Olimpik Sarajevo

samirr
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la samirr » 18 apr 2016, 00:19

Ima i Ahmet da vam da gol glavom a mozda i dva..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2016, 01:18

joker90 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Zadnjih pet golova primljenih svaki put glavom.
Davno sam ti ja na to ukazivao! ;)
Na šta si mi ukazivao?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2016, 01:20

samirr je napisao/la:Ima i Ahmet da vam da gol glavom a mozda i dva..
Ma kakvi dva, četiri-pet golova.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 apr 2016, 01:23

Mancini je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Mancini je napisao/la:Zadnjih pet golova primljenih svaki put glavom.
Davno sam ti ja na to ukazivao! ;)
Na šta si mi ukazivao?
Bolje me pitaj na sta sve nisam moj vrli prijatelju, ali nisi me slusao.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2016, 01:36

Tebi izgleda dosadno pa došao ovdje mene zezati.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2016, 13:10

Kao što napisah na kraju će Odović biti kriv za sve a igrači ne. Sa Kolarom smo prije dvije godine bili katastrofalni pa me ne bi začudilo da nas "dokrajči".

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 18 apr 2016, 13:14

knockaut

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 18 apr 2016, 13:24

Ne znam ko donosi odluke u Olimpicu, da li sam Nijaz ili ne, al' u moru grešaka od početka sezone ova će vjerovatno biti zadnji ekser u sanduk.
1946

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 18 apr 2016, 15:16

Kontao sam da će Zeba namjerno dobiti žuti karton da ne igra narednu utakmicu protiv Olimpica, i dobi treći žuti karton u onoj gužvi. Nisam siguran da je namjerno dobio isti ali je on igrao u ovom klubu u dva navrata pa mu vjerovatno nije mnogo žao što neće igrati narednu utakmicu na Otoci.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 18 apr 2016, 15:37

Kakav je ovo cirkus :? Nijazu je prekipilo. Još malo i sadašnji igrači će putem Varešanovića, Prljače, Odovića, Hamzića itd. Ne isplati se davati velika lova igračima u 1 ligi FBiH tako da će ove igrače zamjeniti drugi mnogo jeftiniji koji će putovati u Gračanicu, Orašje, Banoviće, Gabelu, Kakanj, Čapljinu, Visoko, Novi Travnik, Goražde, Lukavac, Bihać.
SRETAN BROJ - 1725

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 apr 2016, 15:47

Zar nismo djecom sa vama remizirali kad nas je Fajo vodio te godine? Just sayin'.

Fajo je lojalan, necu ga kriviti ako ispadnemo, cistog je srca, teska je situacija.
Buru cemo prebroditi uz Allahovu pomoc.

Ko god je na redu, Real Madrid, Bayern Minhen, nejse - sta krvari, to se moze i ubiti.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 18 apr 2016, 18:32

Dobre vijesti: Borcu povrijedjeni Raspudic i Jovic, dva kljucna igraca zavrsili sezonu, Djokic ima crveni. Jos ako im Maletic bude kartoniran ili povrijedjen, Borac ce biti sasvim druga ekipa po mojoj procijeni. Dok Slavija ima dva crvena kartona.
Samo mi moramo raditi svoj posao, skupljati bodove. Uspijemo li 9 bodova osvojiti, pa cak i 7 mozda, opstanak je po mojoj procijeni garantovan. Hocemo odmah sad prva tri i ogroman korak naprijed time!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

PES2012
Kontakt:

Post Postao/la PES2012 » 18 apr 2016, 23:13

Pricati o kondiciji igraca i da je kriv kondicioni trener je glupost.
Danasnji fudbal to ne gleda tako..
Svaki igrač je odgovoran za sebe zbog svoje fizicke spreme, to je jednostavno kultura jednog fudbalera.
Taktika i ostale stvari ne ulazim..ali kondicija i kondicioni trener..
Toto Riina

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 19 apr 2016, 15:31

A jesu li kvalitetno odrađene pripreme temelj dobre fizičke spremnosti?

