FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

emirzlaTu
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 16 apr 2016, 21:55

wobly92 je napisao/la:Da li FFC radi i sutra i od koliko?
Kada počinje prodaja karti na sjeveru?
Ovo ne zanima samo mene, već i dosta raje iz drugih gradova koje sutra planiraju doći.
Za clanove FFC ce bit karte u Saltu(stari jaz) pa kasnije ispred kaveza....bice objava ujutro...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 apr 2016, 22:06

Moje misljenje je da mozemo izvuci x na Tusnju u kupu,ipak imamo veliku prednost dva gola u gostima ako sta zele pokusati moraju krenut svim silama naprijed,otvoriti ce se i to je to.
Vidim nas u finalu i imamo priliku za trofej barem jedan.
U ligi nisam opterecen titulom idemo tekmu po tekmu potvrditi plasman u evropu a ako nam se poklopi i uzmemo titulu super.
Siroki moramo pobjediti jedna od kljucnih utakmica za potvrdu plasmana u evropska takmicenja.

I da pitam jel danas igrala Sloga imal sanse za plasman u federalku.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 16 apr 2016, 22:56

. . . kako ide prodaja karata . . .. hoće li biti kao protiv Selje .. .sat i pol prije tekme na Tušnju i opet jedva šta vidiš . . .

VelikiKemo
Kontakt:

Post Postao/la VelikiKemo » 16 apr 2016, 23:11

Uvijek je bilo da treba doci ranije i zauzet svoje mjesto na Tusnju
Sutra do pobjede
Sami odlucujemo o sebi
Uz realno sudjenje nema jace ekipe trenutno u PL od Slobode
Volim te Slobodooo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 16 apr 2016, 23:37

Skver je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Ne znam sto ste se usrali gostovanja u Mostaru, onakav Zeljo ih je na jesen drzao u saci do sudijske nadoknade kada je Zrinjski dao 2 gola, a Zeljo citavu utakmicu bio bolji, a i 2 puta su stizali rezultat protiv Jesicevog Sarajeva, a znamo sta smo mi uradili Jesicevom Sarajevu. Nije da ih mozemo s lakocom odvaliti u Mostaru ali daleko od tog da je nemoguce tako da itekako imamo sansu za titulu i kada bi zaostajali 3 boda pred zadnje kolo ;)
+1 :thumbup:
Bravo! Tako je!!!
A sad adio...

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 16 apr 2016, 23:45

sloboda72 je napisao/la:Dobar trening danas ,kratak a svašta pomalo.Zagrijavanje, salate, pa lopte na pola terena.Momci su i to se vidi zaboravili Selju i potpuno su usredsređeni na Široki.Nema startnog tima al da se naslutiti.Pirić je odradio cijeli trening i on je oporavljen i spreman za utakmicu.Mehmedagić je" pročepio" nakon dugih vježbi i konačno je pokazao palac prema gore.Drago mi je zbog njega ,jer će sutra biti na raspolaganju Musemiću , kao starter ili rezerva.Kartoniranih igrača nemamo.Fizički momci izgledaju dobro.Nema tragova umora od Kup utakmice.Bilo je i dosta zezanja.Govedarica je znatno popravio igru.Ne bi iznenadilo da sutra dobije šansu.Jedan dan odmora više ,svakako je dobro došao.Pretpostavljam da će većeras u karantin.
Sloboda je favorit u utakmici protiv Širokog.Pri tom ne kalkulišem sa njihovim igranjem u Kupu.Dakle ,hoće li oni ovako ili onako,tj da li će "halaliti" utakmicu na Tušnju( nakon što je Radnik danas očigledno pustio Zrinjskog) i čuvati se za revanš.
To su problemi za Slavena Musu.
Sloboda je ,to je očigledno, dostigla onu svoju formu od jesenas.U tom tempu može odigrati preostale utakmice.O sudiji je suvišno pričati.On će gledati da nam zagorča čivot koliko god mogne.Naročito kartoniranjem.Puno se ljudi iz mjesta oko Tuzle raspituje za utakmicu , karte itd. To je dobro ,jer to je znak da je Sloboda na pravom putu.Hoće ljudi uživo na Tušnju da vide Husrefovu "mašinu".Vjerujem da ćemo imati i "invaziju" tuzlaka na Tušanj.Sa punim Tušnjem i snažnom podrškom od prve sekunde , Sloboda će akoBogda položiti na pleća ekipu Širokog .Bit će to krupan korak ka Tituli prvaka.
Utakmica počinje u 15:30
Najezi se jbt!
A sad adio...

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 16 apr 2016, 23:53

tuzlak1987 je napisao/la:Djaba sve kad oni naredno kolo imaju rezervisana tri boda :cry:
kako rezervisana ? Vitez sutra ako izgubi od Sarajeva i s tim porazom od Zrinjskog moze imati samo bod vise od zone ispadanja... Jest meni smijesna prica vise, sve stimano, danas Radnik pustio - A NIJE ! Ko god je gledao, vidio je o cemu pricam. Znaci, Zrinjski je kvalitetna ekipa, a pri tome se ne trose ko mi na kup. Ne znam sta je cudno u tome, pa svugdje i vani ekipe koje love prvo mjesto dobijaju i kuci i u gostima. Treba biti iskren i reci da su ljudi dobili neke jako teske utakmice ( slavija u gostima, siroki u gostima, pa evo sad i radnik u gostima, a ni sekunde utakmice nisu stimane ni pustene) , pri tome nimalo naivno gostovanje borca kuci isto tako. Znaci realno ovo unazad 7-8 kola, niko im nista nije poklonio, isto ko ni nama. Dosta je vise te price, njima se navlaci, svi su protiv nas. Idemo odigrati do kraja kako znamo i umijemo, i ako budemo na njihovom nivou da sve dobijamo, imat cemo u zadnjem kolu priliku i da sa X-om budemo prvi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 23:59

boomerang5 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Djaba sve kad oni naredno kolo imaju rezervisana tri boda :cry:
kako rezervisana ? Vitez sutra ako izgubi od Sarajeva i s tim porazom od Zrinjskog moze imati samo bod vise od zone ispadanja... Jest meni smijesna prica vise, sve stimano, danas Radnik pustio - A NIJE ! Ko god je gledao, vidio je o cemu pricam. Znaci, Zrinjski je kvalitetna ekipa, a pri tome se ne trose ko mi na kup. Ne znam sta je cudno u tome, pa svugdje i vani ekipe koje love prvo mjesto dobijaju i kuci i u gostima. Treba biti iskren i reci da su ljudi dobili neke jako teske utakmice ( slavija u gostima, siroki u gostima, pa evo sad i radnik u gostima, a ni sekunde utakmice nisu stimane ni pustene) , pri tome nimalo naivno gostovanje borca isto tako. Znaci realno ovo unazad 7-8 kola, niko im nista nije poklonio, isto ko ni nama. Dosta je vise te price, njima se navlaci, svi su protiv nas. Idemo odigrati do kraja kako znamo i umijemo, i ako budemo na njihovom nivou da sve dobijamo, imat cemo u zadnjem kolu priliku i da sa X-om budemo prvi.
Dobro imas svoji teoriju ali si po meni naivan malo :D
Radnik je danas isfolirao dvije povrede i dodatno se oslabio, Avdukic je dobio instrukcije. Npr kazes da Zrinjski nije nista dobio zadnjih kola, a na teskom gostovanju u Zenici im svira nepostojeci penal, u Sirokom svira sumnjiv penal kada su bili nokautirani i daje im momentum, kasnije Sirokom ne svira penal..

Da se svi ponasamo kao ti npr tako uvjeren sam da bi mi saginjanjem glave ostali ove sezone bez ikakvog trofeja, a zasluzili 2. Dok tamo Zrinjski opuca jednom na gol i uzima bodove Slaviji i Radniku protiv kojih su se nasi patili da uzmu 6.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 00:02

Ako Zrinjski mora kupiti svaku drugu utakmicu da bi pobjedio onda ne bi trebali imati problema da ih dobijemo u Mostaru? Ako mislite da sudije ne bi dozvolile da pobjedimo u Mostaru onda zar nas ne bi prije zadnjeg kola izbacili iz utrke?
Molim vas prestanite s tim teorijama zavjere, hvala Bogu trener i igrači nemaju luzerski mentalitet, ali u navijače se duboko uvukao i dugo vremena će proći da to izbacimo.
Nad tobom sunce najljepše sja

Pozitiva
Kontakt:

Post Postao/la Pozitiva » 17 apr 2016, 00:04

solinas je napisao/la:Moje misljenje je da mozemo izvuci x na Tusnju u kupu,ipak imamo veliku prednost dva gola u gostima ako sta zele pokusati moraju krenut svim silama naprijed,otvoriti ce se i to je to.
U ligi nisam opterecen titulom idemo tekmu po tekmu potvrditi plasman u evropu a ako nam se poklopi i uzmemo titulu super.
Siroki moramo pobjediti jedna od kljucnih utakmica za potvrdu plasmana u evropska takmicenja.

http://www.brckosport.net/sport.php?tod ... sj1516.l98
bige gutavo :kafa:
A sad adio...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 00:05

Zna li neko kako je Sloga igrala.

boomerang5
Kontakt:

Post Postao/la boomerang5 » 17 apr 2016, 00:05

tuzlak1987 je napisao/la:
boomerang5 je napisao/la:
kako rezervisana ? Vitez sutra ako izgubi od Sarajeva i s tim porazom od Zrinjskog moze imati samo bod vise od zone ispadanja... Jest meni smijesna prica vise, sve stimano, danas Radnik pustio - A NIJE ! Ko god je gledao, vidio je o cemu pricam. Znaci, Zrinjski je kvalitetna ekipa, a pri tome se ne trose ko mi na kup. Ne znam sta je cudno u tome, pa svugdje i vani ekipe koje love prvo mjesto dobijaju i kuci i u gostima. Treba biti iskren i reci da su ljudi dobili neke jako teske utakmice ( slavija u gostima, siroki u gostima, pa evo sad i radnik u gostima, a ni sekunde utakmice nisu stimane ni pustene) , pri tome nimalo naivno gostovanje borca isto tako. Znaci realno ovo unazad 7-8 kola, niko im nista nije poklonio, isto ko ni nama. Dosta je vise te price, njima se navlaci, svi su protiv nas. Idemo odigrati do kraja kako znamo i umijemo, i ako budemo na njihovom nivou da sve dobijamo, imat cemo u zadnjem kolu priliku i da sa X-om budemo prvi.
Dobro imas svoji teoriju ali si po meni naivan malo :D
Radnik je danas isfolirao dvije povrede i dodatno se oslabio, Avdukic je dobio instrukcije. Npr kazes da Zrinjski nije nista dobio zadnjih kola, a na teskom gostovanju u Zenici im svira nepostojeci penal, u Sirokom svira sumnjiv penal kada su bili nokautirani i daje im momentum, kasnije Sirokom ne svira penal..

Da se svi ponasamo kao ti npr tako uvjeren sam da bi mi saginjanjem glave ostali ove sezone bez ikakvog trofeja, a zasluzili 2. Dok tamo Zrinjski opuca jednom na gol i uzima bodove Slaviji i Radniku protiv kojih su se nasi patili da uzmu 6.
za Radnik 100% znam da je igrao danas koliko moze, a naravno da svako gleda svoje i da ce sacuvati svakog imalo rovitog igraca za njihovu utakmicu sezone u srijedu. Ulozi su bili drasticno razlciti danas. Za ŠB se slažem, nepostojeci penal, al opet je valjalo dati u Širokom 4 gola. Po meni protiv Čelika, penal se mogao svirati i prevelika se halabuka digla oko istog. Nebitno, kazem ti, idemo korak po korak. Mi ne mozemo ocekivati(oni mozda mogu- da li nasa paranoja ili ne, to ne znam) da nam neko nesto pokloni ( ili sudije ili protivnici), tako da moramo igrati maximalno svaku tekmu pa sta bude. Ali da se ne lazemo i oni su odlicna ekipa, po imenima realno kvalitetnija od nas. Toliko, aBD sutra da se proslavi pobjeda, mada ce biti jako, jako tesko ako oni izvedu prvi tim.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 17 apr 2016, 00:07

Pozitiva je napisao/la:
solinas je napisao/la:Moje misljenje je da mozemo izvuci x na Tusnju u kupu,ipak imamo veliku prednost dva gola u gostima ako sta zele pokusati moraju krenut svim silama naprijed,otvoriti ce se i to je to.

Hvala drug.
Cuj 4-0 :tokralju:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 17 apr 2016, 00:07

@pinoglavi i ti u krajnost. Jedino tebi nijedna utakmica ove sezone nije sumnjiva? Pa pred našim očima su nas krali, kamo li da nas nisu iza leđa valjali. Ne želim ni ja da vjerujem u to al samo ti se nameće, i onda kad vidiš nešto što je i najmanje sumnjivo moraš imat osjećaj da i tu nešto smrdi, iako je regulatno.
Ipak slažem se s tobom da smo itekako u stanju dobit Zrinjskog u direktnom obračunu jer ovo što oni pokazuju nije nikakav fudbal, samo je bitno da do zadnjeg kola ne budu u bodovnoj prednosti koja se ne može stići.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 apr 2016, 00:11

wobly92 je napisao/la:@pinoglavi i ti u krajnost. Jedino tebi nijedna utakmica ove sezone nije sumnjiva? Pa pred našim očima su nas krali, kamo li da nas nisu iza leđa valjali. Ne želim ni ja da vjerujem u to al samo ti se nameće, i onda kad vidiš nešto što je i najmanje sumnjivo moraš imat osjećaj da i tu nešto smrdi, iako je regulatno.
Ipak slažem se s tobom da smo itekako u stanju dobit Zrinjskog u direktnom obračunu jer ovo što oni pokazuju nije nikakav fudbal, samo je bitno da do zadnjeg kola ne budu u bodovnoj prednosti koja se ne može stići.
Sarajevo u kupu i na Koševu u prvenstvu su očite kradje, a i protiv Želje sada u srijedu je bilo loše sudjenje. Ostalo su sudijske greške ili ponekad blago naginjanje protiv nas. A blago naginjanje nam nije problem jer protiv toga možemo. Nama više smrdi jer smo navikli da nas tako yebu i to je posljedica od prošlosti pa preuveličavamo. Ja razmišljam tako - da su nas htjeli izbaciti iz utrke za titulu itekako su dosada mogli, a vidi ipak nisu. Ne treba o tome puno razmišljati jer svejedno ne možemo uticati na to. A paranoja se toliko uvukla da Zrinjski koji ima strašnu ekipu optužujemo da su svaku utakmicu kupili kao i da im je već riješena sljedeća... Čemu to? Stvarno me više nervira ovoliko kmečanje
Nad tobom sunce najljepše sja

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 apr 2016, 00:24

slika
Pa da li je ovo moguce et ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 apr 2016, 00:27

DoeTz je napisao/la:
slika
Sta je ovo ?

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 17 apr 2016, 00:27

Pozitiva je napisao/la:

Svatovac dolazi u Mramor, piši 3 boda za Mramor i plasman Sloge u viši rang. :salut:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 17 apr 2016, 00:28

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
slika
Sta je ovo ?
"Marnut" trans od strane djece neke ccc
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 17 apr 2016, 00:29

DoeTz je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
slika
Sta je ovo ?
"Marnut" trans od strane djece neke ccc
Ma nije nas trans pao :D
Meni ovo izgleda kao pokusaj kopiranja transa, ako je istina onda smo mi dotakli dno dna.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik i 2 gosta.