FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vedrana
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vedrana » 16 apr 2016, 17:37

Možda Moja TV?
? $ - ? " $!

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 16 apr 2016, 17:42

nema prenosa...Moja TV prenosi Borac - Celik u 19h

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 16 apr 2016, 20:01

Teška pobjeda, ali to je u ovom momentu najbitnije. Upisali smo tri boda, prošli smo bez nekih kartona i povreda, iako smo se potrošili pred kip sa Slobodom. Vraćaju se Blagojević i Memija, tu su i Tiago i Đermanović. Sad se odmoriti i u Tuzlu hrabro po prolazu finale. Bitno je probati dati jedan brzi gol i ne dopustiti im ona valjanja po terenu, jer će oni ići da ukradu što više vremena na taj način. Idemo Željo, zgazi ih sve!

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 16 apr 2016, 20:05

Velika tri boda, pogotovo jel dolaze nakon poraza od Slobode. Desna strana nam je mnogo bolja od lijeve a Travnik se nije pokazao uopte lose.

Blueboy1
Kontakt:

Post Postao/la Blueboy1 » 16 apr 2016, 20:19

Jednu stvar koja mi je na pameti sam zaboravio napisati. Lijevu stranu moramo pojačati, jer Mailson izgleda nije ni u kakvim kombinacijama i otići će na kraju sezone. Da li ce to biti Bureković ili neko srugi nije bitno, bitno je da ima kvalitet. Zolotiću ističe posudba na kraju sezone i tu rupu moramo popuniti. Idealan bi bio Radinović koji je stvarno dobar igrač, jedina svijetla tačka u ovom Borcu, zna i podvaliti loptu i takav igrač nam treba. Ako ne bude još nekih odlazaka ja više nikog ne bih dovodio.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 apr 2016, 20:26

Kapa dole za jug. Sjever I zapad...

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 apr 2016, 20:33

Poslije Visce imali ko da je bio dobar po lijevoj strani? Meni samo Kokot pada na pamet.

jasan
Kontakt:

Post Postao/la jasan » 16 apr 2016, 21:10

jel to lendric ne igra protiv sarajava
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.

MILAN24RADIC
Kontakt:

Post Postao/la MILAN24RADIC » 16 apr 2016, 21:31

Moze li mi ko reci kako je ko igrao?

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 16 apr 2016, 21:36

Vedran lud ko struja danas bio, kad zaganja onog do korner zastavice.
Semper Fidelis

Orad1921
Kontakt:

Post Postao/la Orad1921 » 16 apr 2016, 21:55

Jovane statisticaru de nam reci igra li Lendric u derbiu?

kyrgios
Kontakt:

Post Postao/la kyrgios » 16 apr 2016, 21:57

Orad1921 je napisao/la:Jovane statisticaru de nam reci igra li Lendric u derbiu?
Igra sta vam je, covjeku prvi karton

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 16 apr 2016, 22:21

Istini moramo pogledati u oci. Lose je bilo i ovo danas. Do kraja smo strijepili od Travnika, koji danas uopste nije bio u toliko podredjenom polozaju. Cak su u drugom dijelu diktirali tempo igre. Da li je to taktika bila ili ne, zna samo Edis. Imamo puno igraca koji vise igraju za sebe nego za ekipu i to mi se nikako ne svidja. Nisam otpimistican pred Tuzlu i derbi ali mozda se ugrizem za jezik.

