.. .care moj. I da je sudija bio najpošteniji, ne bi pobijedili. Mi smo katastrofalno igrali . . . ma loše skroz ..NKMramor je napisao/la:Ako ćemo realno uzeli bi mi i ovo da nas sudac nije ubio danas. Čisto iganje rukom u 16 u drugom poluvremenu nije svirano, crveni karton u prvom poluvremenu za Pandžu, a Jakupović se pravi lud i još jedva dočekao da kartonira Zebu.tuzlak1987 je napisao/la:Nije ni nas Zrinjski dobio ovdje pa jel to znaci tvojom logikom da ne zasluzuje titulu?NKMramor je napisao/la:Jedna izgubljena utakmica i kreće je**vanje od-do. Kakav mentalitet. Ovdje ništa nije gotovo, mi imamo sve u svojim rukama, dole moramo dobiti i zdravo. Ako nismo sposobni za to i ne zaslužujemo titulu.
Mi dole ne mozemo dobiti, nemamo nista u svojim rukama. Ne znam sto se zavaravate, na kraju cete se bezveze razocarati..
Igračima i Husrefu se ne može ništa zamjeriti, čak i ako prospemo sve. Momci su lavovski odigrali cijelu sezonu, ali sami protiv svih ne možemo.
Edit
. .. zbog pojedinih, treba karte uvesti na 20,00 KM. Taman da prorijedimo još protiv nekih debila. Znam da nismo u pozorištu, ali ono psovanje je