FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
svakome smo lijen, nema titule,
al' zato uprava odeeee
al' zato uprava odeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta je torcidasu, prpa guzici,aaa?flek1950 je napisao/la:Prolazim pored pomoćnog stadiona Viteza, kad djeca u markerima mlate nekom plahtom, kontam ono liga prvaka...kad pogledam bolje ono irgeti caffea ferrero razvlace DIVOVSKU jufku za pitu poprskusu.Un
Idi gledaj Hajduka. Sta se petljas u ovu pricu.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
bože glupostiEvander je napisao/la:Moze li se kako napraviti neka incijativa da se izbaci iz upotrebe ovo "divovi"?
Znam bruku raje koje to nervira i samo steti ugledu kluba.
Maksimalno ofiran nadimak.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
znam i ja bruku raje kojima to smeta
zovu se manijaci i nabijem i njih i svakog ko tako misli...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Čuj da ide Hajduka gledati ,nije Splita očima nikad vidio.AdiFKS je napisao/la:Idi gledaj Hajduka. Sta se petljas u ovu pricu.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Koga li ce stavit stavit mjesto Dulje, jel se mali opotavio , Kallasi je dobar defanzivno al Kadusic zna naprijed rusvaj napravit i imal iko da zamjeni onog Kramara na beku , pa iz akademije makar
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- Osttribine
- Kontakt:
E jesi nam bas suknuo, poprskam te po licuflek1950 je napisao/la:Prolazim pored pomoćnog stadiona Viteza, kad djeca u markerima mlate nekom plahtom, kontam ono liga prvaka...kad pogledam bolje ono irgeti caffea ferrero razvlace DIVOVSKU jufku za pitu poprskusu.Un

- FrancescoTotti
- Kontakt:
Pa kramara, univerzalca naseg.paulus je napisao/la:Koga li ce stavit stavit mjesto Dulje, jel se mali opotavio , Kallasi je dobar defanzivno al Kadusic zna naprijed rusvaj napravit i imal iko da zamjeni onog Kramara na beku , pa iz akademije makar
On kad se zapuca u 3 igraca svi se dive njegovoj viziji kako je on to samo smjelo pokusao proci kroz 3 igraca

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ševko Okić !
Igramo u sivim deRsovima danas.
Igramo u sivim deRsovima danas.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A bratkovi dje onaj mali ba ?
Krajisnik ?bojler je napisao/la:A bratkovi dje onaj mali ba ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja ba mali se krije zadnji put ga vidio kad sam u obdanistu bioBesic je napisao/la:Krajisnik ?bojler je napisao/la:A bratkovi dje onaj mali ba ?
Igra za juniore u Akademiji.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Svašta pa sta je koji q onda doveden
Nemoze ni tu prvih 11 da izboriAdiFKS je napisao/la:Igra za juniore u Akademiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Volio bih Cezara vidjeti umjesto Benke, jer nam treba odmoran za derbi.
Amer Dupovac!
Harbu valjda, Bekić 2 se vratio, ima i Ševkopaulus je napisao/la:Koga li ce stavit stavit mjesto Dulje, jel se mali opotavio , Kallasi je dobar defanzivno al Kadusic zna naprijed rusvaj napravit i imal iko da zamjeni onog Kramara na beku , pa iz akademije makar

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače