FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

idma75
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la idma75 » 16 apr 2016, 18:48

Kada će biti puštene u prodaju karte za kup u srijedu?
BALL DON'T LIE

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 16 apr 2016, 18:55

Moze li se sutra kupiti karta u FFC-u ?

Tuzlaado
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlaado » 16 apr 2016, 19:39

Gledao sam utakmicu Zrinjskog danas,pa neće valjda sve utakmice dobiti do kraja prvenstva moraju negdje kiksati

tzmalisa
Kontakt:

Post Postao/la tzmalisa » 16 apr 2016, 19:40

Ako ne bude stream valja na tekmu. :cry: :cry: :cry: :cry:

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 16 apr 2016, 19:51

FranckRibery je napisao/la:Moze li se sutra kupiti karta u FFC-u ?
Ma možeš kupiti i ispred sjeverne tribine u onom kioskiću prije utakmice

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 apr 2016, 19:52

Dobar trening danas ,kratak a svašta pomalo.Zagrijavanje, salate, pa lopte na pola terena.Momci su i to se vidi zaboravili Selju i potpuno su usredsređeni na Široki.Nema startnog tima al da se naslutiti.Pirić je odradio cijeli trening i on je oporavljen i spreman za utakmicu.Mehmedagić je" pročepio" nakon dugih vježbi i konačno je pokazao palac prema gore.Drago mi je zbog njega ,jer će sutra biti na raspolaganju Musemiću , kao starter ili rezerva.Kartoniranih igrača nemamo.Fizički momci izgledaju dobro.Nema tragova umora od Kup utakmice.Bilo je i dosta zezanja.Govedarica je znatno popravio igru.Ne bi iznenadilo da sutra dobije šansu.Jedan dan odmora više ,svakako je dobro došao.Pretpostavljam da će većeras u karantin.
Sloboda je favorit u utakmici protiv Širokog.Pri tom ne kalkulišem sa njihovim igranjem u Kupu.Dakle ,hoće li oni ovako ili onako,tj da li će "halaliti" utakmicu na Tušnju( nakon što je Radnik danas očigledno pustio Zrinjskog) i čuvati se za revanš.
To su problemi za Slavena Musu.
Sloboda je ,to je očigledno, dostigla onu svoju formu od jesenas.U tom tempu može odigrati preostale utakmice.O sudiji je suvišno pričati.On će gledati da nam zagorča čivot koliko god mogne.Naročito kartoniranjem.Puno se ljudi iz mjesta oko Tuzle raspituje za utakmicu , karte itd. To je dobro ,jer to je znak da je Sloboda na pravom putu.Hoće ljudi uživo na Tušnju da vide Husrefovu "mašinu".Vjerujem da ćemo imati i "invaziju" tuzlaka na Tušanj.Sa punim Tušnjem i snažnom podrškom od prve sekunde , Sloboda će akoBogda položiti na pleća ekipu Širokog .Bit će to krupan korak ka Tituli prvaka.
Utakmica počinje u 15:30
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 apr 2016, 20:55, ukupno mijenjano 4 puta.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 apr 2016, 20:04

slika
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 apr 2016, 20:19

SLOBODAŠI SUTRA SVI NA TUŠANJ !

FUDBALERI SLOBODE ZASLUŽILI SU NAŠU PODRŠKU.
Ja volim FK Tuzla City

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 apr 2016, 20:33

Au,sta raje sa strane pita za sutrašnju tekmu...mogao bi se sutra lagano kanton sliti na Tusanj... Igrači širokog u laganoj šetnji po bulevaru
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 16 apr 2016, 20:43

Mi se samo moramo posvetiti sebi. Mi o svojoj sudbini sami odlučujemo.
Pokazali smo do sada da se nikoga ne bojkimo , da sa svima možemo igrati i igrati se.
Vidjeli ste to i sad protiv selje kad su oni izjednačili, da čim smo krenuli igrati poslije gola, da smo ubrzo izjednačili.
Da će sutra biti lagano, neće, da će biti lagano protiv Olimpica, neće, protiv Zrinjskog isto, ali mi samo moramo igrati disciplinovano kao i do sada
i vjerovati u sebe i svoju igru, a rezultat će doći. Luzerski mentalite više nemamo, a to su pokazali silni preokreti rezultata u ovoj sezoni, kao i derbi utakmice.
Mi možemo osvojiti sve ili ništa, na nama je. MI TO MOŽEMO, MI TO ŽELIMO, MI ĆEMO TO I OSTVARITI.

