Jadni su svi javni bh. emiteri kada im je Mijajlović najveći problem.
Najbolja recenica!!!

saljite mailove ljudi...ovo samo kod nas moze...SRAMOTA !Isnar je napisao/la:Ja sam im upravo poslao mail da kazem sta mislim o tom potezu i o njima samim... evo, nek nas posalje vise pa nek skontaju sta rade, mraka nesposobna:
[email protected]
Upravo to i radim, pa ona emisija poslije zadnje utakmice je strava. Pervan, Zuhra, Antimon...Lepy je napisao/la:nabavite satelitsku ili gledajte hrt
izlizane fore.. jedina kojoj sam se nasmijao je nesto u stilu "slovenija je dokazala da je s pravom nazivaju balkanski Brazil"Virtu4l je napisao/la:Upravo to i radim, pa ona emisija poslije zadnje utakmice je strava. Pervan, Zuhra, Antimon...Lepy je napisao/la:nabavite satelitsku ili gledajte hrt
Svaku noć nam ponude nešto novo, izlizano jeste, ali je odlično za promjenu, sve je zezancija, smijeh, opušteno...Lepy je napisao/la:izlizane fore.. jedina kojoj sam se nasmijao je nesto u stilu "slovenija je dokazala da je s pravom nazivaju balkanski Brazil"![]()
BB BiH je napisao/la:STOKA........SVE IM NJIHOVO NAJDRAZE SAD SPOMINJEM ! ! ! ! ! !
Poslao sam e-mail FTV-u..........a pozivam i ss.ba a i sve Vas da uputite e-mail u kojem ce te ZAHTJEVATI povratak Marjana,jer ipak Mi smo TI koji placaju RTV pretplatu i mi imamo pravo da biramo ! ! ! ! ! ! ! !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.