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2016, 00:43

@PES2012 Ja ne znam sta se to treba raditi da ispadnes iz forme kad skoro dnevno treniras po sat-dva. Niti pusim, niti pijem, neke dane pojedem malo vise a druge dane malo manje i sve se izravna pogotovo kad dnevno trcim 10 km u dvije etape. A ja nisam ni profesionalac. U stalnom pokretu bi za sat vremena mogli preci barem 6 kilometara cak i da samo se setaju po terenu, a kamoli trce, skacu, sklekove i sta ja znam.
Gledam ove ekipe na vrhu, trce k'o konji u svakoj utakmici, moze se reci da im navijaci daju adrenalin, ali da nisu dobro trenirali prije toga izmorili bi se nakon prvih tridesetak minuta.
Kondicija nase ekipe je solidna za koju godinu unazad, ove sezone se kroji novi standard, tako nas Zeljo pregazi, mogli su jos tri gola dati, a dok je jos bilo 2-1 ekipa je pokusala da dodje po poravnanja ali nije cijela ekipa posla da podrzi napad i potpuno zaklopi protivnika pritiskom.
Sto ne znaci da su svi vani forme, ima dosta igraca u ekipi koji su dobro spremni, pogotovo medju mladjima, ali sjecas se cekali smo prosle polusezone 6 mjeseci da se poneki stariji igraci vrate u svojoj formi - pa sta su to na treninzima radili 6 mjeseci? Ja se vratim za 2-3 hevte u formi ako ispadnem, za 6 mjeseci bi me samo ten razlikovao od Usaina Bolta.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 20 apr 2016, 00:55

Mokroguz je napisao/la:Dobro je, necemo dizati tenzije bezveze, na kraju krajeva se svi slazemo da igramo lose i da ima neki problem. Siguran sam da nije ni jedan ni drugi nesta lose mislio, samo je nesporazum se desio.
Hvala @MuhamedTM sto nam zelis srecu, bas si osvjezenje za ovu temu i sto se mene tice uvijek si dobrodosao ovdje. Zelim i vama mnogo srece u nastavku.

@Raonffa Nesta tako. Ja sam prije propovijedao da ih podrzimo i u dobrom i u zlu kako su RAja svoje podrzali u zadnje vrijeme, bojim se da bi se zafrkao ako promijenim stav jer nam i nije cilj terorisati bilo koga od nasih da nas nebi zamrzili, jer mi njih ne mrzimo.
Ma dobro al' vaš glavni problem je što vas nema dovoljno, sami igrači vas vjerovatno i ne primjećuju. Teško je očekivati da klub čije navijače u suštini možeš izbrojati na prste jedne ruke kontinuirano raste ili bar zadržava isti nivo.

Ne znam eto kako bih ti to objasnio, jednostavno igrači nemaju tu vrstu pritiska od navijača i zato i izgledaju kao stoka na terenu. Vaša najveća greška ili nesreća kako god je to što egzistirate u Sarajevu, da ste u nekoj manjoj sredini sigurno bi bili uspješniji al' to je sad svakako skroz druga tema, ne možeš baš sad ni samo tako igrati u drugom gradu i očekivati podršku ljudi iz tog grada, ne ide to tako kod nas...

Kad se sve sabere i oduzme, svaka godina Olimpica u Premijer ligi je nešto fantastično za taj klub sa obzirom kakvu podršku imate, mislim da me razumiješ.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2016, 09:57

Raonffa je napisao/la:Ma dobro al' vaš glavni problem je što vas nema dovoljno, sami igrači vas vjerovatno i ne primjećuju. Teško je očekivati da klub čije navijače u suštini možeš izbrojati na prste jedne ruke kontinuirano raste ili bar zadržava isti nivo.

Ne znam eto kako bih ti to objasnio, jednostavno igrači nemaju tu vrstu pritiska od navijača i zato i izgledaju kao stoka na terenu. Vaša najveća greška ili nesreća kako god je to što egzistirate u Sarajevu, da ste u nekoj manjoj sredini sigurno bi bili uspješniji al' to je sad svakako skroz druga tema, ne možeš baš sad ni samo tako igrati u drugom gradu i očekivati podršku ljudi iz tog grada, ne ide to tako kod nas...

Kad se sve sabere i oduzme, svaka godina Olimpica u Premijer ligi je nešto fantastično za taj klub sa obzirom kakvu podršku imate, mislim da me razumiješ.
Razumijem, i slazem se. Imamo dosta simpatizera a malo nas navijaca.
Bila bi greska da selimo u drugi grad, teze je bilo gdje naci simpatije ako klub trazi samo bilo kakvog naroda, onda nebi se osjecao kao dio grada i opet bi nas poneki zvali plasticnim klubom zbog toga, srusili bi sve sto smo gradili tu gdje nam je dom i rodno mjesto.

Ali sve u svemu slazem se.

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 20 apr 2016, 11:28

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 21 apr 2016, 02:16

Kakve su vam sanse protiv Slobode realno ? Dobro ste odigrali na tusnju. Nisam se nadao da ce te biti u borbi za opstanak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 21 apr 2016, 02:30

Samo oštro, "u kost" pa ćemo vidjeti ako Bog da kakve su nam šanse.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.