Pa dvaput zaredom čovjek dobija žuti od retardiranih sudija radi prigovora a KAPITEN, pa on to jedini i ima pravo uradit, kakve mi stručnjake od sudija imamo za ne povjerovat.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ma ajd nek odmori i on.wobly92 je napisao/la:Zeba sigurno pod suspenzijom?Nema ga protiv Olimpica???
Pa dvaput zaredom čovjek dobija žuti od retardiranih sudija radi prigovora a KAPITEN, pa on to jedini i ima pravo uradit, kakve mi stručnjake od sudija imamo za ne povjerovat.
Realno da ako uhvatimo Evropuzlajci je napisao/la:Drustvo, po planu je borba za vrh bila planirana tek za sljedecu sezonu. Roster je sklopljen za opstanak.
Malo realnosti ne bi bilo na odmet.
Kada večeras ćelostone kaže da to nije vidjelo penala...Probisvjet je napisao/la:Realno da ako uhvatimo Evropuzlajci je napisao/la:Drustvo, po planu je borba za vrh bila planirana tek za sljedecu sezonu. Roster je sklopljen za opstanak.
Malo realnosti ne bi bilo na odmet.Ove godine to ce biti odlicno. Ako se omakne bilo sta drugo to je iznad ocekivanja.
Bio sam blizu i ono je 100% bio crveni. Vidjecemo na snimku.
Ma jebga, malo me pogodilo, pogotovo zbog tog jer sam poslije onog ponižavanja Sarajeva u kupu pisao da ih ne trebamo zajebavati jer su ljudi na tribinama bili dostojanstveni u porazu, pa me zato malo te stvari iznerviraju ali eto, lijepo je vidjeti koliko druge boli Sloboda.wobly92 je napisao/la:Zlajci zaboravljamo često takve stvari, a treba ih napominjat stalno, zato me i nerviraju one priče "ako sad ne osvojimo, nećemo nikad". Pojačat će se drugi, a mi kao nećemo. Pa poznavajući Azmira dat će da se dovede komplet novih prvih 11 igrača. Preuveličavanje naravno, ali itekako ćemo se pojačavati iz godine u godinu, pa zna se kakav je plan sa ovom Slobodom, nije uloženo i urađeno sve ovo da bi se jednu sezonu borili za vrh, ne znam kako su većini ovdje oni dušebrižnici iz drugih gradova to utuvili u glavu.
Evropa je premija ove sezone i to golema, s ovakvom ekipom. Odrađeno je posla za godinu, što se nije moglo zamislit da će se riješit za 4-5 godina.
@pinoglavi tamo nećeš ni napisati "a", a odmah će te prozvait kompleksašem, a što vade riječi iz konteksta i poturaju nam riječi koje niko od nas nije rekao, u tome su šampioni. Bolje im prestat replicirat, nek se puše svi redom.
Šta bi s Govedarice, izlazimo sa tribine, on ulazi, otkud on tu, što nije bio ni na klupi? Kako sloboda72 opisa ja sam mislio biće u početnih 11.
ma sve se slazem, al ovaj zadnji dio i ne bas...ako necemo sad iskoristili sansu, sa ovako super rasporedom u drugom dijelu sezone da uzmemo titulu, onda cemo se na istu nacekati jos...SaLL/ihovic je napisao/la:1. POSJETA KATASTROFAAALNAAA!!! Nisam se nadao ni približno da će ovako slaba bit al to je naša sramota
2.Fukare-Definitivno ne znaju organizovat domaće tekme bolje im idu gostujuće
3.Ja ne znam zašto svi mislite da su pali zbog dočeka?Pa nemaju 17/18 god. da ih pokupi euforija.Ja sam prvi bio protiv toga da se dočekuju al mislim da je ovdje najmanje to uticalo na poraz.Momci su zreli samo što je danas bilo dosta faktora koji su uticali da ne igraju onako kako su navikli.
4.Široki je u prvom poluvremenu tako dobro zatvorio sredinu i desnu stranu da se ne sjećam da je iko to do sada uradio na tako taktički lukav način Sarić,Veselinović,Zeba nisu se vidjeli kako treba.Napad i onako nemamo tako da se tu nije imalo šta ni zatvarat( volim Mersudina al brate vrijeme je da proradi,Krpić može bit jedino rezerva nažalost ) .Ordagić danas na momente fenomenalan na momente loš momak nije za krila ni jednu dobru partiju na toj poziciji nije pružio a znamo kakv je talenat.Lakičević mi je bio solidan za ono malo vremena što je mogao pokazati.Haurdićon je meni za treće kantonalne lige a ne za prvi tim Slobode.Frajer je očajaaaan.Drugo poluvrijeme ljudi su nas pročitali i nema tu mnogo filozofije.I čestitam im na tome
5.Što se tiče crvenog mogao je biti a i nije,eh sad kao što neko napisa da li je neko drugi u pitanju više bi bilo ovo mogao bi bit nego što je a i nije al navikli smo već na toi'l nismo
![]()
6.Okrenut se sad Želji nadat se da će Husref moć nešto malo promjenit u igri da ga ne bi pročitali kao danas.Al kad skontam da smo na Grbavici taktički bolje stajali od Želje mislim da će i u srijedu Husref tu nadmudriti Mulalića.
7.Ja sam prezadovoljan sa dosadašnjim učinkom ove ekipe.Zadovoljit ću se Evropom a titula ako ne ove godine sljedeće je sigurno u našim rukama
Ma vidjet ćeš ako okosnica ove ekipe ostane i dovede se još par jakih pojačanja obje titule su našeboomerang5 je napisao/la:ma sve se slazem, al ovaj zadnji dio i ne bas...ako necemo sad iskoristili sansu, sa ovako super rasporedom u drugom dijelu sezone da uzmemo titulu, onda cemo se na istu nacekati jos...SaLL/ihovic je napisao/la:1. POSJETA KATASTROFAAALNAAA!!! Nisam se nadao ni približno da će ovako slaba bit al to je naša sramota
2.Fukare-Definitivno ne znaju organizovat domaće tekme bolje im idu gostujuće
3.Ja ne znam zašto svi mislite da su pali zbog dočeka?Pa nemaju 17/18 god. da ih pokupi euforija.Ja sam prvi bio protiv toga da se dočekuju al mislim da je ovdje najmanje to uticalo na poraz.Momci su zreli samo što je danas bilo dosta faktora koji su uticali da ne igraju onako kako su navikli.
4.Široki je u prvom poluvremenu tako dobro zatvorio sredinu i desnu stranu da se ne sjećam da je iko to do sada uradio na tako taktički lukav način Sarić,Veselinović,Zeba nisu se vidjeli kako treba.Napad i onako nemamo tako da se tu nije imalo šta ni zatvarat( volim Mersudina al brate vrijeme je da proradi,Krpić može bit jedino rezerva nažalost ) .Ordagić danas na momente fenomenalan na momente loš momak nije za krila ni jednu dobru partiju na toj poziciji nije pružio a znamo kakv je talenat.Lakičević mi je bio solidan za ono malo vremena što je mogao pokazati.Haurdićon je meni za treće kantonalne lige a ne za prvi tim Slobode.Frajer je očajaaaan.Drugo poluvrijeme ljudi su nas pročitali i nema tu mnogo filozofije.I čestitam im na tome
5.Što se tiče crvenog mogao je biti a i nije,eh sad kao što neko napisa da li je neko drugi u pitanju više bi bilo ovo mogao bi bit nego što je a i nije al navikli smo već na toi'l nismo
![]()
6.Okrenut se sad Želji nadat se da će Husref moć nešto malo promjenit u igri da ga ne bi pročitali kao danas.Al kad skontam da smo na Grbavici taktički bolje stajali od Želje mislim da će i u srijedu Husref tu nadmudriti Mulalića.
7.Ja sam prezadovoljan sa dosadašnjim učinkom ove ekipe.Zadovoljit ću se Evropom a titula ako ne ove godine sljedeće je sigurno u našim rukama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.