FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Avatar » 14 jun 2010, 11:16

TOJEMOJTIM je napisao/la:tokom sedmice potpisujemo 2 dobra igrača
info 100%
Sliko' sam ovaj post da vidim oces li slagati ;)

TOJEMOJTIM
Kontakt:

Post Postao/la TOJEMOJTIM » 14 jun 2010, 11:17

samo naprijed pasha

ovo sam najavio prošle sedmice pa i to "uslikaj"

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jun 2010, 11:56

bosnas_ je napisao/la:p.s.
Ovih dana za Zelju potpisuju dva vrhunska igraca! Imena cemo vrlo brzo saznati,ali siguran sam da ce svi biti odusevljeni tim pojacanjima!!!
info 100%
Jesu li ovo isti igraci ... 8-)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jun 2010, 12:01

Stole iz Bora je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:p.s.
Ovih dana za Zelju potpisuju dva vrhunska igraca! Imena cemo vrlo brzo saznati,ali siguran sam da ce svi biti odusevljeni tim pojacanjima!!!
info 100%
Jesu li ovo isti igraci ... 8-)
Ne vidi se bas najbolje,malo je mutna slika
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Dino_TM
Kontakt:

Post Postao/la Dino_TM » 14 jun 2010, 12:08

info 100%
Messi ? I Robben ? Znam, prica se po mahali. :mrgreen:

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 jun 2010, 13:05

boccaccio je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Uskoro ce F.K. Željezničar da promjeni ime...

tačnije od sada se zove Trebević...

pitate se zašto...

jednostavno...

uvijek je iznad sarajeva...

:D :D
Grohotom se smijem...suze frcaju....daj bolan ima li neko ozbiljan ovde,i da je stariji od 14 godina,desava li se sta...daj da prestanemo sa ovim glupim zajebancijama..sada ce prozivka,ima li sta konkretno osim Karica,koji nece igrati nikakvu ulogu kod nas jer je Seha tu,i Ganceva za kojeg kazu da ce valjda potpisati...znaci Karica necu uzimati u obzir uopste,jer nece imati ni minute dok se Seha ne proda,osim Ganceva da li je neko konkretan blizu potpisa...par dana je do pocetka priprema......pustite se glupih za.****,nema veze koliko neko ima godina,ovo je pitanje inteligencije,osvijestite se i hajde da se bavimo klubom i ozbiljnim temama,idite na facebook pa se furajte do iznemoglosti,jer ovo postaje dno dna,svakakvih gluposti se covjek nacita...a bas sam miran i stalozen :mrgreen: ,ali me djecije sale raznose...ako neko ima info iz kluba neka pise,oni koji nemaju radije nemojte,ne trebaju vam ofiranja...cuj da se zovemo Trebevic...eto niko ne zna taj fazon...ludilo u Cajnicu j.ebote...dodjite sebi malo molim vas,j.ebo pisanje ako je ovako bez veze,sminka duhovito,evo sav sam profrc'o
Kao prvo imam dovoljno godina da mogu pisati po forumu, s obzirom da sam se nacitao svakakvih gluposti na istom mogu i da napisem "glupost". Inteligencija hmmm vjerovatno si ti kompententan da donosis odluke ko je inteligentan, a ko ne. Ti i dalje mozes nastaviti da smijes istim intezitetom kao i do sada.

P.S. Za ostale manijake bice pojacanja, cekaju se pare od Bekirca jer trenutno nema drugih para.
Info jednog clana iz kluba.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2010, 13:10

tm8782 je napisao/la:Kao prvo imam dovoljno godina da mogu pisati po forumu, s obzirom da sam se nacitao svakakvih gluposti na istom mogu i da napisem "glupost". Inteligencija hmmm vjerovatno si ti kompententan da donosis odluke ko je inteligentan, a ko ne. Ti i dalje mozes nastaviti da smijes istim intezitetom kao i do sada.

P.S. Za ostale manijake bice pojacanja, cekaju se pare od Bekirca jer trenutno nema drugih para.
Nije ti covjek nista lose ni mislio ni rekao,i sam se ponekad zezam i pisem gluposti ali nemoj bar biti toliko sujetan...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jun 2010, 14:55

pile87 je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Kao prvo imam dovoljno godina da mogu pisati po forumu, s obzirom da sam se nacitao svakakvih gluposti na istom mogu i da napisem "glupost". Inteligencija hmmm vjerovatno si ti kompententan da donosis odluke ko je inteligentan, a ko ne. Ti i dalje mozes nastaviti da smijes istim intezitetom kao i do sada.

