :kafa:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 apr 2016, 14:52

Ma mi dali najvise golova u LP i opet nam slabiji napad nego kod Reala Barce i sl. :D
slika

Ne valjamo nista. Fale nam Messi i Ronaldo k'o oci u glavi :kafa:
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 18 apr 2016, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2016, 14:59

Bilall je napisao/la:Ma mi dali najvise golova u LP i opet nam slabiji napad nego kod Reala Barce i sl. :D
slika

Ne valjamo nista. Fale nam Messi i Ronaldo k'o oci u glavi :kafa:
Kod ociju slijepi.

naci pateticari 14 komada ,znaci dva cemo im metnut po tekmi :mrgreen:

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 apr 2016, 15:08

Byern ako bude odigrao onako kao sto je odigrao prvo poluvrijeme u Torinu, racunam da cemo im metnut 3 po utakmici. :)
Minimalno :kafa:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 18 apr 2016, 15:11

momci sjecate li se ove nase legende :clap: :salut: licno meni jedan od drazih igraca iz one generacije uz lizarazua :salut:

Boateng returns to team training

Outstanding news from today’s press conference: coach Pep Guardiola has announced that Jérôme Boateng will return to team training.

After a lengthy injury absence, German international Jérôme Boateng is close to a return for his club Bayern Munich. Either on Monday or Tuesday, the 27-year old will rejoin his teammates at the Säbener Straße. Pep confirmed the news in his DFB-Pokal pre-game press conference.

Back in Hamburg on January 22, the centre-back picked up a complicated muscle injury that left him on the sidelines ever since. In his absence, Joshua Kimmich stepped up and played a central role in the Bavarians continued success.

Finally, in the season’s decisive weeks, Boateng could return to be a big factor in the fight for all three titles. Obviously, tomorrow’s game against Werder Bremen comes way too early, but if the next week and a half go well for him, he might become an option in the first leg against Atlético (April 27).

Boateng may not face Atletico Madrid, admits Guardiola( **** ti tetku guardiola)

Jerome Boateng will be back in full Bayern Munich training this week, but Pep Guardiola says he may not be fit to face Atletico Madrid.
Pep Guardiola expects Jerome Boateng to return to training in the next 24 hours, but says he cannot guarantee he will be fit for the Champions League semi-finals.
The centre-back has been out of action since January after suffering adductor damage in the 2-1 Bundesliga win over Hamburg.
Boateng said last month that he hoped to be back in action by mid-April, thereby giving him plenty of time to build up fitness before the first leg with Atletico Madrid on April 27.
Guardiola, however, could not offer any assurances over the Germany international's return, telling a news conference on Monday: "Jerome can maybe train with the team today or tomorrow.
"He was injured for three months, so whether he'll be fit for the Champions League semi-final, I don't know."
Bayern face Werder Bremen in the DFB-Pokal semi-final on Tuesday, looking to reach a fourth final in five years and keep their hopes of the treble alive.
Borussia Dortmund could lie in wait should they defeat Hertha Berlin on Wednesday, but Guardiola has warned of the danger of looking too far ahead.
"I want to reach the final. Both Bremen and Berlin also deserve to get there. What would the coach of Berlin think if I wanted a final against Thomas Tuchel? I just want to get there," he said.
"A semi-final is always difficult. They have players like [Zlatko] Junuzovic, or [Claudio] Pizarro. It would be a big mistake to think we are already in Berlin. We have to win first.
"We had problems in the first half against Schalke [on Saturday], but if we play as we did in the second, then we have a good chance of reaching the final.
"I've always rotated in my career. I like rotation. But I'm not thinking about the game with Atletico Madrid or Berlin. Bremen is the only thing in my head."
Arturo Vidal scored one and set up another in the 3-0 victory over Schalke which maintained Bayern's seven-point advantage at the top of the table, and Guardiola admits he has been delighted with his recent form.
"Arturo has played very, very well lately," he said of the Chile international, who scored in both legs of the Champions League quarter-final against Benfica.
"He is really important for the team. He has a great personality, a great mentality. This is a very good quality of his."

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 18 apr 2016, 15:54

Suarez, Lewa pa Benz. Messi, Robben (zdrav) pa Bale.
CR, Ribery pa Neymar.
Eto ga. :D Moje vidjenje napada, individualno gledano.
Kombinovano, MSN, mi pa BBC.
Sutra laganini proci dalje aBda.
PS. Pogledao sam statistiku, i Vidal ispade opasniji od Thiaga naprijed (ass i gol) :mrgreen: Bas me zanima kako ce Don da iskombinuje sastav...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 18 apr 2016, 16:42

luca toni 9 je napisao/la:Suarez, Lewa pa Benz. Messi, Robben (zdrav) pa Bale.
CR, Ribery pa Neymar.
Eto ga. :D Moje vidjenje napada, individualno gledano.
Kombinovano, MSN, mi pa BBC.
Ajde neka ti bude, iako sam gledao sinoc tog Suareza i nicim me impresionirao nije. Ja bih ipak metnuo i jedno prazno mjesto izmedju Riberya i Neymara. I jos da citiram jednog kolegu
effe_sa je napisao/la: Po individualnom kvalitetu Bayern, Barca i Real su tu negdje. Sada objašnjavat to detaljno, bilo bi suludo, isto kao da nekom objašnjavaš osnove fudbala. Ofanzivno čak Bayern ima više mogućnosti za varijacije.
a mislim da znamo zasto.
Müller, Costa, Götze, Coman hmmmmm.... :kafa:

