FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JohnCleese
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JohnCleese » 18 apr 2016, 00:18

Ne, sudija ne moze pogrijesiti, sudija moze samo da napravi previd, ali i taj previd sudija moze da ispravi kao sto je to Skakic uradio poslije 45 minuta
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 18 apr 2016, 00:27

Ne znam zašto nekoga čude psovke na tribinama, isto k'o da nikad nisu otišli na utakmicu. To je uvijek bilo i uvijek će biti, sumnjam sad da može imati neki utjecaj na djecu i slično. Postoji mnogo ljudi kojima je to jedini ventil, dođe na utakmicu da se ispuše i izbaci svu negativnost. Meni su gori treneri na tribinama, koji svaku akciju komentarišu i na svaki potez ciče i vrište, istrzaju te jbte.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 apr 2016, 00:34

Također, iz NK Široki Brijeg pohvalili su FK Slobodu na izuzetnom gostoprimstvu u gradu i na stadionu te su pohvalili domaće navijače koji su ih ispratili pljeskom na kraju utakmice.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 18 apr 2016, 00:37

brig je napisao/la:
Također, iz NK Široki Brijeg pohvalili su FK Slobodu na izuzetnom gostoprimstvu u gradu i na stadionu te su pohvalili domaće navijače koji su ih ispratili pljeskom na kraju utakmice.
Posteno nas demolirali, posteno vas nagradili :D

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 apr 2016, 00:40

brig je napisao/la:
:thumbup:
Kad si kod navijača, bez provokacije ovo pitam, je li postoji neki razlog što niste došli danas? Ako si upućen u ta dešavanja. :|
Možeš i u pp pisati, svejedno.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 apr 2016, 00:44

staragarda je napisao/la:Jao sad kad krene pljuvanje.... Ahahaha... svrsavanje i delirijum dusebriznika... merzic kriv za sva 3 gola al to je fudbal, jbg... Zao mi momka pravo....aplauz na kraju i podrška momcima... I na njima se bas vidjelo da im je teško..... Sto se tice titule to bi bilo to,najvjerojatnije... Ima tu jos nekih kombinacija al tanko je to....
Jbt kamen tri boda zaostatka i odmah moral bacate svima na pod, pogotov ti, stara garda, nisam se nado to od tebe, sta vam je j... Vas tri boda, cujnto bi bilo to sto se tice titule, ko da zaostajemo 9 ili 12 bodova

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 18 apr 2016, 00:50

Aerials je napisao/la:
brig je napisao/la:
:thumbup:
Kad si kod navijača, bez provokacije ovo pitam, je li postoji neki razlog što niste došli danas? Ako si upućen u ta dešavanja. :|
Možeš i u pp pisati, svejedno.
Mogul ti i ja pisati na pp, hhh?

Drago mi je da nas strucni stabovi protivnickih klubova svaki put pohvale za gostoprimstvo i aplauz nakon odigrane utakmice. Azmir odlicno radi na tom polju gostoprimstva, a mi fer cestitamo kad nas neko sportski nadigra, tako se to radi. Sto manje nasjedati na forumska podjebavanja bubuljicastih pajsera, a vrednovati misljenje strucnih osoba (sportski radnici, gostujuce Uprave, ugledni i uspjesni ljudi iz svake branse...).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 18 apr 2016, 00:53

Beduin je napisao/la: Mogul ti i ja pisati na pp, hhh?

Drago mi je da nas strucni stabovi protivnickih klubova svaki put pohvale za gostoprimstvo i aplauz nakon odigrane utakmice. Azmir odlicno radi na tom polju gostoprimstva, a mi fer cestitamo kad nas neko sportski nadigra, tako se to radi. Sto manje nasjedati na forumska podjebavanja bubuljicastih pajsera, a vrednovati misljenje strucnih osoba (sportski radnici, gostujuce Uprave, ugledni i uspjesni ljudi iz svake branse...).
Ništa lošije niste ni vi dočekani kod nas u prvom dijelu sezone ;)

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 18 apr 2016, 00:55

Nesto kontam mozda je i ono glasno odzvucenje od Fukara uticalo na igrace nesto novo za nas stadion, mislim da je ono preglasnonbilo za velicinu i kapacitet naseg stadiona i mislim da to nije potrebno na nasem stadionu, da to treba skloniti, al najozbilnije

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2016, 01:03

procitao sam sta ste pisali i ukratko cu vam reci, pisete gluposti

ako momci budu fizicki u stanju izdrzat' do kraja, licnog sam ubjedjenja da ce se titula odlucit' pod Bijelim Brijegom, a da li ce nama u tom slucaju igrat' remi ili pobjeda, ne bih se time bavio sada! znaci, samo da momci fizicki izdrze, za ostalo ne brinem ni sekunde, a ne biste trebali ni vi

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 18 apr 2016, 01:11

Beduin je napisao/la:
Aerials je napisao/la: Možeš i u pp pisati, svejedno.
Mogul ti i ja pisati na pp, hhh?
:nene:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2016, 01:16

