FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Tuzlak04
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 apr 2016, 18:31

NKMramor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Jedna izgubljena utakmica i kreće je**vanje od-do. Kakav mentalitet. Ovdje ništa nije gotovo, mi imamo sve u svojim rukama, dole moramo dobiti i zdravo. Ako nismo sposobni za to i ne zaslužujemo titulu.
Nije ni nas Zrinjski dobio ovdje pa jel to znaci tvojom logikom da ne zasluzuje titulu?

Mi dole ne mozemo dobiti, nemamo nista u svojim rukama. Ne znam sto se zavaravate, na kraju cete se bezveze razocarati..
Ako ćemo realno uzeli bi mi i ovo da nas sudac nije ubio danas. Čisto iganje rukom u 16 u drugom poluvremenu nije svirano, crveni karton u prvom poluvremenu za Pandžu, a Jakupović se pravi lud i još jedva dočekao da kartonira Zebu. :kafa:
Igračima i Husrefu se ne može ništa zamjeriti, čak i ako prospemo sve. Momci su lavovski odigrali cijelu sezonu, ali sami protiv svih ne možemo.
.. .care moj. I da je sudija bio najpošteniji, ne bi pobijedili. Mi smo katastrofalno igrali . . . ma loše skroz ..

Edit
. .. zbog pojedinih, treba karte uvesti na 20,00 KM. Taman da prorijedimo još protiv nekih debila. Znam da nismo u pozorištu, ali ono psovanje je :puke: . . .pojedini kao da nemaju ni sestru, ni kćerku, ni majku, ni ženu . . . pa da sebi dozvoli onakve gadne psovke . . .
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 17 apr 2016, 18:37, ukupno mijenjano 1 put.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 18:32

pinoglavi je napisao/la:Imamo 3 poraza u ligi:
Celik nas pobjedio 1-0, izvukli ih u 1/8 finala kupa i izbacili.
Sarajevo nas pobjedilo 1-0, izvukli ih u 1/4 finala kupa i izbacili.
Zeljo nas pobjedio 0-1, izvukli ih u 1/2 finalu... :zviz:
Nadam se da ce Siroki proci u finale i da ce nas minimalnim rezultatom pobjediti u prvenstvu :mrgreen:
Nije minimalnim porazom ali valjda nema veze :lol:
Nad tobom sunce najljepše sja

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 apr 2016, 18:34

Sad sam se sjetila da onaj NY Knicks nije pisao prognozu za danas, izgleda da je znao da će biti ovako pa nije htio da nas baca u depresiju :hmmmmm:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 17 apr 2016, 18:35

NKMramor je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Jedna izgubljena utakmica i kreće je**vanje od-do. Kakav mentalitet. Ovdje ništa nije gotovo, mi imamo sve u svojim rukama, dole moramo dobiti i zdravo. Ako nismo sposobni za to i ne zaslužujemo titulu.
Nije ni nas Zrinjski dobio ovdje pa jel to znaci tvojom logikom da ne zasluzuje titulu?

Mi dole ne mozemo dobiti, nemamo nista u svojim rukama. Ne znam sto se zavaravate, na kraju cete se bezveze razocarati..
Ako ćemo realno uzeli bi mi i ovo da nas sudac nije ubio danas. Čisto iganje rukom u 16 u drugom poluvremenu nije svirano, crveni karton u prvom poluvremenu za Pandžu, a Jakupović se pravi lud i još jedva dočekao da kartonira Zebu. :kafa:
Igračima i Husrefu se ne može ništa zamjeriti, čak i ako prospemo sve. Momci su lavovski odigrali cijelu sezonu, ali sami protiv svih ne možemo.
ja sam mislio da si ti realan malo
ne želim pisati ovdje jer ne smijem ali moram na ovo odgovoriti..kakav penal? Mi smo gledali na tv pa znamo 100% da nije..Pandžu je lopta u prsa pogodila..bolje ti je sačekaj snimku pa pogledaj nego lupetat bezze

inače fer i korektna utakmica, mi taktički bolje odigrali i dobili apsolutno zasluženo

nadam se da se vidimo u finalu kupa i da obje momčadi ne budu pod imperativom nego da se gleda odličan nogomet

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 apr 2016, 18:36

Heh fer, Jakupovic presutio nekih pet zutih Sirokom i jedan crveni. Bas kao i Zelji na Tusnju..

