Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sabinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sabinho » 16 apr 2016, 22:15

Musa nije dorastao Husrefu i jednoj ovakvoj utakmici a mora ganjati na oba fronta. Ocekujem 2-0 za Slobodu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 apr 2016, 22:27

Ko kaze da ne respektujem? nisam ja pun mrznje kao ti, ne brini.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2016, 22:37

hskzmostar je napisao/la::plac: Nama ide u prilog i 2.mjesto jer navodno je Sloboda u sudskom postupku sa nekim bivsim igracima i dobavljacima tako da vjerovatno u europu nece kako sam maloprije nacuo!
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 22:47

Mozes misliti kolika arogancija, mi trpimo sistematsko unistavanje 20 godina i razne hercegovacke i sarajevske prevarante i oni pjene oko jedne nase dobre sezone.

Ako je neko zasluzio mi smo. Kome se ne svidja neka se ostavi sporta i ode u politiku.
Tjerali bi Azmira, Azmira puna usta samo da nema nikakvih promjena pa makar tapkala liga u mjestu godinama. Ko je sposoban uzimati ce trofeje i pored jake Slobode u ligi.

Bolje budite iskreni nego licemjeri, ako se neko nada da Sloboda nece u Evropu neka kaze, ako neko jedva ceka da se pojavi neka tuzba isto neka se raduje otvoreno.
Svi prizivaju neke tuzbe jbt, nema niko takmicarskog duha, a zeli napredak svog kluba u Evropi. Pa kako ce vam klubovi napredovati kada igrate slabu ligu?

Prvi korak je da se prestane sa smicalicama i pocne dizati nivo konacno. Pa makar Zeljo ili Sarajevo ostali bez trofeja 10 godina na kraju ce opet profitirati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 apr 2016, 22:53

Ovaj svako kolo najavljuje neke pogibije, nek mu neko kaze malo da promijeni vise, radi u FKZ, ne u ISIL-u grob ga j..
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 apr 2016, 22:55

joker90 je napisao/la:Ovaj svako kolo najavljuje neke pogibije, nek mu neko kaze malo da promijeni vise, radi u FKZ, ne u ISIL-u grob ga j..
slika
Mozda konta da cemo cigle i motorke zamijeniti bombama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miki651
Kontakt:

Post Postao/la miki651 » 16 apr 2016, 23:02

meni ponekad baš žao ovih tuzlaka. Stvarno ponekad pomislim pa nek osvoje nešto nek ide sve u tri p. m..A potom kad čovjek pročita neke njihove stručne komentare ne da mi ih je žao, nego ono što kažu ne možeš a da ih ne voliš. Ono stvarno..

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 16 apr 2016, 23:20

Treba razumjeti fukare. Ljudi su blizu trofeja. Prvi u njihovoj bogatoj(kako ovo smijesno zvuci) historiji. Ne znaju se ponasati. Trenutno su u fazi kuliranja pa ne dolaze na stadion, kao navikli su.
Promijenili su lige, ali mentalitet ne. I dalje je to seljacka ekipa.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2016, 23:27

miki651 je napisao/la:meni ponekad baš žao ovih tuzlaka. Stvarno ponekad pomislim pa nek osvoje nešto nek ide sve u tri p. m..A potom kad čovjek pročita neke njihove stručne komentare ne da mi ih je žao, nego ono što kažu ne možeš a da ih ne voliš. Ono stvarno..
:urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2016, 23:29

Muerte je napisao/la:Treba razumjeti fukare. Ljudi su blizu trofeja. Prvi u njihovoj bogatoj(kako ovo smijesno zvuci) historiji. Ne znaju se ponasati. Trenutno su u fazi kuliranja pa ne dolaze na stadion, kao navikli su.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 16 apr 2016, 23:31

Muerte je napisao/la:Treba razumjeti fukare. Ljudi su blizu trofeja. Prvi u njihovoj bogatoj(kako ovo smijesno zvuci) historiji. Ne znaju se ponasati. Trenutno su u fazi kuliranja pa ne dolaze na stadion, kao navikli su.
Rece lik koji navija za prosjacki klub. Moze li marka za stadion ? :urnebes: :urnebes:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 apr 2016, 23:33

JohnCleese je napisao/la:Ja mislim da je ovo prva regularna sezona ove nase premijer lige od njenog postanka :mrgreen:
Ne zbog toga sto dupla kruna ide u Tz, ne zbog tog sto je Azmir rekao kad bude Sloboda osvajala to ce biti najcistija titula ikada, nego vidite iz prilozenog, iz tabele, iz rezultata, nema niti jednog primjera, niti jedan isjecak koji bi mogao aludirati na odredjenu nelegalnu radnju itd... ;)
Tako je bilo do ovog kola a za ovaj ostatak cemo vidjeti :bih:
Slabo ti pratiš ovu ligu očigledno.Čuj regularna sezona :urnebes: :urnebes:
Sloboda igra dosta pošteno ali to ne znači da je sezona regularna, upravo rade protiv vas ( današnja utakmica u Bn ti je dobar primjer)
Liga je leglo kriminala i vodi je fudbalska mafija i dok ih ne potrpaju na robije nema napretka lige.Svake godine slabiji kvalitet, svake yebene godine favorizuju nekog i svake godine manje publike na stadionima.
:puke: :puke: vašeg glavnog pratioca su u zadnje vrijeme pogurali sudijskom lakrdijom na Širokom i današnjom seljačkom politikom semberaca.Vi bi ste već mogli lagano slaviti da je liga regularna.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 apr 2016, 23:36

Generalno je problem što se kod nas apsolutno sve sudijske greške odmah pripisuju tome da je namještena utakmica, kao i porazi ekipa kojima ni za šta ne treba. Recimo danas da je Čelik izgubio svi bi pisali kako je prodao utakmicu, ali ovako niko ništa. Nije da nema namještanja, ali nije da je toliko koliko svi vi mislite.
Nad tobom sunce najljepše sja

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 16 apr 2016, 23:38

Narodni heroju kad je dala gol Sloboda Velezu u Mostaru u 97 ili 99 min,pokrali djecu sto igra za kifle i nasli se o lakrdijama pricati,a o sreci i carobnjaku Zebi kojem se treba spomenik dignuti nitko ne prica,5 utakmica pobjedili u 90+?
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 23:41

hskzmostar je napisao/la:Narodni heroju kad je dala gol Sloboda Velezu u Mostaru u 97 ili 99 min,pokrali djecu sto igra za kifle i nasli se o lakrdijama pricati,a o sreci i carobnjaku Zebi kojem se treba spomenik dignuti nitko ne prica,5 utakmica pobjedili u 90+?
Pobjedili Veleza i Drinu u zadnjim minutama samo.

Gdje smo ih pokrali? Dva regularna gola, tri prekida utakmice. Nadoknada je bila opravdana nakon svega..

Vi ste pokrali Celik, nepostojeci penal. Jakupovic namjestao tri boda. Protiv Sirokog isto u gostima hm
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 apr 2016, 23:48, ukupno mijenjano 2 puta.

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 16 apr 2016, 23:44

hskzmostar je napisao/la:Narodni heroju kad je dala gol Sloboda Velezu u Mostaru u 97 ili 99 min,pokrali djecu sto igra za kifle i nasli se o lakrdijama pricati,a o sreci i carobnjaku Zebi kojem se treba spomenik dignuti nitko ne prica,5 utakmica pobjedili u 90+?
Znam ja ponešto i o tome, ali Sloboda ide daleko težim putem od vas.Ne kažem da nemate tim vrijedan vrha tabele ali ova dva primjera mi dovoljno govore o regularnosti lige.Ne ide to ovako, ovo je **** od lige i ove štimaljke ti ogade život.Npr, sutra Valjić sudi u Vitezu :crazy: :crazy: pa to je dvica ko neboder,a ja bi trebao s nekom polemisati oko regularnosti lige :thumbdown:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 apr 2016, 23:45

Klub na cijoj fcb stranici nakon osvajanja titule osvane status "prvak sugave drzave" nesmije uzeti titulu.toliko.
A sto se tice lakrdije i kradje najbolje to prije par kola osjetio Siroki na svojoj kozi.
Dobili ste nepostojeci penal,Siroki ostecen za penal (sto je i utvrdjeno od strucnog lica u oba slucaja ).
Penal protiv Celika je za Haga.
Kada se javi **** o postenju :rol:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 apr 2016, 23:47

narodniheroj je napisao/la:
Sloboda igra dosta pošteno ali to ne znači da je sezona regularna, upravo rade protiv vas ( današnja utakmica u Bn ti je dobar primjer)
Liga je leglo kriminala i vodi je fudbalska mafija i dok ih ne potrpaju na robije nema napretka lige.Svake godine slabiji kvalitet, svake yebene godine favorizuju nekog i svake godine manje publike na stadionima.
:puke: :puke: vašeg glavnog pratioca su u zadnje vrijeme pogurali sudijskom lakrdijom na Širokom i današnjom seljačkom politikom semberaca.Vi bi ste već mogli lagano slaviti da je liga regularna.
Zato svrsavamo kad neki nas klub prodje u drugo predkolo, jos Celo danas izjavljuje kako je Zrinjski masina za davanje golova......pa naravno, em kupuju utakmice, em im sudije navlace.....yeboti ti tu ligu....onaj ko je ikada igrao amaterski a kamoli profi fudbal vidio je danas kako se odigra jedna namjestena utakmica.....dovoljno da dva igraca isfoliraju povrede sa toalno oslabljenim timom i zavrsen posao, znalo se nekoliko dana prije.....Krstajic dogovori sa dvojicom igraca i zavrsen posao, ostali mogu sumnjat al ne smiju zucnuti.....plus Zrinjski jedva dobi namjestenu utakmicu......
🔴⚫️

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 apr 2016, 23:49

hskzmostar je napisao/la:Na sto je i ova liga pala,za kur... gonjamo se za titulu sa dojucerasnjim drugoligasem....puu jeb... ti kvalitet i sve!
. . čuj ovog . S kim se mi to ganjamo. Sa jednim klubom koji ranije nije ni postojao i koji ima nekakvu falsifikovanu historiju njene osnovanosti . .. klubom koji niko (u ex YU) nema pojma o njenoj postojanosti osim u BiH . Mostar je Velež, a ne nekakav izmišljeni klub Zrinjski . . klub na tuđem stadionu. Pa jeboote, mene bi još bilo stid . . .i još se nadaju da će nam kao što je jednom Lištica, preko svojih veza, majorizacije ili kojeg kuurca svakako osigurati ono što im treba . .

. .sjećam se u ratu, kad je bila nekakva liga ili šta već . . . postojao nekakav Zrinjski koji se takmičio u okrugu Tuzla. Kad sam prvi put čuo za mostarski Zrinjski (odmah poslije rata), prvo što mi je palo na pamet, da su se ovi iz Husina . . ili odakle već ,ne sjećam se . . .po direktivi majorizovanih preselili u Mostar .. . .i ne bi me čudilo da su to ti isti koji su osnovani u ratu negdje na livadama Husina :urnebes: . . ..čuj 1905, najstariji klub u BiH :urnebes: . . . i sa vama se borimo. . . .

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 16 apr 2016, 23:52

opet drugoligaši revu kuknjava
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.