Nije ti covjek nista lose ni mislio ni rekao,i sam se ponekad zezam i pisem gluposti ali nemoj bar biti toliko sujetan...
Ma necemo se sada natezati i odgovarati,moja namjera naravno nije bila losa kao ni prema jednom clanu foruma,ali evo kazes koliko inace citas gluposti,da imas pravo i sam da pises glupost...sam sebi postavljas nivo inteligencije,nema potrebe da ja to odredjujem...ovo definitivno nema veze sa tobom "tm8782",vec generalno,daj da se malo uozbiljimo,a tebe sam uzeo za primjer jer ti je post bio zadnji,a ima gomila ispisanih gluposti...nema veze,smirimo strasti :mrgreen: ...smijacu se ja na glupost,ali ovo je smijesno u drugom kontekstu,pa cu u tom kontekstu i nastaviti da se smijem kao i do sada...
Nego pile,daj nam bolan neku info,ti kad sutis,ja sam prvi jako zabrinut :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 jun 2010, 14:58

boccaccio je napisao/la:Nego pile,daj nam bolan neku info,ti kad sutis,ja sam prvi jako zabrinut :mrgreen:
On mudro suti i ceka da bude zvanicno .. ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 14 jun 2010, 15:00

boccaccio je napisao/la:Nego pile,daj nam bolan neku info,ti kad sutis,ja sam prvi jako zabrinut :mrgreen:
situacija je krajnje dramaticna :mrgreen:
milion nagadjanja oko pojacanja jer se nista jos ne zna definitvno, prvenstveno zbog sutnje ljudi koji su zaduzeni za transfere :D al ti to vec znas :D
Ovaj "status quo" nije samo tebi iritantan :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 14 jun 2010, 15:10

Seyo_TM je napisao/la:
milion nagadjanja oko pojacanja jer se nista jos ne zna definitvno, prvenstveno zbog sutnje ljudi koji su zaduzeni za transfere :D al ti to vec znas :D
Nekada je sutnja ljudi iz kluba dobra,ali u slucaju da na kraju imaju sta da kazu :mrgreen: ,samo da na kraju ne ostanu u tisini :mrgreen: ...znam ja da ce se nesto desiti i da ce biti neko pojacanje,ali sam zabrinut jer pocinju pripreme za koji dan,samo da se ne uvalimo u pricu o pocetku prosle sezone a i ranijih sezona,kada su igraci dolazili u toku ili na kraju priprema i bili totalno nespremni,sa viskom kg,pa su se stvari morale razvijati u zeljenom pravcu tek na polusezoni,bilo bi dobro da to prevazidjemo i da u najgorem slucaju zavrsimo sa igrackom krizaljkom u prvih par dana priprema
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2010, 15:10

Seyo_TM je napisao/la:
Seyo dok ne zaplivamo u menadzerske vode nista od ovoga :D
boccaccio imas odogovor na PP

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 jun 2010, 15:17

tm8782 je napisao/la:
Pa mora biti prazna kasa kad je kupljena titula :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

Post Postao/la Avatar » 14 jun 2010, 15:21

zmaj_Bosne je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Tise tamo ;)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 14 jun 2010, 15:24

jel ono opet stranica nekim virusom napadnuta ili sta vec ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 14 jun 2010, 15:31

boccaccio je napisao/la:
pile87 je napisao/la:

Ma necemo se sada natezati i odgovarati,moja namjera naravno nije bila losa kao ni prema jednom clanu foruma,ali evo kazes koliko inace citas gluposti,da imas pravo i sam da pises glupost...sam sebi postavljas nivo inteligencije,nema potrebe da ja to odredjujem...ovo definitivno nema veze sa tobom "tm8782",vec generalno,daj da se malo uozbiljimo,a tebe sam uzeo za primjer jer ti je post bio zadnji,a ima gomila ispisanih gluposti...nema veze,smirimo strasti :mrgreen: ...smijacu se ja na glupost,ali ovo je smijesno u drugom kontekstu,pa cu u tom kontekstu i nastaviti da se smijem kao i do sada...
Nego pile,daj nam bolan neku info,ti kad sutis,ja sam prvi jako zabrinut :mrgreen:

Slazem se s tobom oko gluposti koje citam po nekoliko stranica. Reagovao sam iz razloga sto se naslo na mom posti, ovom prilikom se izvinjavam sto sam bio malo grub na rijecima. poz
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 jun 2010, 15:40

tm8782 je napisao/la:
Moram te razocarati puno bolje stojimo nego sto je bio slucaj na pocetku ove sezone, cak u nekim ugovorima stoji da imamo vise para od sponzora zbog osvajanja titule.velikih promjena nece biti par igraca na koje je strucni stab imao pik i na pozicijama na kojima smartaju da se moramo pojacati.Uglavnom ono sto mene raduje organizaciono, igracki i finansiski cemo uci jaci u narednu sezonu, cak i u radu sa mkladjim kategorijama.Nego spremite se prvih 10 godina vladavine Zelje je najteze.

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 14 jun 2010, 16:04

tm8782 je napisao/la:
Ma nemora se sve parama kupovati druže.Imaju i druga sredstva kao naprimjer ugalj, ugovor sa BHTelecom-om, itd.......... :mrgreen: :mrgreen:
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 jun 2010, 16:05

mujoisuljo je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Ma nemora se sve parama kupovati druže.Imaju i druga sredstva kao naprimjer ugalj, ugovor sa BHTelecom-om, itd.......... :mrgreen: :mrgreen:
master card............
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 14 jun 2010, 19:52

de ljudi slazite me ako treba al dajte kakvo ime nek se spominje , ova sutnja me ubi :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Redfire16 i 26 gostiju.