Chicago Bulls
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
Ma Thibs se ne može porediti sa Hoibergom, ali i on je imao daleko bolju i talentovaniju ekipu tada negoli Stevens sada kod nas. Thibsu je možda problem bio napad i doziranje igrača, odbrana je bila vrhunska. Naravno peh sa Roseom je ono što je unazadilo tu ekipu i najviše. 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Ma samo ti na pitanje odgovorio na taj nacin. Hoiberg je imao bolje igrace, plus zdravog Rose-a, i nije izborio PO, na Istoku. Sa Stevens-om, bi bili vjerujem medju prve dvije ekipe bez problema.
Thibs nije mogao nista bolje uraditi sa nasom ofanzivnom igrom, jer jednostavno nije imao igrace za to. Pogotovo sto mu je najbolji ofanzivni igrac, bio povredjen 2 ipo godine.
Thibs nije mogao nista bolje uraditi sa nasom ofanzivnom igrom, jer jednostavno nije imao igrace za to. Pogotovo sto mu je najbolji ofanzivni igrac, bio povredjen 2 ipo godine.
Postovanje treba zaraditi.

Strucnjaci.

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Vidim dijele se otkazi
Minnesota,Washington, Sacramento
Hoće li Fred dobit otkaz zaslužuje više od ove 3 skupa
Minnesota,Washington, Sacramento
Hoće li Fred dobit otkaz zaslužuje više od ove 3 skupa
Fred nije u kategoriji Sam Mitchella i Randy Wittmana,to su daleko ali daleko dva najgora trenera u ligi,pogotovo ovaj drugi
Ne bi da ispane da branim Hoiberga,ali uzmite u obziv (navijaci Bullsa),kompletnu sezonu,roster koji nije slagao,samim tim tesko da je mogao implementirati svoj stil pa probati tako igrati,pa ga onda osuditi/pohvaliti,onda povrede,pa ocajni Rose...itd,mnogo je tu faktora koji su uticali na ovakav kraj sezone,nije bas da je sve Hoiberg uprskao
Ne bi da ispane da branim Hoiberga,ali uzmite u obziv (navijaci Bullsa),kompletnu sezonu,roster koji nije slagao,samim tim tesko da je mogao implementirati svoj stil pa probati tako igrati,pa ga onda osuditi/pohvaliti,onda povrede,pa ocajni Rose...itd,mnogo je tu faktora koji su uticali na ovakav kraj sezone,nije bas da je sve Hoiberg uprskao
pa ne znam sta bi ti rekaoozy je napisao/la:Fred nije u kategoriji Sam Mitchella i Randy Wittmana,to su daleko ali daleko dva najgora trenera u ligi,pogotovo ovaj drugi
Thibs je s vecim problemima bio u play offu bez problema
oni su doveli trenera da poprave situaciju a ustvari su je pogorsali
Ali pazi,Bullsi su se dugo drzali dobro i u playoff kosturu,ali su se raspali kad su ih povrede napale..jako je tu pono faktora prije Hoiberga i njegovog znanja/ne znanja koji su uticali na ovakvu sezonu
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Izgubismo i pick Sacramenta, moze li se gore zavrsiti ova sezona
Ah da, šutnuše i Benny the Bull-a, odnosno osobu ispod kostima nakon 12 godina, bravo debili

Ah da, šutnuše i Benny the Bull-a, odnosno osobu ispod kostima nakon 12 godina, bravo debili