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 16 apr 2016, 22:38

plavousrcu je napisao/la:Istini moramo pogledati u oci. Lose je bilo i ovo danas. Do kraja smo strijepili od Travnika, koji danas uopste nije bio u toliko podredjenom polozaju. Cak su u drugom dijelu diktirali tempo igre. Da li je to taktika bila ili ne, zna samo Edis. Imamo puno igraca koji vise igraju za sebe nego za ekipu i to mi se nikako ne svidja. Nisam otpimistican pred Tuzlu i derbi ali mozda se ugrizem za jezik.
Ono što nam je problem je to što uopšte ne stojimo dobro na terenu.Ogromna rupa između zadnje linije i sredine.
Konstantno izlaženje Bogićevića i Kosorića na centar zbog toga što zadnji vezni ne pokrivaju taj dio. Tako je i pao gol.
Kosorić ispada na centru a Zec ostaje sa sporim Bogijem.Spora tranzicija,Zolotić guši loptu.Čim smo počeli igrati sa jedan ili dva dodira
dalo je rezultat.Osim toga nije bilo pritiska na zadnju liniju,sem par puta od Lendrića, bez agresije, sporo i tromo smo djelovali.Tek na momente Stevanović je dolazio do izražaja.Tiagu fali utakmica ali ne sumnjam da će biti fit.Moramo ubrzati igru definitivno.Pod hitno tražiti rješenja za lijevu
stranu jer Kramarić nema tu brzinu za probiti ili za loptu u prostor. Treba probati sa Halvadžićem ako se već ne računa na Mailsona.
Što se tiče kupa mislim da Sloboda ni za jotu neće promijeniti pristup.Igraće nazad jer imaju prednost i pokušati iz kontre.
Sami smo krivi jer smo im praktićno poklonili dva gola.No glavu gore nije sve gotovo.Možda će i rezultat sutrašnjeg ogleda
Slobode i Širokog umnogome odrediti dalji tok i prvenstva i lige. VTŽ.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 16 apr 2016, 23:02

kakva prevara od igraca je ovaj zahirovic

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 16 apr 2016, 23:19

zahirovic prevara od igraca :facepalm: :facepalm: jao ublehasa mati mila :crazy: :crazy: :crazy:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 17 apr 2016, 00:00

amazon je napisao/la:zahirovic prevara od igraca :facepalm: :facepalm: jao ublehasa mati mila :crazy: :crazy: :crazy:
ides ti na utakmice ili samo nabijaas postove po forumu ,nijednu korisnu stvar je nisam vidio od njega nista nista ,sreca pa imamo 4 5 vanserijskih igraca koji to isprave blagojevic s stevanovic m stevanovic lendric uz bekrica kad je u svom elementu pa prikriju nedostatke i dnonesuu pobjedu

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 17 apr 2016, 00:21

8 pobjeda u nizu a kad citas reko bi ispadosmo.Istina kolko smo se hvalili te Zaha te onaj iz Svedske pa Brazilac Kramaric Zola a nista extra.Stanic nikakav.Sta ocekivat tek sad idu 4 teske tekme.Posteno ja ne ocekujem nista.Dakle kup vozdra liga maximala 4 uz to da neko uzme kup i bude u prva 3 e onda mozda evropa ali tesko.Dakle ja mislim na zalost da smo zakasnili za evropu a ova sva pojacanja 3 ubise ostali nista extra.

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 17 apr 2016, 00:23

Cuspajz je potpuno u pravu. Zahiroviceve nedostake kojih ima mnogo prikrivaju drugi igraci. Ono sto on igra moze odigrati 20 igraca u nasoj ligi. Meni nije jasno na koju je on foru igrao u reprezentaciji.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 17 apr 2016, 01:22

Cuspajz je napisao/la:
amazon je napisao/la:zahirovic prevara od igraca :facepalm: :facepalm: jao ublehasa mati mila :crazy: :crazy: :crazy:
ides ti na utakmice ili samo nabijaas postove po forumu ,nijednu korisnu stvar je nisam vidio od njega nista nista ,sreca pa imamo 4 5 vanserijskih igraca koji to isprave blagojevic s stevanovic m stevanovic lendric uz bekrica kad je u svom elementu pa prikriju nedostatke i dnonesuu pobjedu
Prije bi rekao da ti u zivotu nisi igrao fudbal ni na fizickom u srednjoj skoli. Zahirovic je klasicni destruktivac, tj zadnji vezni koji svoj posao obavlja sasvim korektno. Inace, vi ste takvi strucnjaci i razumijete se u fudbal u pm. Zamisli imamo prevaru od igraca u ekipi, ekipi koja je skupa 3 mjeseca i od 10 utakmica imamo 9 pobjeda. Ma Zahirovic je prevara, Bekric sebican i spor,Stevanovic srednja zalost. Opcenito sranje od ekipe. Fudbalski magovi s foruma ce napraviti velikog Zelju za dva mjeseca, inace ono sve znaju. :facepalm: Uostalom ko je rekao da je on igracina, i kad? Ako Zahirovic nije pojacanje, igrac koji je igrao u reprezentaciji, onda je vama najbolje da pocnete pratiti dimove s koseva. :guz:
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.