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 17 apr 2016, 18:40

Ma realno smo pali u igri poslijednjih par kola od tri zadnje utakmice kuci dvije smo izgubili . Ljudi imaju pravo kritikovati al nekako sve to ide iz krajnosti u krajnost neki dan se pravi docek dizu se u nebesa dns pola stadiona izaslo nakon drugog gola ,toliko o nasem seljackom mentalitetu . I fukare svaka druga pjesma titula ovo ono daj spustite se malo svi bi volili titulu al pomalo u pm isto da imamo 10 bodova prednosti pa vec se sad sve proslavlja ,treba malo euforiju smanjiti jer nas moze puno kostati... Sa ova dva poraza vec nam polako dolaze druge ekipe i disu nam za vratom bice ovo jako tesko al valjda se momci dignu psiholoski i odigraju najajce sto mogu do kraja . :thumbup:
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2016, 18:43

solinas je napisao/la:**** ljudi polako citaju Musemica nesto se mora promjeniti.I to pod hitno.
Od gotovog pravimo veresiju pa jbt ako izgubis od Olimpika i evropa ti je upitna.I to debelo.
Iskreno strepim sada i za kup jbt.
Nevjerovatno sta radimo sami sebi.
Ma ne trebaju nama pojacanja daj nam Haurdica.
Merzic solidan Lakicevic nedovoljno igra za neku ocjenu.
Pa **** te ba Musemicu.... :roll:
Haj ba ne seri Boga ti.
I neki lik je počeo psovat Musemiću i umal' po nosu da dobije. Ne shvatam taj mentalitet, dižeš čovjeka u nebesa i jedan poraz i "yebi se".
:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

betonification
Kontakt:

Post Postao/la betonification » 17 apr 2016, 18:45

brig je napisao/la:ja sam mislio da si ti realan malo
ne želim pisati ovdje jer ne smijem ali moram na ovo odgovoriti..kakav penal? Mi smo gledali na tv pa znamo 100% da nije..Pandžu je lopta u prsa pogodila..bolje ti je sačekaj snimku pa pogledaj nego lupetat bezze

inače fer i korektna utakmica, mi taktički bolje odigrali i dobili apsolutno zasluženo

nadam se da se vidimo u finalu kupa i da obje momčadi ne budu pod imperativom nego da se gleda odličan nogomet
drug slozit cu se sa tobom , realno danas je siroki bio bolji i to je to, trazit krivca mislim da nema potrebe , barcenlona je ispala iz LP pa nije kraj svijeta , treba bit realan ovo dosad sto je ekipa slobode uradila je u novijoj istoriji sigurno najveci rezultat i ovaj jedan poraz to nece umanjit , ide se dalje.
nadam se da nece upast u vece probleme u srijedu kad je sljedeca bitna utakmica i prokockat rezultat iz prve odigrane prije par dana.

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 18:45

Evo neko moje skromno mišljenje!

Sigurno je da bi Husref doveo nekoliko pojačanja da je imao odriješene ruke! Haurdić danas kada je ušao nije ništa pokazao, ali ni ostatak ekipe nije ništa bolje odigrao!

Momci su preumorni i to se primjeti na njima, tako da mislim da smo morali odustat od jednog takmičenja. Sada nam je svaka utakmica preteška, i ne bi nas trebalo iznenaditi da izvisimo oba takmičenja! U Kupu smo davno trebali ispasti, još protiv Čelika, jer ne možeš igrati svaka 3 dana sa 13 igrača!

Mislim da bolje ekipe već počinju čitati igru Husrefa, jer već godinu i pol mi igramo jednu te istu igru, i mislim da bi Husref već morao mijenjati malo formaciju i igrače!

Ponovo kažem posjeta je K A T A S T R O F A L N A! Kako nije sram pojedince, to me baš zanima...

Mislim da je ono bio čist crveni za Pandžu jer ga je Ahmet već prošao i išao bi sam na golmana. Sigurno da je neki igrač Slobode napravio onakav faul, da bi dobio crveni, ali da je...