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma i kompletni su imali najmanje 7-8 poraza gdje su bili favoritiozy je napisao/la:Ali pazi,Bullsi su se dugo drzali dobro i u playoff kosturu,ali su se raspali kad su ih povrede napale..jako je tu pono faktora prije Hoiberga i njegovog znanja/ne znanja koji su uticali na ovakvu sezonu
Butler ga javno kritikuje,to govori koliki je autoritet
ozy, ti vazda dođeš da baciš koju kritiku na Ružu bez obzira o čemu tema bila.
Nije li malo isfurano ?
Hoiberg je top 3 najgora trenera lige trenutno i to je fakta.
Thibs je sa gorim rosterom i jednakim ozljedama bio na vrhu istoka!
Nije li malo isfurano ?
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mi doslovno citavu sezonu igramo uzasnu kosarku. Cak i kad smo imali 6 pobjeda u nizu, igrali smo uzasno i na silu bezidejno. Cak i kad smo zdravi bili.
Rose poslije all star utakmice bio jedan od boljih.
Rose poslije all star utakmice bio jedan od boljih.
Nije isfurano,zasto,lik je 80% sezone bio tesko smece,trosio vam je ogroman broj lopti,bez da je to dalo ikakvu produktivnost,,pogledaj kak se kretalo napad kad je bio van parketa..on je jedini razlog zasto je napad bio los,to je fakt jbgLeSa je napisao/la:ozy, ti vazda dođeš da baciš koju kritiku na Ružu bez obzira o čemu tema bila.
Nije li malo isfurano ?
Ovo za Thibsa sto si zadnaj napisao nije bas skroz tacno ali ok,i sa Hoibergom ste bili treci na istoku dugo vremena,ali kasnije se raspalo sve zbog povreda..nevezano za Hoiberga
Ispade da to sto nisu Bullsi u playoffu da je krivica iskljucivo na treneru,sto je kompletna nebuloza i veze sa zivotom nema,i Butler ga kritikuje i to je ok,ali ne smije prebaciti Ruzi nista po pitanju hijerarhije i vodje ekipe,a valjda je svima jasno da su izmedju nih dvojice odnosi poprilicno zategnuti
To su činjenice burazeru.
S Hoibergom nema niti igre niti rezultata, totalni fail je njegovo zapošljavanje.
Svi na čelu sa Paxom i Garom bi trebali dati kolektivni otkaz da je imalo pravde a ti se svezao Rosea kao da je njegova krivica što od 8 mjesta koje vode za PO Bullsi nisu uzeli barem jedno.
S Hoibergom nema niti igre niti rezultata, totalni fail je njegovo zapošljavanje.
Svi na čelu sa Paxom i Garom bi trebali dati kolektivni otkaz da je imalo pravde a ti se svezao Rosea kao da je njegova krivica što od 8 mjesta koje vode za PO Bullsi nisu uzeli barem jedno.
Ja sam rekao da su povrede razlog sto Bullsi nisu u playoffu,a ne Rose..i sa njim ovakvim kakav je da su bili zdravi skroz bili bi u Playoffu
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Da je Thibs bio, i da je imao isti zdravstveni bilten, ne da bi PO lagano ufatili, nego bi bili medju top 4 ekipe istoka.
ozy je napisao/la:Ja sam rekao da su povrede razlog sto Bullsi nisu u playoffu,a ne Rose..i sa njim ovakvim kakav je da su bili zdravi skroz bili bi u Playoffu
Ne nisu, već trener/amater/neznalica.
Sa T.T bi bili 3 minimum usprkos povredama.
Ako iko zna kako je mučiti se s ekipom punom povreda, to je T.T.
puno vece probleme s povredama je imao ThibsLeSa je napisao/la:ozy je napisao/la:Ja sam rekao da su povrede razlog sto Bullsi nisu u playoffu,a ne Rose..i sa njim ovakvim kakav je da su bili zdravi skroz bili bi u Playoffu
Ne nisu, već trener/amater/neznalica.
Sa T.T bi bili 3 minimum usprkos povredama.
Ako iko zna kako je mučiti se s ekipom punom povreda, to je T.T.
kad_kako je napisao/la:Da je Thibs bio, i da je imao isti zdravstveni bilten, ne da bi PO lagano ufatili, nego bi bili medju top 4 ekipe istoka.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.