FK Slavija
Re: FK Slavija
Ajmoo Slavija danas do pobjede nisu nista bolji od vas.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Teren je odvratan.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hajde po bod 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobro si ti reko majstorelovcen16 je napisao/la:Valjda se HSK Zrinjski pise velikim slovom a ako pobjedite ja cu vam prvi cestitati mada mislim da nema teorije da nas dobijete,prvo teren je u kriminalnom stanju znaci nema pas igre nema konbinatorike i nema teorije da igrate na vasa brza krila jer to teren nedozvoljava sva igra ce se svoditi na isucavanje lopte pred jedan odnosno drugi sesnaesterac i gdje se spicevi bolje snadju...X je 50 posto 1 je 35 posto a 2 je 15 posto to je bar moje predvidjanje tekme..hskzmostar je napisao/la:Nismo bayer,nismo Barcelona,mi smo Hsk Zrinjski!
Ma nigdje veze realno vise sam ocekivao od Zrinjskog da nije bilo kiksa na otvaranju tekme nikad nam gola nebi dali bio je kiks i tacka... zijanili smo tekmu i treba cestitati....idemo dalje...
imal ko info kako je mali božović poz
U kakvoj atmosferi se docekuje Rudar? Kakvi ste sa kadrom, ovo vam je najbitnija utakmica?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
I ne treba da pusti. Ko je mislio da će nas pustiti grdno se prevario.pitic je napisao/la:Rudar bez love ne pušta.
Ko nam **** mater. Svjesno urušavanje kluba godinama dovelo nas je do ovoga. Sad već i ja ozbiljno počinjem da se nadam ispadanju.
Ozbiljni problemi burazeru vi imate daleko najtezi raspored Širokom, pa Borcu , pa cekate Radnik onda Vitezu pa Zeljo vas jedino vadi pobjeda protiv Borca Radnika i onda direktno da se udarate sa VitezomPappy je napisao/la:I ne treba da pusti. Ko je mislio da će nas pustiti grdno se prevario.pitic je napisao/la:Rudar bez love ne pušta.
Ko nam **** mater. Svjesno urušavanje kluba godinama dovelo nas je do ovoga. Sad već i ja ozbiljno počinjem da se nadam ispadanju.
Nema raspored nikakve veze, niti išta znači. Pogledaj šta mi radimo, kod Drine bod, protiv Travnika bod, protiv Rudara bod, prošle godine protiv Rudara bod, protiv Veleža bod, protiv Travnika bod, od Viteza izgubili kući. A recimo, pobjedili smo mnogo jače protivnike.bojler je napisao/la:Ozbiljni problemi burazeru vi imate daleko najtezi raspored Širokom, pa Borcu , pa cekate Radnik onda Vitezu pa Zeljo vas jedino vadi pobjeda protiv Borca Radnika i onda direktno da se udarate sa VitezomPappy je napisao/la:I ne treba da pusti. Ko je mislio da će nas pustiti grdno se prevario.pitic je napisao/la:Rudar bez love ne pušta.
Nama igra nije problem, mi smo danas promašili 4-5 sjajnih šansi u periodu od 60. do 70. minute, ali Bog sve vidi. Ne možeš godinama katastrofalno voditi klub, imati katastrofalnu politiku, promjeniti pet trenera u sezoni, i nadati se sreći. Može ali u kurcu.
Ja al kazem ono sve su to jako teski protivnici koje ces tesko pobjedit i da das 120% od sebe a kamol ovako sto kazes kako fulaju i sve ne znam ja bi volio da se uspijete i vi i Olimpik izvuc 4 ekipe iz Sarajeva to bi bilo bas vrh onako al teško boga mi
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ja ne znam sta je sa slavijom pa ovako slabe rezultate ima, nadam se samo da cete se izvuci prije 30.kola da ne morate zapinjati protiv nas, a meni bi iskreno bilo zao da ispadnete...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Znam ja šta je, al nebitno je sada sasvim. Poslije današnje pobjede Borca jasno je da smo mi ti koji ispadamo, i samo nas čudo može sada spasiti. I koristim ovu priliku da se najebem mame svima koji učestvuju godinama u uništavanju Slavije.jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam sta je sa slavijom pa ovako slabe rezultate ima, nadam se samo da cete se izvuci prije 30.kola da ne morate zapinjati protiv nas, a meni bi iskreno bilo zao da ispadnete...

Mislim da Savija ima svoje veze i da ce vitez ispasti.Pappy je napisao/la:Znam ja šta je, al nebitno je sada sasvim. Poslije današnje pobjede Borca jasno je da smo mi ti koji ispadamo, i samo nas čudo može sada spasiti. I koristim ovu priliku da se najebem mame svima koji učestvuju godinama u uništavanju Slavije.jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam sta je sa slavijom pa ovako slabe rezultate ima, nadam se samo da cete se izvuci prije 30.kola da ne morate zapinjati protiv nas, a meni bi iskreno bilo zao da ispadnete...
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Koliko vidim raspored do kraja vi stvarno nemate sanse za opstanak .Jedino da iznenadite totalno u sta je tesko povjerovat.Veoma teske utakmice imate na strani sa direktnim konkurentima kojima je biti ili ne biti .KOD KUCE IGRATE SA MNOGO KVALITETNIJIM EKIPAMA OD VAS TAKO DA JE TESKO DA MOZETE BITI SIGURNI U BODOVE KOD KUCE NAZALOST.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
nadam se isto... mada slavija ima pretezak raspored...samirr je napisao/la:Mislim da Savija ima svoje veze i da ce vitez ispasti.Pappy je napisao/la:Znam ja šta je, al nebitno je sada sasvim. Poslije današnje pobjede Borca jasno je da smo mi ti koji ispadamo, i samo nas čudo može sada spasiti. I koristim ovu priliku da se najebem mame svima koji učestvuju godinama u uništavanju Slavije.jovanmaksimovic je napisao/la:ja ne znam sta je sa slavijom pa ovako slabe rezultate ima, nadam se samo da cete se izvuci prije 30.kola da ne morate zapinjati protiv nas, a meni bi iskreno bilo zao da ispadnete...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Opet kažem, koji **** raspored. Uzimali smo bodove Sarajevu, Želji, Širokom, Čeliku, razbili Borca kod kuće, a prosuli bodove sa Veležom, Travnikom, VItezom, Rudarom, Drinom... Nema kod nas ni težak ni lagan raspored.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.