Klare

Post Postao/la Klare » 18 apr 2016, 17:15

Karlo je napisao/la:Neka neko nabroji kada je on bas bio taj igrac koji je radikalan presjek u nekoj jako bitnoj tekmi u nasu korist ,u kojoj je on bio taj alfa faktor koji je svojim potezima napravio razliku i preokrenuo mec u nasu korist ali bas
Od ovih važnih mečeva, Porto prošle godine, definitivno bio naš najvažniji igrač i glavni u onom velikom preoketu, bila je to jedna od najboljih predstava jednog igrača Bayerna otkako pratim ovaj klub, a uz njega se tu još izdvojio i Badstuber.
Sveukupno dosad je odigrao toplo-hladno, a veliki talenat sigurno da ima, samo je problem psihe, a heh možda i trenera, nikad se ne zna.

Ova jučerašnja utakmica Barce možda daje neke odgovore dosad neznane. :?
Dosta je Pep rotirao ove sezone, te možda to bude naša prevaga, a ako osvojimo LP, znaćemo da nismo igrali najbolje, a takve su najslađe. :)

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 18 apr 2016, 19:15

Mene brine Costa,frajer ne lici vise na sebe,u prvom dijelu sezone je blistao a u drugom ne lici na sebe,kod Comana opet obrnuto i njemu bih dao prednost nad Costom.
Naravno igrac kao Costa moze u svakom trenutku eksplodirati i donijeti prevagu ali nema vise vremena za eksperimente, mora se ici na sigurno :hmmmmm:

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 18 apr 2016, 20:42

Dobro je @R32 rekao, previše vjerujemo u Thiaga, a realno momak je igrač od trenutka, bljesne pa onda period ničega...Čitam ovih dana ozbiljno povezuju Pjanića u Bayern, mislim kada bi on došao kombinacija Vidal-Pjanić bi odlično funkcionisala, s tim da bi Pjana imao prostora u Bayernu da napreduje što u Romi slabo vala, pogotovo na fizičkoj spremi.

Što se tiče Atletica i broja golova, to ne igra ama baš nikakvu ulogu, jer u LP zaista godinama unazad se pokazalo da nije bitan kvantitet nego kvalitet, tako da će se morat dobro taktički analizirat ta ekipa, nije da nemamo šanse i nije da su nam šanse male, kao što je neko par stranica prije napisao 70:30 za Atletico, šanse su 50-50 u LP uvijek u ovakvim utakmicama, nema otpisivanja nit precijenjivanja nit podcjenjivanja.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 apr 2016, 21:09

Klare je napisao/la: Od ovih važnih mečeva, Porto prošle godine, definitivno bio naš najvažniji igrač i glavni u onom velikom preoketu, bila je to jedna od najboljih predstava jednog igrača Bayerna otkako pratim ovaj klub, a uz njega se tu još izdvojio i Badstuber.
Sveukupno dosad je odigrao toplo-hladno, a veliki talenat sigurno da ima, samo je problem psihe, a heh možda i trenera, nikad se ne zna.
Upravo tako. A Thiago je znao napraviti još u nekim utakmicama bljesak. Protiv Juvea npr nije igrao mnogo, ali je zabio sjajan i bitan pogodak. U drugim utakmicama u kojima je imao veću minutažu znao je i briljirati a u nekima biti čisti prosjek ili ne pokazati ništa. Nedostaje mu konstantnost.

A usput ta utakmica protiv Porta u Munchenu je bila jedno od najboljih izdanja i Goetzea. To mi isto pade na pamet. U toj utakmici i u utakmici protiv Dortmunda u prvom dijelu ove sezone je Goetze pružio najjače partije. U tim utakmicama je pokazao da može i kod nas dobro igrati. Za sada je samo problem što je takvih utakmica (iz raznoraznih i prežvakanih razloga) malo.

A šećko neki dan dobro zapazi, da je Goetze nekako opet dobio volju za igrom, govor tijela mu je opet pozitivan i vidi se želja, samo kada bi još uhvatio kontinuitet utakmica.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 19 apr 2016, 11:11

U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 apr 2016, 15:07

Balance je napisao/la:U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:
kak se zovee :think:

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 19 apr 2016, 15:18

Karlo je napisao/la:
Balance je napisao/la:U srijedu ce se predstaviti novi sponzor partner kluba. :thumbup:

Ne otkrili jos nista, ni ime, ni koliko ce to klubu donositi novih milijuna. Sutra bi se trebalo znati vise :D

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 19 apr 2016, 15:28

Balance je napisao/la:
Karlo je napisao/la:

Ne otkrili jos nista, ni ime, ni koliko ce to klubu donositi novih milijuna. Sutra bi se trebalo znati vise
:D
:think: to je ono sto me najvise interesuje ,hovemo para puno ,hocemo da dovedemo mesija :mrgreen:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 19 apr 2016, 16:01

je l´ ono bayo veceras igra protiv bremena za prolazak u finale svapskog kupa?
pa gdje su postovi, majku mu :roll:
Karlo je napisao/la:hocemo da dovedemo mesija
a kojeg ce nam mog mesi?
ne mislis valjda da bi i u bundeski valjao 389,5 golova po sezoni ko u spanskoj liZi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.