Ali i da ne budemo šampioni, složit ćete se svi, da smo ove sezone imali jednu dobru zabavu, iskustvo i san, koji još uvijek traje i nadam se da ćemo ga odsanjati sa sretnim završetkom.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

pesmaster
Kontakt:

Post Postao/la pesmaster » 16 apr 2016, 21:00

Od koliko sati počinje prodaja ulaznica ispred Sjevera ?
Sloboda Tuzla !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 apr 2016, 21:15

Sutra do pobjede, sretno majstori. Svi kao jedan na terenu, ekstra jako, smireno. :kafa:
Azir sutra doktorski, Ahmet, Krpa, Merzić, Kole, Sara, Ordaga. Svi!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 apr 2016, 21:28

Mi ako budemo igrali na nivou, nece nas ni zanimati kako igra Zrinjski, jer bukvalno mi sami o sebi odlucujemo. Zrinjski ce 100% kiksati negdje, takodjer i mi cemo. Znaci, zadnje kolo je odlucujuca tekma. Mislim da tamo mozemo do boda, ali idemo korak po korak. Sutra tekma protiv Širokog Brijega. Široki veoma jak, uvijek dobra ekipa, biti ce tesko, ali Zeba i drustvo ce to rijesit rutinski. Ahmetovic ce sutra procepiti! Samo jako, pun Tusanj ocekujem! SVI NA TUSANJ! VOLIM TE SLOBODOO!

@sloboda72 jos jednom izvanredan izvjestaj :tokralju:
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 21:31

Djaba sve kad oni naredno kolo imaju rezervisana tri boda :cry:

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 16 apr 2016, 21:33

tuzlak1987 je napisao/la:Djaba sve kad oni naredno kolo imaju rezervisana tri boda :cry:
Zato mi idemo SAMI PROTIV SVIH!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 21:35

SlobodaTuzla1919 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Djaba sve kad oni naredno kolo imaju rezervisana tri boda :cry:
Zato mi idemo SAMI PROTIV SVIH!
Nema ovdje druze po meni na taj nacin, izvaliti pare i pokusati premirati ekipe do kraja.. Npr oni narednu sedmicu odrade laksi trening i idu put Sarajeva po bod. Nema smisla, ako se nasi umaraju onda bar motivisati i druge ekipe da njih umore.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 apr 2016, 21:36

I da svugdje imaju rezervisana 3 boda kakve veze ima. Pišeš na drugoj temi da Zrinjski ne može 2 pasa sastaviti a onda ovdje napišeš da nema teorije da osvojimo titulu ako nam bude trebala pobjeda u Mostaru?
Ostavite se Zrinjskog, imamo sve u svojim rukama i to je to. Već sam vam napisao da nam 1 kiks Zrinjskog ništa ne znači, a vjerovatno će kiksati samo na Grbavici, i to je dobro jer bi i mi mogli negdje kiksati. Idemo sutra dobiti Široki i bodovno se izjednačiti sa prvoplasiranim.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 apr 2016, 21:38

pinoglavi je napisao/la:
I da svugdje imaju rezervisana 3 boda kakve veze ima. Pišeš na drugoj temi da Zrinjski ne može 2 pasa sastaviti a onda ovdje napišeš da nema teorije da osvojimo titulu ako nam bude trebala pobjeda u Mostaru?
Ostavite se Zrinjskog, imamo sve u svojim rukama i to je to. Već sam vam napisao da nam 1 kiks Zrinjskog ništa ne znači, a vjerovatno će kiksati samo na Grbavici, i to je dobro jer bi i mi mogli negdje kiksati. Idemo sutra dobiti Široki i bodovno se izjednačiti sa prvoplasiranim.
Pa realno ono protiv Slavije, Borca i Radnika sto su odigrali je mizerno.. Ali kada dodje taj trenutak da Zrinjski kao domacin igra za titulu budi siguran da u BiH mi sigurno njima taj svecani trenutak necemo ukrasti.. Ako treba sudija ce zabiti

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 16 apr 2016, 21:44

Da li FFC radi i sutra i od koliko?
Kada počinje prodaja karti na sjeveru?
Ovo ne zanima samo mene, već i dosta raje iz drugih gradova koje sutra planiraju doći.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 apr 2016, 21:44

tuzlak1987 je napisao/la: Pa realno ono protiv Slavije, Borca i Radnika sto su odigrali je mizerno.. Ali kada dodje taj trenutak da Zrinjski kao domacin igra za titulu budi siguran da u BiH mi sigurno njima taj svecani trenutak necemo ukrasti.. Ako treba sudija ce zabiti
Nisu ništa odigrali, s druge strane nije da mi svakome po 5 komada uvalimo. Ljudi igraju tako od početka sezone i tako se titule osvajaju a ne nekom lepršavom igrom. Svaku utakmicu pobjede ali sa predstavljenom igrom ostave nadu da će narednu kiksati, ali i tu pobjede, i sve tako. Ja sam se nadao da neće pobjediti u Istočnom ili u Bijeljini prije kup utakmica. Ovako jedini realan kiks je Grbavica a to znači da mi ne moramo biti stopostotni do zadnjeg kola da bi nam i remi odgovarao. A ako misliš da bi nas sudija namjerno oštetio u zadnjem kolu jer neko ne želi da Sloboda bude prvak, onda se ne brini jer sam sasvim siguran da nas ne bi držali u igri do zadnjeg kola. Malo smo previše paranoični što se tiče toga, a u prvenstvu ove polusezone smo imali sasvim korektno sudjenje.
Tako da vas još jednom molim da se ostavite Zrinjskog, pogotovo da prestanete kukati zbog toga što niko protiv njih ne zapinje, jer je sve u našim rukama.
Nad tobom sunce najljepše sja

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.