Široki je potpuno zasluženo pobjedio! Mi smo očajno odigrali, ali nema veze. Sigurno da se momcima neće biti lako vratiti, ali ne sumnjam u njih! U srijedu posjeta MORA biti preko 5000 gledaoca!

U 30 kolu ako sa Zrinjskim budemo u egalu, mislim da bi mogli uzeti titulu, jer Zrinjski ne igra nešto posebno, nama bi X godio, a na kontrama smo prejaki! Nama je sada najbitnije da se psihički vratimo nakon ovog poraza i da nastavimo dalje!

Ne znam, ali možda treba Muminoviću davat šansu sve više i više! Ordagića pod hitno vratit u sredinu, a Sarića na krilo! Ahmetoviću hoće li taj gol više?

Svaka čast Husrefu, i on ne smije biti smijenjen! On je defintivno najbolji trener u ligi!

IDEMO DALJE! SAMO SLOBODA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 17 apr 2016, 18:46

Poslije svega ovoga danas ne mozes biti pametan, misljenja sam da je sudija presjekao utakmicu ne dodjeljivanjem cistog crvenog kartona Pandzi, tu nas je psihicki vec dotukao...Prvi gol evo sad na snimku vidim greska Ivetica koji je pustio onog crnju i nije ga ispratio do kraja, drugi gol greska Sarica na sredini terena, treci gol odbijena lopta od Merzica...Fukare me razocarale danas i apelujem da se vise nikakvi doceci ne prave igracima dok sta ne osvojimo ili ostvarimo, kad god smo napravili docek sledecu tekmu smo izgubili...Sto se tice Fukara ako je ljubav prema klubu navijati samo dok imas rezultat onda je to jadno...Da se grupa raspadne poslije drugog primljenog gola to jos nigdje nisam vidio

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 apr 2016, 18:48

Ubili ljudi Boga u nama :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2016, 18:50

Aerials je napisao/la:Sad sam se sjetila da onaj NY Knicks nije pisao prognozu za danas, izgleda da je znao da će biti ovako pa nije htio da nas baca u depresiju :hmmmmm:
Poslan u Banoviće 7 dana. :D

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 apr 2016, 18:52

Pa kad to :rol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2016, 18:53

Aerials je napisao/la:Pa kad to :rol:
Pojma nemam, sad' mi reče tako... :D

roceda22
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la roceda22 » 17 apr 2016, 18:54

tuzlak1987 je napisao/la:Heh fer, Jakupovic presutio nekih pet zutih Sirokom i jedan crveni. Bas kao i Zelji na Tusnju..
Joj ali vi patite od kompleksa...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 18:54

Pozdrav za brata @NY i da preuzmem njegovu ulogu.
1-0 u srijedu :thumbup:
Nad tobom sunce najljepše sja

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 17 apr 2016, 18:56

Hajmo sad u utorak otići na trening i momcima dat podršku, da znaju da vjerujemo u njih i kada gube! Ako možemo praviti dočeke nakon pobjeda u Kupu, hajmo sada na trening nakon poraza! Nakon dočeka smo gubili, a ko zna možda nakon podrške na treningu pobjedimo!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 17 apr 2016, 18:58

Glavu gore, dobra ste priča, samo nastavit, bit će prilika. Nama se jednostavno morala desiti jedna ovakva utakmica, previše je tu dobrih igrača. Pozdrav.
NK Široki Brijeg

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 apr 2016, 18:59

pinoglavi je napisao/la:Pozdrav za brata @NY i da preuzmem njegovu ulogu.
1-0 u srijedu :thumbup:
:nene: nema toga. :mrgreen:

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 17 apr 2016, 19:01

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Hajmo sad u utorak otići na trening i momcima dat podršku, da znaju da vjerujemo u njih i kada gube! Ako možemo praviti dočeke nakon pobjeda u Kupu, hajmo sada na trening nakon poraza! Nakon dočeka smo gubili, a ko zna možda nakon podrške na treningu pobjedimo!
to bi uradili pravi navijaci...posto mi nemamo istih, lakse bi bilo kada bi sebi stavili manja ocekivanja...nema kod nas mozga za to, kad se gubi, tad se kudi, kad se dobija, tad su doceci i slavlja.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.