Joj ove celave budale na pregled.
Ne umanjujem pobjedu Sirokog ali kako tumace ova pravila majke ti.
Pa da ga nije oborio Ahmetovic bi imao otvoren put prema golu znaci zadnji si igrac i namjerno rusis covjeka.cuj nije izgledna sansa da je prosao 1/1 sa golmanom bi bilo.
Boze svasta.
Gledam tabelu Vitez ce zijaniti u Mostaru Olimpic ako nas dobije primace se na bod dva.
Bice **** utakmica sto bi se reklo "na noz".
Da bi bod izvuci zbog evrope pa onda u miru drinu docekati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 18 apr 2016, 01:22

Ma kakav crni noz pobjedis sarajeva ko gost, otreses zelju i sada da se bojis olimpika koji nikada gore nije igrao i nikad losijoj mladosti nije mogao gola dati a tek da ne pricam o domacoj utakmici protiv viteza... Znaci sve osim 0:3 za slobodu je iznenadjenje i ne trebas se brinuti za bodove sa otoke
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2016, 01:24

ono za crveni karton nije i nece biti ni za 100 godina, ne budite djeca i ne budite neznalice
zadnji igrac ili ne, nije bitno, nije izgledna situacija za pogodak, a ako se sjecate prve tekme na Pecari, ista ovakva situacija je bila i igracu Sirokog je dodjeljen zuti karton! da je bilo na 20-25 m od gola, dao bi mu crveni karton

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 18 apr 2016, 01:26

Najgore je upisati unaprijed bodove.
Borac dva puta,zeljo, siroki nas otrese kao slinu.
Drinu smo jedva dobili.
Nece se Olimpic tako lako predati.
Prednost je sto ce napast sigurno gori im,a u gostima smo opusteniji manji pritisak mogli bi sta na kontru sloziti.
Chinaglija
Da li bi nama bio zuti....ili crveni.... :hmmmmm:
Neka brate,ima jos igrati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 apr 2016, 01:30

Chinaglia je napisao/la:ono za crveni karton nije i nece biti ni za 100 godina, ne budite djeca i ne budite neznalice
zadnji igrac ili ne, nije bitno, nije izgledna situacija za pogodak, a ako se sjecate prve tekme na Pecari, ista ovakva situacija je bila i igracu Sirokog je dodjeljen zuti karton! da je bilo na 20-25 m od gola, dao bi mu crveni karton
Šta bolan nije crveni? :facepalm:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2016, 01:31

da li bi nasem igracu dao crveni karton ili ne, to nije tema danasnje emisije i ne mozete po tome ravnat' ovu situaciju
bilo, proslo, idemo dalje, prvo Zeljescar, pa Olimpic!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 18 apr 2016, 01:39

NKMramor je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:ono za crveni karton nije i nece biti ni za 100 godina, ne budite djeca i ne budite neznalice
Simunic je dobio crveni karton iskljucivo zbog pregrubog prekrsaja, nikako zbog toga sto je bio posljednji igrac odbrane! licno, sa sjevera i nisam vidio taj prekrsaj nad Ahmetovicem, a i nije bilo potrebe da ga vidim, vidio sam gdje se prekrsaj desio i samim tim sam znao da ono ne moze biti crveni karton bez obzira na to sto je bio posljednji igrac odbrane!

ako pricate o crvenom kartonu, mogao ga je dodjelit' jedino zbog intenziteta prekrsaja, u slucaju da je bio grub, onda je zasluzio crveni karton, u slucaju da nije, zuti karton i kraj price! igraci i strucni stab su se bunili, logicno, no to ne znaci da su bili u pravu

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 18 apr 2016, 01:43

Chinaglia je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Simunic je dobio crveni karton iskljucivo zbog pregrubog prekrsaja, nikako zbog toga sto je bio posljednji igrac odbrane! licno, sa sjevera i nisam vidio taj prekrsaj nad Ahmetovicem, a i nije bilo potrebe da ga vidim, vidio sam gdje se prekrsaj desio i samim tim sam znao da ono ne moze biti crveni karton bez obzira na to sto je bio posljednji igrac odbrane!

ako pricate o crvenom kartonu, mogao ga je dodjelit' jedino zbog intenziteta prekrsaja, u slucaju da je bio grub, onda je zasluzio crveni karton, u slucaju da nije, zuti karton i kraj price! igraci i strucni stab su se bunili, logicno, no to ne znaci da su bili u pravu
Bio je, bio sam poprilično daleko od mjesta prekršaja, a čuo se udarac veoma dobro. Mislio sam u prvi mah da mu je slomio nešto. :kafa:

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 18 apr 2016, 01:48

NKMramor je napisao/la:
Pa ovo je crveni karton za start a ne zato sto je zadnji igrac... Ovo je pogibeni start za osam crvenih... Ovo danas z Tuzli je obican prekrsaj tj. Zuti karton
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.